• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Kızlaaar çay kaşıklarımız geldiii :16: :16:
$DSC00339.webp$DSC00341.webp

kızlar merhaba

günlük yatak örtüsü bakıyorum..indirimde olan 4 ürün var sizce hangisi?bu arada beyaz mobilya düşünüyorum.
:34:.

Eki Görüntüle 651378 Eki Görüntüle 651380 Eki Görüntüle 651390 Eki Görüntüle 651391

bencede kesinlikle 3. resimdeki olmali cok hos duruyor canim ama merak ediyorum biz böyle pembis pembis aliyoruz ya acaba bizim kocis adaylari ne diyecekler ev dösendikten sonra :9::9:

Kupalarımız :16: :69:

Günlük çay bardaklarımız. Daha önce de Paşabahçe'nin sarmaşık serisi çay bardaklarından almıştım, bu takımıma çok benziyor, günlük olarak hatta fazla misafir geldiğinde misafire de kullanabiliceğim bir takım oldu iki takımı da bilerek benzer aldım fazla kişi olunca yarısı ayrı yarısı ayrı gibi durmasın diye. :1: :69:
Pratik soğan, sarımsak doğrayıcım. :16:

Ahşap nihalem. :16:
Fotoğraflar alıntıdır.

kupalarin cooooooooooooooooooooooooook güzel canim güle güle kullan insaallah soguk kis aksamlarinda mutlu yuvanizda tv karsisina gecip sicak sicak cay icmeler nasip olsun bu kupalardan size insaalllahhhh :16:

bencede kesinlikle 3. resimdeki olmali cok hos duruyor canim ama merak ediyorum biz böyle pembis pembis aliyoruz ya acaba bizim kocis adaylari ne diyecekler ev dösendikten sonra :9::9:

vala bende bılmıyorum kı canımm ama bu renkler beyaz mobılyaya cok yakısıyor :1: sence 290 tl nasıl fıyat olarak..

Son düzenleme:
vala bende bılmıyorum kı canımm ama bu renkler beyaz mobılyaya cok yakısıyor :1: sence 290 tl nasıl fıyat olarak..

durumun varsa eger bence gayet uygun okadar cok degil bence...söyle söyliyim ben olsam icime sindiyse cok begendiysem o fiyata alirdim cokta abartili bir fiyat degil sonucta ama dedigin gibi beyaz mobilyayla yatak odana kesinlikle hava katacakdir :16:

durumun varsa eger bence gayet uygun okadar cok degil bence...söyle söyliyim ben olsam icime sindiyse cok begendiysem o fiyata alirdim cokta abartili bir fiyat degil sonucta ama dedigin gibi beyaz mobilyayla yatak odana kesinlikle hava katacakdir :16:

bır tanede krem renkte var canım oda abıye dıye gecıyor ya sımdıkı alıcagım gunluk olsun sadece bunları secmıştım.dur bakalım bı dusuneyım o kdr alınacak cok sey varkı butceyı çok fazlada açmak ıstemıyorum :44:

selam kızlarr :)
dünden beri topiği inceliyorum tüm sayfaları okudumm :16:
Kesin hiçbişi yok ama temennim benmde 2015 gelini olmam :16:

Üniversite okuyorum seneye biticek inş :)

Bakıyorumda benim peek çeyizim yok ya :5:

Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaar :16: he birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)

Topiği okurken ne kadar özendim anlatamamm :16:
Allahm banada nasip eder umarım :16:

Simgemmm Canım benim biliyorum senin ince düşünceli yanını uyumlu olsun diye özellikle baktığını :16:

Geldim canım nasılsınnn :16:

Bunlarda yeni aldıklarımmm :16:

Karar verdin mi canım :1:
Canımmm valla bende seni çok özledim bende sana msj atmayı düşünüyordum :1: nasılsın

Canım Maşallah çok güzel Tencerelerin Tavan Güzel Günlerde Kullan inşallah :16:
Bende iyiyim canım nolsun okul başladı koşuşturma devam :)
Sende yoğunsun sanırım gelemeyince merak ettim canım :16:

