• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

canım hoşgeldin nezamandır karşılaşamıyoruz ben geliyorum sen çıkıyosun sen geliyorsun ben çıkıyorum msj amışsın yeni gördüm cvp verdim geç oldu ama bide aldığında pazarlık yapmayı unutma sakın ben 95 e aldım sende bağlarsın o fiyata hemde benımkıde taksıtlı fiyatı :1:

canım güzelmiş ama fiyatı biraz çok kaç parça hesapladın kaç kişilik olcak aslında ona göre fiyat iyi yaa kötü diyebilirim ben karacadan aldım 47 parça 290 fiytı gerci ben 250 gibi bi fiyata almıştım

bende kaya&maya makarna tabaklarını ve kahvaltı tabaklarını istiyrum ama burdada yok malese :84:

canım 8 kişilik diye düşündüm ben... fiyat artmasın diye kısıyorum... ve almak istediğim 29 parça oluyor. :25::25:

kuzumm sen kahvaltı takımı almıştın yanılmıyorsam... ahhh yine biz dayanamıyoruz değil mi... inşallah sende kaya mayayı bulur alırsın canım :16::16:

kızlar merhaba

günlük yatak örtüsü bakıyorum..indirimde olan 4 ürün var sizce hangisi?bu arada beyaz mobilya düşünüyorum.
:34:.

$20-129878-big   274.webp$41-179952-big   275.webp$dantela vıta ceyizevi  290.webp$casandra home ceyızevı  119.webp

canım 8 kişilik diye düşündüm ben... fiyat artmasın diye kısıyorum... ve almak istediğim 29 parça oluyor. :25::25:

kuzumm sen kahvaltı takımı almıştın yanılmıyorsam... ahhh yine biz dayanamıyoruz değil mi... inşallah sende kaya mayayı bulur alırsın canım :16::16:
evet canım aldım ben sade beğeniyorum değiştirdim kırmızıydı bunu aldım :16: bu arada inşallah bulurum kaya maya cok istiyorum ama yer gök tabak dolcak diye korkuyorum dayanamıyorummmm :84:

kızlar merhaba

günlük yatak örtüsü bakıyorum..indirimde olan 4 ürün var sizce hangisi?bu arada beyaz mobilya düşünüyorum.

Eki Görüntüle 651378 Eki Görüntüle 651380 Eki Görüntüle 651390 Eki Görüntüle 651391
canım ben 4 diyorum sade ve kullanışlı diye düşünüyorum hemde beyaz düşünüyorsan yatak odanı rengi daha koyu diğerlerinden kesinlikle bunu tercih etmelisin :16:

dayanamayıp az önce altıncıcadeden sipariş ettiğim havlularım kızlar :1: :16: birde birşey sormak istiyorum çeyizde kaç havlu olması lazım benm 15 dantelli, 5 fransz güpürlü , ve bu yeni aldıklarımda 15 tane toplam 35 oldu daha almalımıyım yoksa artık yetermi :52: tabi bide mutfak için hiç almadım daha kaçtane alayım kızlar :16:

Eklentiler

• $00737003_5535.webp
    $00737003_5535.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $00645002_SPTHVL_0720.webp
    $00645002_SPTHVL_0720.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $00071015_IMG_6579.webp
    $00071015_IMG_6579.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 59
dayanamayıp az önce altıncıcadeden sipariş ettiğim havlularım kızlar :1: :16: birde birşey sormak istiyorum çeyizde kaç havlu olması lazım benm 15 dantelli, 5 fransz güpürlü , ve bu yeni aldıklarımda 15 tane toplam 35 oldu daha almalımıyım yoksa artık yetermi :52: tabi bide mutfak için hiç almadım daha kaçtane alayım kızlar :16:

hayırlı olsun canım cok guzeller bende fransız kupurlu alıcam..ama daha bakamadım.hıc havlum yok

hayırlı olsun canım cok guzeller bende fransız kupurlu alıcam..ama daha bakamadım.hıc havlum yok

ben kupurleri alip kendim diktim canim havlu 4 tl kupurlerde 1 tl ve 10 tl arasinda degisiyor diger turlu en basit havluya bile en dandik kupur kullanip 15 ten 20 den asagiya satmiyorlar :84:

Tuğçecim dur artıııııııkkk :) 35 havluyu napıcan tatlım :) Sen havlu sayfasını kapattın, bakma artık havlulara, başka şeylere odaklan :)

ben kupurleri alip kendim diktim canim havlu 4 tl kupurlerde 1 tl ve 10 tl arasinda degisiyor diger turlu en basit havluya bile en dandik kupur kullanip 15 ten 20 den asagiya satmiyorlar :84:

mantıklı aslında pekı nerden bulabılırım?

