- 6 Eylül 2009
- 194
- 35
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet yuvarlak modeller daha kalıcı gibi geliyor bana da ama hepsi güzel işte ayrım yapamıyorum.
Bende ilk sıradakini beğendim ama herşeyi altın yaldızlı uydurmak zorunda kalıcam diye çekiniyorum :)
Bu işler çok zormuş
Ya evet yuvarlak modeller daha kalıcı gibi geliyor bana da ama hepsi güzel işte ayrım yapamıyorum.
Bende ilk sıradakini beğendim ama herşeyi altın yaldızlı uydurmak zorunda kalıcam diye çekiniyorum :)
Bu işler çok zormuş
Bunlar da eklemediklerim aslında kare modellerde annemin beğendikleri vardı ama fiyatı uçuyor anne dedim naptın sen ya
Eki Görüntüle 682339
Eki Görüntüle 682341
Eki Görüntüle 682342
1. çok güzelmiş bu hisar galiba dimi ?
Kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var
Misafir yemek takımlarımı almayı planlıyorum buaralar şimdiden karar vermeye çalışıyorum genelde beğendiklerim bernardo dan
Ama o kadar güzellerki seçim yapamıyorum
Sizlerden öneriler bekliyorum birde şimdiden kusuruma bakmayın düğünüme kadar yardımlarınızı esirgemeyin benden çünkü çok kararsız bir insanım
Eki Görüntüle 682304
Eki Görüntüle 682306
Eki Görüntüle 682308
Eki Görüntüle 682309
Eki Görüntüle 682310
Eki Görüntüle 682312
Eki Görüntüle 682313
Eki Görüntüle 682315
Daha eklemediklerim bile var napcam ben ya
English Home'daki %50 indirimi bulmuşken durur muyum hemen kaptım misafirlik tek kişilik nevresimlerimi
Bunlar mor sevdam yüzünden kesin almalıyım dediğim takım Alt çarşafı bitmişti, düz daha güzel olur diye düşündüm. Kesin almalıyım ya kombinledim hemen 2 yastıklı hepsi. romantik çiftler için, tek kişiliğe sığan romantik çiftler
Eki Görüntüle 682295 Eki Görüntüle 682293 Eki Görüntüle 682294
Bunlar da hep mor ve pembe alıyorum diye seçtiğim takım. Çok şirinler ama
Eki Görüntüle 682298 Eki Görüntüle 682297 Eki Görüntüle 682296
Bu deseni de çok beğendim, yine çarşafı yoktu, uydurdum ordan bitane kırık beyaz
Eki Görüntüle 682301 Eki Görüntüle 682299 Eki Görüntüle 682300
Yalnız kızlar bizim evdeki yastıklar mı küçük bilmiyorum da, bu yastık kılıfları 50x70 gözüme büyük gibi geldi?
bende 2014 geliniyim kısmetse ben çeyizime daha hiç başlamadım ama sözlüm başladı almaya
onun aldıkları = tencere seti, 1 tane 6m halı 1 tane 4 m halı 1 tane yolluk 1 tane daha halı vardıda görümcem küçük anneleri vefat ettiği için bizimle kalcak evlenince o el koymuş o halıma ama kızmadım tabi çamaşır,bulaşık,buzdolabınıda aldı gri renk onlar büyük ve güzeller kaç ekran bilmiyorum fakat büyük bi lcd tv almış .
teyzeside 5 milyarlık bize ne istersek onu alıcak 5000 tl ayırmış bizim için koltuk takımını felan o alıcakmış dayısıda bikaç parça bişey alırım ben demiş de ben dayıya pek inanmıyorum da teyzesi sözünde durur aslında teyzesi koltuk takımlarınıda alcaktıda şimdiden ben nolur nolmaz diye evlendiğimiz zaman alın dedim sağolsun tamam dedi
erkek tarafı bitirdi nerdeyse onlara düşen kısmı. peki ben naptım koca bir HİÇ
ailem sözlümü istemiyo ama evlenmede demiyolar tavırlarını hiçbişey almamakla gösteriyolar
sözlümle bi yemek takımı beğendik çalıştığı yerde bi abi karacanın deposunda çalıştığı için 400 tlye bize yemek takımını verecek o kadar güzel ki aynı takımı mağazada sordum 1500 tl dedi adam şok oldum neyse işte dedemin fındık bahçesi var bu yaz fındık toplucam ona yaklaşık 800 900 tl felan verir onla yemek takımımı alıcam kalan paraylada ıvır zıvırlar.
aileme sadece yatak odasını bırakıcam :26:
napim benim elimden gelen bu ve sözlümle bi karar aldık o borçlarını kapatınca ortak hesap açıp para koyucaz o maaşının bi bölümünü atıcak bende ayda ne kadar biriktirdiysem onlada eksiğimiz varsa onları alıcaz yoksa balayına ayırcaz
ay çok konuştum size bi sorum var perdeleri kız tarafı mı alır erkek tarafı mı :26:
Mutlulukla kullan canım çok güzel hepsi.
Mutella aldıkların çok güzel evet ne zaman konu acılacak bakalım
Perim çok teşekkür ederim canımm, inşallah en kısa zamanda benim de konum olur
Canım benim çok fazla bişeyim yok, konu güncel kalmaz da aldıklarımı ekleyince öyle eblek gibi kalır diye korktuğumdan açmıyorum aslında
perim insallah nasip olur oturmak ay cidden kız tarafimi aliyo tum perdeleri ben karadenizliyim samsunluyum sozlum nigdeli oda kiz tarafi alir dedi
perim insallah nasip olur oturmak ay cidden kız tarafimi aliyo tum perdeleri ben karadenizliyim samsunluyum sozlum nigdeli oda kiz tarafi alir dedi
Ben öyle biliyorum canım.
Kuzenim almıştı hem hepsini.
Ahh ahh ne cok alınacak var ya hem zevkli hem sıkıntılı perde ne kadar uzun zamandır mutfak haric perde almadıkta ben halı ve perde konusunda cok cahilim :26:
Valla canım bende net bilmiyorum.
Kuzen Tüm evine 1000 TL ye yaptırdı 2009 da.
Ama 2007 de bir tanıdık 3500 TL ye yaptırdı...
Geçen komşunun evlenen kızı 2500 e yaptırmış. Anlayacağın Gene bütçeye göre.
Ben Maksimum 1500-2000 arası açılırım sanıyorum. Ne mükemmel ne de kötü.
Salona çünkü 700-800 TL falan gider gibi.
Deme yaa sadece perde mi bu kadar ahh ahh hesapta olmayan neler var acaba gerci dedigin gibi bütceye göre ama yinede cok fazla bide halılar var