2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Kızlar bu arada şu Can & Canan çay kaşıkları internet harici, başka bir yerde, mağazada satılmıyor mu yahuuu?
Ben netten alışveriş yapamıyorum, başka bir yerden bulup alsam süper olucak.

bende aldım bu kaşıklardan.bende mecburen netten aldım facede gördüğüm bir siteden kapıda ödedim.ben izmirde oturuyorum.tesadüf kemeraltında gezerken bir mağazaya girdim.bir bakktım benim kaşıklar.fiyatıda aynı.nescafe kaşığınıda almayı düşünüyordum sırf kargo parası yüzünden bekliyordum.şimdi istediğim zaman gidince alabilirim.hatta faruk malhan koleksiyon ürünleride vardı bayisiymiş.çok aramıştım tiryaki çay setini orda buldum beğenerek aldım.eğer izmir oturuyorsanız mağazanın adını veririm..

Kızlar bu arada şu Can & Canan çay kaşıkları internet harici, başka bir yerde, mağazada satılmıyor mu yahuuu?

Simgem bende senin gibiyim netten alışveriş yapmıyorum bende şans eseri gazetede görmüştüm çetinkaya giyim magazasından almıştım canım bence yine vardır..eger yakınlarda varsa bir bak derim

ohh be bldum sonunda 2015 gelinlerini
kendimi yalnız hissediyodum 2 sene var diye bi tek ben yokmusumm :2:
MERHABAAAAAAAA:13:

B_A_Y_I_L_D_I_M bunlar nekadar güzel seyler böyle ya

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz kızlar. Sohbet topiğimize de uğrayın mutlaka. Birlikte günleri geçirip mutlu sona doğru yürüyoruz, bekleriz :)

cetinkayadan alabilirsin tatlım ama biraz daha pahalı internete göre

Hoşgeldiniz kızlar. Sohbet topiğimize de uğrayın mutlaka. Birlikte günleri geçirip mutlu sona doğru yürüyoruz, bekleriz :)

hosşbuldukk canımm ugramam mı süper oldu sizi bulmam
insallah herkesin gönlüne göre olur herbişeyyy :26:

kızlar merhaba. Birşey sorucam. Bornoz takımından önerebileceğiniz marka var mı?sizler bambu olanlardan mı aldınız?

kesinlikle TAÇ'ın bambu bornozu diyorum :)
Bambunun emiciliği daha kuvvetli ve yıkayınca kadife havlularda olduğu gibi kazık gibi olmuyor.Eskiden bambu desenleri çok iticiydi ama artık fransız dantelli olanları kabartma desenlileri var bence değerlendirmelisin :)

Teşekkür ederimm, İstanbuldayım ben. Düşünmeniz bile yeterli sağolun. :)
Simgem bende senin gibiyim netten alışveriş yapmıyorum bende şans eseri gazetede görmüştüm çetinkaya giyim magazasından almıştım canım bence yine vardır..eger yakınlarda varsa bir bak derim
Eda kuzumm teşekkür ederimm, en yakın Çetinkaya mağazası, Taksim'de var, oradan alayım en iyisi.

cetinkayadan alabilirsin tatlım ama biraz daha pahalı internete göre

Teşekkürler tatlımm bilgi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba. Birşey sorucam. Bornoz takımından önerebileceğiniz marka var mı?sizler bambu olanlardan mı aldınız?

Canım ben özdilek bambu aile bornoz setini aldım.Bambunun emiciliği diğer türlere göre daha fazla

kizlar bugün isten sonra tchiboya bi bakayim neler varmis dedim dayanamadim yine

anahtarlarimizi vb. seyleri giris kapisinin yanina koymak icin

silikon süzgeclerim fazla yer kaplamamalari icin

Tuğçeciç bayıldım yine çeyizlerine. Çok tatlılar. Ama mola ver azıcık yahuuu :)))
ebiss bende ara vermeye çalışıyorum ama dayanamıyorum yaaa indirim görünce alıveriyorum birden
Tuğçecim cici çeyizlerini, mutlu günlerde aşkla kullan canımm.
tesekkurler simgecimm
canım ben birkaç züccaciyede görmüştüm mutlaka vardır fiyatı 20 tlydi çok değil yani alınabilir araştır diyorum ben mutlaka bulursun benimde sıradaki hedefim o
hoşgeldin canım burda hepberaber karar veriyoruz aldıklarımıza istediğin zaman her konuda yardımcı oluruz tekrar hoşgeldin aramıza
hoşgeldin tatlım evet yalnız değilsin bizlerde burdayız tabikii
B_A_Y_I_L_D_I_M bunlar nekadar güzel seyler böyle ya
ayy canım çok sağoll
canımm bence soley özdilek ve taç diyorum üçününde iyi bornozları ve tabiki hepsi için bambu olsun en iyisi o kullandıkça yumuşuyor ve suyu çok güzel emiyor
kizlar bugün isten sonra tchiboya bi bakayim neler varmis dedim dayanamadim yine

canım güle güle kullan hepsi çok güzel

hosbulduk canım teskkür ederimm olalım olalım fikirleşirizzzz güzel yuvalar kurmak içinn

İnşallah canım musmutlu yuvalarımız olur

Taç aldım ben canım kullanan birinden tavsiyede almıştım

Al canım al çok tatlılar

Güle güle kullan canım, çok cicilermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…