dayanamayıp az önce altıncıcadeden sipariş ettiğim havlularım kızlar :1: :16: Birde birşey sormak istiyorum çeyizde kaç havlu olması lazım benm 15 dantelli, 5 fransz güpürlü , ve bu yeni aldıklarımda 15 tane toplam 35 oldu daha almalımıyım yoksa artık yetermi :52: Tabi bide mutfak için hiç almadım daha kaçtane alayım kızlar :16:

ayyy bayıldımmm havlularını alıp almamakla çk kararsızdım çk güzellerimiş:)

Kupalarımız :16: :69:

Günlük çay bardaklarımız. Daha önce de Paşabahçe'nin sarmaşık serisi çay bardaklarından almıştım, bu takımıma çok benziyor, günlük olarak hatta fazla misafir geldiğinde misafire de kullanabiliceğim bir takım oldu iki takımı da bilerek benzer aldım fazla kişi olunca yarısı ayrı yarısı ayrı gibi durmasın diye. :1: :69:
Pratik soğan, sarımsak doğrayıcım. :16:

Ahşap nihalem. :16:
Fotoğraflar alıntıdır.

Kızlar bunlarda benimkiler

Eklentiler

• $porland set.webp
    $porland set.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $tabak.webp
    $tabak.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $çatalbıcak.webp
    $çatalbıcak.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $esse1.webp
    $esse1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $havlu.webp
    $havlu.webp
    1.010 bayt · Görüntüleme: 62
  • $imagesCABBYX57.webp
    $imagesCABBYX57.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $imagesCARZXMNW.webp
    $imagesCARZXMNW.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $telve.webp
    $telve.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $çaycı.webp
    $çaycı.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $caydanlık.webp
    $caydanlık.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 59
2. parti kızlar

Eklentiler

• $sıkıcak.webp
    $sıkıcak.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $imagesCA46O9RY.webp
    $imagesCA46O9RY.webp
    946 bayt · Görüntüleme: 59

Eklentiler

• $imagesCA87NEQY.webp
    $imagesCA87NEQY.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $imagesCA5U124N.webp
    $imagesCA5U124N.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $imagesCAEJ3PI0.webp
    $imagesCAEJ3PI0.webp
    4 KB · Görüntüleme: 45
  • $bambu.webp
    $bambu.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 57
Edammm nerelerdesin sennn. Özlettin kendiniiii.

ayseniil Canım Gayet şık bir takım sende beğendiysen neden olmasın.

LPGLi_FeRRaRi Canım hoş geldin topiğimize. Sohbet topiğimize de bekleriz her zaman.
Seninle sanki daha önce topiklerde karşılaştık gibi geliyor :16:

december90 Bazı küçük hediyeler insanları mutlu etmesi benide mutlu ediyor gerçekten.
Dediğin gibi canım Allah çalışma kuvveti versin alınır herşey ...

kızlar merhaba

Eki Görüntüle 651378 Eki Görüntüle 651380 Eki Görüntüle 651390 Eki Görüntüle 651391

Canım hepsi çok şıkmış yaa.
Bende 2 ile 3 ü beğendim :16:

evet canım aldım ben sade beğeniyorum değiştirdim kırmızıydı bunu aldım :16: bu arada inşallah bulurum kaya maya cok istiyorum ama yer gök tabak dolcak diye korkuyorum dayanamıyorummmm :84:

Canım yeni aldıkların ne kadar güzel öylee, güzel günlerde kullan inşallah.:16:

Kupalarımız :16: :69:

Günlük çay bardaklarımız. Daha önce de Paşabahçe'nin sarmaşık serisi çay bardaklarından almıştım, bu takımıma çok benziyor, günlük olarak hatta fazla misafir geldiğinde misafire de kullanabiliceğim bir takım oldu iki takımı da bilerek benzer aldım fazla kişi olunca yarısı ayrı yarısı ayrı gibi durmasın diye. :1: :69:
Pratik soğan, sarımsak doğrayıcım. :16:

Ahşap nihalem. :16:
Fotoğraflar alıntıdır.

Simgemmm canımm Maşallah :nazar::nazar: baya baya alıyorsun.
Çay bardaklarını zaten çok beğenmiştim aynı tarzdı.
Bunlar da çok şık :nazar:
Güle güle aşkla kullan inşallah :16:

Back