- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Kızlar merhaba, ben çok uzun süredir uğrayamıyorum buralara. Yani aslında uzun süredir kk'daım :) Uzunca bi süre ara verdim ama dışarıdan takipteydim. Ama sizlerle ilk kez tanışacağım. Önce durumumu aktarayım size. Haziranda nişanım var, 2014'de ise evlilik var inşallahÇeyizime yavaş yavaş başladım. Biraz ağırdan alıyorum çünkü fazlasıyla kararsızım ve bu durumdan hiç hoşnut değilim.. :26:
Aldıklarımı sizinle zevkle paylaşacağım, tabi gördüklerimi ve bildiklerimi de :)
2014 gelini olarak (inşallah) size bir kaç şey danışmak istiyorum. Gayet sade, alı pulu olmayan ve kullanışlı şeyler almaya özen gösteriyorum. Mutfağım; siyah, beyaz, gri, metal, mavi ve tonları olacak. Bu çizgide ilerliyorum açıkçası :) Elimden geleni yapıyorum yani. Aşağıdaki misafir yemek tk, çkb tkm. ve cam seti hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Hepsi Emsan marka. Marka hakkında da yorumlarınızı rica edicem :)
Beyaz sade bir masa örtüsü, beyaz peçetelikler ve metal peçete halkaları ile kombine etmeyi düşündüm açıkçası. (Allah'ım sadelikten ölücem:26:)
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Eki Görüntüle 655878 Eki Görüntüle 655879 Eki Görüntüle 655880
merhaba canım tekrar hoşgeldinn... aldıkların çok güzel sade ve şık bende sade ve şık ürünleri seviyorum aldıkların da bu yüzden çok hoşuma gitti sende iyi günlerde kullan...
canım çok şık gözüküyorlar ama bu boyama olan desenler çıkıyor makinaya girince emsanı bilmiyorum ama ben almadım o yüzden tabagı kendınden desenli yada desensiz alırsan daha memnun kalacagını dusunuyorum. özellikle bardaklarda çok çabuk çıkıyor kuzenim karacanınkini aldı ilk yıkamada çıktı geri iadede bayağı zorlandı
Çok begendim canımsu takımı için tgc söylediklerine hak veriyorum eger makinede yıkarsan bir süre sonra cıkabilir canım
yeni migros cicilerim
biri beni durdursun artıkkalışveriş çılgınlığı beni ele geçirdi yeni cicilerimm gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarımm ama çok tatlılar dayanamadımm
Kızlar merhaba, ben çok uzun süredir uğrayamıyorum buralara. Yani aslında uzun süredir kk'daım :) Uzunca bi süre ara verdim ama dışarıdan takipteydim. Ama sizlerle ilk kez tanışacağım. Önce durumumu aktarayım size. Haziranda nişanım var, 2014'de ise evlilik var inşallahÇeyizime yavaş yavaş başladım. Biraz ağırdan alıyorum çünkü fazlasıyla kararsızım ve bu durumdan hiç hoşnut değilim.. :26:
Aldıklarımı sizinle zevkle paylaşacağım, tabi gördüklerimi ve bildiklerimi de :)
2014 gelini olarak (inşallah) size bir kaç şey danışmak istiyorum. Gayet sade, alı pulu olmayan ve kullanışlı şeyler almaya özen gösteriyorum. Mutfağım; siyah, beyaz, gri, metal, mavi ve tonları olacak. Bu çizgide ilerliyorum açıkçası :) Elimden geleni yapıyorum yani. Aşağıdaki misafir yemek tk, çkb tkm. ve cam seti hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Hepsi Emsan marka. Marka hakkında da yorumlarınızı rica edicem :)
Beyaz sade bir masa örtüsü, beyaz peçetelikler ve metal peçete halkaları ile kombine etmeyi düşündüm açıkçası. (Allah'ım sadelikten ölücem:26:)
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Eki Görüntüle 655878 Eki Görüntüle 655879 Eki Görüntüle 655880
Merhaba canım hoşbuldum :) Beğendiğine çok sevindim çok teşekkürler. Fikirleriniz benim için önemlii :) Hepimiz iyi günlerde kullanalım
Merhaba, öncelikle takımları inceleyip cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Misafir takımlarına karşı hiç bezim yokken malum çeyizde olması gerek diye diretiliyor. Hele cam setler.. Boşuna masraf ama öyle görülmüyor ne yazık ki :26: Bulaşık makinesine girince renklerin atabildiğini biliyorum ve iade sırasında ciddi sorunlar yaşanıyor. Firmalar yanlış kullanma diye almak istemiyor. Bunların elde yıkanması gibi bir durumu var. Kendinden desenli olanları ( genelde çiçek temalı oldukları için) maalesef beğenmiyorum. Desensizlere ya da çok daha az desenli olanlara göz atayım ben.