Aaa bu topiği ben nasıl görmemişimmm :53:

Benim çeyiz topiğim var ama yine de sizleri takip etmek isterimm,fikir alışverişi yapmak isterimm :16:

Hoş Geldin Canım :16:
Bizde Fikir alışverişi yapmak için açtık aslında burayı.
Hepimizde açsak mı açmasak mı diye düşünüp düşünüp duruyorduk :)

Kızlaaar çay kaşıklarımız geldiii :16: :16:

Ne kadar güzel görünüyorlar canım :16: Güle güle kullan tekrar :16:

Annemin yaptığı patikler başörtüleri bide babanemn hediyesi battaniyem vaar :16: he birde günlük kullanıma çkb takımım :) ve ufak ufak şeyler :)

Canım Gönlüne göre olur İnşallah. :16:
Hoş Geldin aramıza. Hem illa 2014-2015 gelini olmana gerek yokki. Birlikte sohbet ederiz işte :16:
Çeyiz zamanla oluyor canım. Bende Üniversite okuyorum, bu yüzden yavaş yavaş alınıyor herşey :)
İş hayatına atılınca da hızlanır herşey, inşallah :)

Son düzenleme:
Teşekkürler hoşbulduumm :16:
Sizi böyle hevesli gördükçe bende hevesleniyorummm :16:
Eskiden çeyize karşıydım annem çeyizine alalım şunu falan derdii amann annee çeyizmi kaldı alırız bişiler diyodumm ama nedendir bilinmez aşktanmıdır nedr:23: çok özeniyorumm artık..

Şu okul bitsede bende başlasam çeyizleri dizmeyee:9:

Bide bişi sorucam beyaz eşyaları erkek tarafı almıyor mu buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi falan ? ben öyle biliyodumda burda kızlar almış hep :26::26:

Teşekkürler hoşbulduumm :16:
Sizi böyle hevesli gördükçe bende hevesleniyorummm :16:
Eskiden çeyize karşıydım annem çeyizine alalım şunu falan derdii amann annee çeyizmi kaldı alırız bişiler diyodumm ama nedendir bilinmez aşktanmıdır nedr:23: çok özeniyorumm artık..

Şu okul bitsede bende başlasam çeyizleri dizmeyee:9:

Bide bişi sorucam beyaz eşyaları erkek tarafı almıyor mu buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi falan ? ben öyle biliyodumda burda kızlar almış hep :26::26:

Eskiden kendimize alışveriş yaparken şimdi ne varsa çeyize. :))
Canım genel olarak buzdolabiını erkek alır. Gerisi Bulaşık Çamaşır Fırın vs. kıza ait

Hımm anladıımm:26:

Bütün evi çeyizlerimizle yapıyoruz yani :9:
Bide laf ederler çeyizlere :53:

Aynen canımm :)
Buzdolabı Tv erkeğe ait.
Bize amma çok az şey kalıyor diymi :))

Son düzenleme:
bır tanede krem renkte var canım oda abıye dıye gecıyor ya sımdıkı alıcagım gunluk olsun sadece bunları secmıştım.dur bakalım bı dusuneyım o kdr alınacak cok sey varkı butceyı çok fazlada açmak ıstemıyorum :44:

biraz bekle eger hala aklin onda kalirsa hic durma al :9: ben hep öyle yapiyorum baktim hala vazgecemiyorum birseyden aklimdan cikmiyor icimde kalacagina ceyizimde dursun diyorum :9:

hosgeldin canim sende aramiza...insaallah daha güzellerini nasip eder...bende gecen sene bu zamanlarda böyle ceyiz topiklerine bakip bakip ic geciriyordum dogru düzgün hic birseyim yoktu (seninde dedigin gibi basörtüleri patikler haric :9:) gecen yaz yüzügü parmaga gecirince isler biranda degisti :16:bende üniv. okuyorum böyle biraz zor oluyor ama allahtan part time calistigim icin karsilayabiliyorum istediklerimi benden sana tavsiye arada biyerlerde hosuna giden degisik seyler görürsen hic kacirma hemen al bence eninde sonunda lazim olacak cünkü

Back