2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Tuğçecim dur artıııııııkkk :) 35 havluyu napıcan tatlım :) Sen havlu sayfasını kapattın, bakma artık havlulara, başka şeylere odaklan :)
bohçalarada koycam canım dahada almam ozaman beni durdurdugun için teşekkürlerr bugun english home battaniyelere odaklanacaktım kalmamışş yarın avm de bakcam tekrar inşallah bulurum

mantıklı aslında pekı nerden bulabılırım?
canım incik boncuk havlu takı malzemeleri vs satan yerlere bak ben öyle biryerden alıyorum mutlaka bulursun
ayyy bayıldımmm havlularını alıp almamakla çk kararsızdım çk güzellerimiş:)
bende çok kararsız kaldım kargo dahil tanesi 3.90 tl gibi bişeye denk geliyo zaten böyle havlularda 5 tn asağıya yok bulunmuyor o yuzden ihtiyacın varsa kaçırma canım
güle güle kullan tatlım kupalarına bayıldım
2. parti kızlar

aşkla kullan canım hepsi birbirinden güzel
herkes nerelerde yahu
suracım bende kaç gündür geliyorum kimsecikler yok

yaaa bu sefer uğra belki bulursun canım ... ayy bide benim bulunduğum yerde porland da yok arkadaşa ısmarlayacağım parayı gönderip ayy benim bu kararsızlığımmm

Karar verdin mi canım

Evet canım valla çok özledim sizi almak için gittim bugün aslında kararsızdım yine orada karar veririm dedim ama istedigim 2 modelde yokmuş indirim yapacak yerde 100 tl demişti artık bu ay alamam tabi dün ceyizimize yeni ciciler aldım birazdan göstercem

Takım cok güzel canım =))

Simgemm sana kocaman bir maşallah diyorum nazar degmesin
Kupalarını yesinler

Canımmm valla bende seni çok özledim bende sana msj atmayı düşünüyordum nasılsın

Süper olmuş garanti olayı yahu, benim de ütü almam lazım, bütün şubelerinde kampanya var mıymış acaba? Sen de güle güle kullan tatlım.

valla bende bunları en son düşünüyordum canım garanti olayından dolayı mağazada bakınırken beğendim görevli kıza düğüne var daha garanti sıkıntı filan dedim o da bu durumu anlattı mutlu oldum aldım canım ben İzmir Optimum Tefal mağazasından aldım her yerde var mı bilmiyorum.ütüyü yengem kullanıyordu çok memnundu 360dan 250ye düşmüş aldım bende en son da tefal wok hediye ettiler

İyiyim tatlım sen nasılsın bu arada teflonlarıda tamamladın eh az kaldı diyeceğim ama daha neler neler çıkar alınmadık

İyiyim canım bende çıkar canım çıkmaz mı annemler 23 yıllık evli sürekli eksik eksik eksik demek ki hiç bitmeyecek

Teşekkür ederim Gizemimm bilerek aynı tarz aldımm ayrı ayrı durmasın uyumlu olsun diye:)) Beğenmene çok sevindim canım arkadaşımmm.
Edacımmm maşallah sana kuzummm. Senin eksiğin kaldıysa bile çok ufak tefek şeylerdir, baya baya tamamladın canım benimm, güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah.

Teşekkür ederim canım benimm, sana ve güzel çeyizlerine de nazar değmesin inşallah.

ben ara verdim ya şuan para biriktirme aşamasındayım

Başarabiliyorsan çok güzel canım bakalım bende bu ay altın alıyım diyorum ama parayı alır almaz hemen kuyumcuya gidersem bu dedigim gercekleşir

Baya eksik var canım sanki ama bir süre ufak tefek alırken para biriktiriyyim diyorum inşallah
Amin canım inşallah Aşk dolu günlerde kullanırız

Başarıyorum gibi tatlım işte başarabildiğim kadar.. olduğu kadar yapmaya çalışıyorum işte altın da yapmıyorum ilerde bozmaya kıyamam ben

Yerim senin çeyizlerini :))) Güle güle kullan canımcım

Ollleeeyyy edoşumun teflon ihtiyacı da ortadan kalkmış gibi görünüyor, damat bey yarın evleniyoruz dese sen hazırsın edoşum maşallaaaahhh

Aaa bu topiği ben nasıl görmemişimmm

Benim çeyiz topiğim var ama yine de sizleri takip etmek isterimm,fikir alışverişi yapmak isterimm

kızlar ceyıze aldıgımız tencereler kaçar lt lık olmalı mesela kalabalık mısafırın gelıcek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…