2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

merhaba kızlarrr bi kaç zamandır ara vermiştim şimdi yardımınıza ihtiyacım varrr :18::18: kahvaltı takımı olarak nasıl???
çok kararsızım benim içime çok sindi çok sevdim ama sevdicek ehh işte dedi... alsam mııı almasam mııı ???

canım porland ın ürünü tek tek alınıyor bayağı pahalıya geliyor daaa şu an kadınlar gününe %30 indirim varmış porland da yaklaşık ortalama bir takım indirmi ile 300 gibi oluyordu tam hesaplamadım ama ay çok karasız kaldım :26::26::26::26::26:

Eger ben sıkılmam hep severek kullanırım diyorsan al canım..

evet yaaa ucuz da değil ki ... bana kalsaaaaa ooo her şeyi almak istiyorummmm bakalım kısmet artık canım teşekkürler

Son düzenleme:
yaaa bu sefer uğra belki bulursun canım ... ayy bide benim bulunduğum yerde porland da yok arkadaşa ısmarlayacağım parayı gönderip ayy benim bu kararsızlığımmm

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin aldıklarını çok begendim sende benim gibi leopar seviyorsun demek ki gerci benim leoparlı ev eşyam yok ama genel olarak çok severim

Kızlar nasılsınızz bu arada
canım hoşgeldin nezamandır karşılaşamıyoruz ben geliyorum sen çıkıyosun sen geliyorsun ben çıkıyorum msj amışsın yeni gördüm cvp verdim geç oldu ama bide aldığında pazarlık yapmayı unutma sakın ben 95 e aldım sende bağlarsın o fiyata hemde benımkıde taksıtlı fiyatı
canım güzelmiş ama fiyatı biraz çok kaç parça hesapladın kaç kişilik olcak aslında ona göre fiyat iyi yaa kötü diyebilirim ben karacadan aldım 47 parça 290 fiytı gerci ben 250 gibi bi fiyata almıştım
yaaa bu sefer uğra belki bulursun canım ... ayy bide benim bulunduğum yerde porland da yok arkadaşa ısmarlayacağım parayı gönderip ayy benim bu kararsızlığımmm

bende kaya&maya makarna tabaklarını ve kahvaltı tabaklarını istiyrum ama burdada yok malese :84:

Allah'ım tam benim topiğim burası kızlarrrr insan kendi gibi düşünen birilerini bulunca ne kadar mutlu oluyo yaaaa Herkez çeyiz konusunda abarttın diyor ama dayanamıyorummmm her gördüğüm tabak çanağı almak istiyorummmm

bu gruba benimde dahil olmam lazım artık bu yazdan geçti

inaşllah önümüzdeki senelerde olur diyorummm inşallahhh olur olsun artık

canım güle güle kullan hepsi birbirinden güzel

tşk ederım canım inşallah hepsını begenerek aldım.bir tek yatak örtüsü gunluk kullanılacak gıbı degıl ama elımden geldıkcede en sadesını secmeye calıstım.kampanya ıcınde oldugu ıcın secmem gerekıyordu..:26:

Canım hoşgeldin aldıklarını çok begendim sende benim gibi leopar seviyorsun demek ki gerci benim leoparlı ev eşyam yok ama genel olarak çok severim

Kızlar nasılsınızz bu arada

aslında bole aşırı leopar sevgılısı degılım kıyafetımde bıle bır tek bırseyım var o kdr.ama bunları gorunce cok hosuma gıttı

Süper olmuş garanti olayı yahu, benim de ütü almam lazım, bütün şubelerinde kampanya var mıymış acaba? Sen de güle güle kullan tatlım.

İyi günlerde kullan canım. Hayırlı olsun.

Bence çok güzel, kahvaltıya misafirin geldiğinde falan denizci konseptinde hazırlayabilirsin sofranı. Değişik olur :)

Hoşgeldin canım, sen evlisin galiba :) Bizimle çeyiz tecrübeni paylaşırsan çok seviniriz...

bu gruba benimde dahil olmam lazım artık bu yazdan geçti

inaşllah önümüzdeki senelerde olur diyorummm inşallahhh olur olsun artık

Olsun canım, hepimiz bekliyoruz, geç olsun güç olmasın :)

PEŞİN ALMAM MALESEF MÜMKÜN,

Bizim burda tencere takımlarını felan satan bir mağaza var ne istersen söyle getirteyim diyor bende ondan öyle her istediğimi söyleyip getirtip ancak öyle çeyizimi düzeceğim ,kredi kartı ile de olmuyor malesef..
abimin eşi de mesela hala alıyor bitmiyor,çk istiyorum felan dese uygun bulursam gidip alıyorum ..

geçenlerde kahve yanına su bardağı almıştım nasl mutlu olmuş anlatamam .bende çk seviniyoprum öyle olunca..

tupperwarelede şek şek rünü var mesela ,onu ablama vereceğim bakalım emnun kalırsa bende alacağım ,bizim evde hiç kullanılmadı annem almaz öyle sen kendi evin için alır der:)

inşallah hepimizin gönlüne göre olur canım

allah bize güç kuvvet versin açlışıp yapalım

bu arada günaydınlar kızçelerrrrrrr:.:

trendyoldaki çay saati bütiğine bayıldım bir bakın kızlar tuğralı modelleri çk güzel...

markafoni porland var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…