Çok teşekkürler.
Beğendiğin için çok teşekkür ederim canım, iyice araştırayım diyorum. Hatta gidip Emsan'ın fabrika satış mağazasıyla görüşeyim ben. Garantiyi vb.. ilk ağızdan duymakta fayda var
Çok teşekkürler kızlarr. Aşağıda, günlük kullanım için aldığım yemek tk. fotosu var, paylaşmak isterim. :)
Keramika Bing Bang yemek takımı, 2 set aldım, 12 kişilik oldu.
Eki Görüntüle 655929
Merhaba canım hoşbuldum :) Beğendiğine çok sevindim çok teşekkürler. Fikirleriniz benim için önemlii :) Hepimiz iyi günlerde kullanalım
Merhaba, öncelikle takımları inceleyip cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Misafir takımlarına karşı hiç bezim yokken malum çeyizde olması gerek diye diretiliyor. Hele cam setler.. Boşuna masraf ama öyle görülmüyor ne yazık ki :26: Bulaşık makinesine girince renklerin atabildiğini biliyorum ve iade sırasında ciddi sorunlar yaşanıyor. Firmalar yanlış kullanma diye almak istemiyor. Bunların elde yıkanması gibi bir durumu var. Kendinden desenli olanları ( genelde çiçek temalı oldukları için) maalesef beğenmiyorum. Desensizlere ya da çok daha az desenli olanlara göz atayım ben.
Çok teşekkürler.
Beğendiğin için çok teşekkür ederim canım, iyice araştırayım diyorum. Hatta gidip Emsan'ın fabrika satış mağazasıyla görüşeyim ben. Garantiyi vb.. ilk ağızdan duymakta fayda var
Çok teşekkürler kızlarr. Aşağıda, günlük kullanım için aldığım yemek tk. fotosu var, paylaşmak isterim. :)
Keramika Bing Bang yemek takımı, 2 set aldım, 12 kişilik oldu.
Eki Görüntüle 655929
Tuğçeciç bayıldım yine çeyizlerine. Çok tatlılar. Ama mola ver azıcık yahuuu :)))
Öncelikle hoşgeldin. Kadeh takımıyla ilgili ben de kızlara katılıyorum. Ben bulaşık makinesine girmediği için almayı düşünmezdim senin yerinde olsaydım. Zaten o takımlar misafire kullanılacak. Misafir geldiğinde de kalabalık olacak. Onlar gittikten sonra sen o yorgunlukla bir de bardakları yıkamaya çalışacaksın. Günlük yemek takımın da çok güzel. Güle güle kullan kocişinlee :)
Canım çok güzel şık güle güle kullan ama seramik sağlıksız değil mi :26:
Tuğçecim cici çeyizlerini, mutlu günlerde aşkla kullan canımm.
Somberness sen de günlük yemek takımını iyi günlerde, mutlulukla kullan canımm çok beğendimm. Bu arada seramik sağlıksız değil kızlar, sadece dayanıklılığı porselene göre daha az.
merhaba kızlar..bende 2015 gelini olucam kısmetse.ben henüz çeyiz olayına başlamadım bu kararsızlıkla da zor başlarım yaneyse beni de aranıza alır mısınız? fikirleriniz ve önerilerinizle iyi tercihler yapacağıma inanıyorum:)
En çok beğendiğini al canım sonradan başka modelleri görsen bile fikrin değişmez bence, aa o da güzelmiş ama benimki de güzel diye düşünüyorum ben hep.hoşbulduk canım. doğru söylüyorsun yavaş yavaş başlamak lazım da birkaç aydır bakıyorum ama işte ya daha güzelini görürsem düşüncesi yok mu beni benden ediyorbu arada canım birşey sorucam tantitoni ve the mia 'dan birkaç şey beğendim, bu markalarla ilgili bir bilgin var mı?
kızlar birşey sorucam. misafir yemek takımı bakıyorum da yalnız yemek takımlarının fincanları hoşuma gitmiyor fincan takımı olmayan yemek takımları var mı? Yoksa 6 kişilik yemek takımından 2 tane mi almalıyım bunun için?
Haklısın canım fincanları çıkartmazlarsa eğer sen de sonradan zevkine uygun başka bir fincan takımı alırsın canım, yemek takımınınkini de günlük kullanırsın.haklısın canım yemek takımı ve fincan uyumlu olması güzel ama benim beğendiğim yemek takımların fincanların modeli güzel değil, kare yemek takımı istiyorum, onların fincanları da kaba duruyor, dümdüz hiç estetik yokvalla takım olduğu için fincanları çıkartmazlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?