Ne güzel valla :) Çok güzel bir duygudur eminim :) Darısı bu konuşmaların bize :))
Düğün salonunun 1 yıl önceden tutmak çok mantıklı çünkü yer kalmıyorr.... + Az yer olsada fiyat tavan oluyor...
Ev alınması gerçekten çok güzel... Başkasının evine kira verceğine kendi evine yatırım yapmak istiyorum bende ilerde. Hayırlısı olsun inşallah :)
Çeyiz nasıl gidiyor var mı bir hazırlık :)
Günaydınlar bu arada :)
Simgede gelse keşkeee özledim vallaa
Evet canım gerçekten çok güzel bir duygu.Abisi bu sene mayısta evleniyor.Geçen haftasonu evi temizledik.Nişanlımla hayallere dalıp dalıp gittik.Bizde şöyle yaparız böyle yaparız diye :)Aynen canım 1 sene önceden tutmak gerçekten mantıklı çünkü istediğin güne ve saate kalmama ihtimali oluyor.Orkestrada cabası.Kendi evini yapmak istediğin gibi döşemekte heyecanı kat kat fazlaya çıkarıyor.Şimdiden internetten araştırıyorum dekorasyonla ilgili resimler.Tabi herşeyin hayırlısı öncelikle Allah ın izniyle herşey olur baksana zaman nasılda geçiyor.Seneye bu topiği düşünemiyorum bileÇeyize gelince ufak tefek şeylerim var şimdiden annemlerin evini tıka basa doldurmakta istemiyorum Günlük tabaklarım,küçük ev aletlerimin çoğu tamamlandı.Saklama kapları,nevresimler annemin el emekleri aslında dantelleri sevmiyorum ama zamanında annem yaptı ondan hatıra kalıcak diye saklarım mutlaka.Daha yolun başındayız yani canım.Seneye daha hızlı daha yorucu zamanlar başlıcak.Eeeh topiğimizde cıvıl cıvıl olucak garanti
Tabiki canım benim seneye zaten bende düşünemiyorum artık :))
Artık heyecan duygusallık tüm duyguları biranda yaşayacağız :)
Bunları yaşamaya bile heyecanlıyız ya :))
Kendi evini istediğin gibi yapmak, döşemek dekorasyon herşeyini... Çok güzel olsa gerek :) Biz kiraya gitçeğimiz için malesef ki bu kadar güzel hayaller kuramıyorum
Hayırlısı olsun herşeyin zaten. Çeyiz için çok çok aceleye gerek yok zaaten.. Güzel şeylerde almışsın.
Sen çalışıyor musun cnm?
Çalışıyordum canım ama işyerim evime 6 saat uzakta idi.3 saat gelis 3 saat gidiş.Bünyem dayanamadı ve bıraktım.Şuan açıktan lisans tamamlıyorum.Ama sene sonu başlamayı düşünüyorum.Aynen çeyiz için daha erken yine insan meraklanıyor işte.Benim arkadaşlarımda kirada ama yeni yapılmış bir dairedeler.O kadar güzel ki herşeyleri darısı başımıza
Binde bir ihtimal ama,Allah'tan umut kesilmez.
Evet canım 2014 Aralık'a kadar olan zamandan bahsediyorum.Yaklaşık olarak bir buçuk yıl.Uzaktayız,uzamasını istemiyorum,çünkü çok yıpratıyor.Amin tatlım,iyi dileklerin için çok teşekkürler.
Evet tatlım sevdiceğim geçen yıl mezun oldu ben de seneye olacağım inşallah.Haklısın dip dibe olan çok arkadaşım var,şimdiden bıktılar birbirlerinden,sabrın sonu selametmiş,sabrediyoruz,sonu güzel olur inşallah.
Aminn canımmmBen geldimmmmm:)
Gizemm canımm mesajın için teşekkür ederimm, annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah..
Çok özledimmm nasılsın :)
Aaaa çıkmışsın canımm
Neyse bi dahaki sefere inşallah :) Kendine iyi bak tatlımm öpüyorumm seni.
Yazdan sonra eşya almaya başlıyoruz sanırım,babam sinyallerini verdi.
Canımmm çok sevindim denk gelmemize kocamaaan öpüyorum ben deValla burdayımmm yakaladımm seniii :)) Kocamann öpemm ilkk
Nasılsın canmm nasıl gidiyorr? :)
Benim finallerim yaklaştı canımm bu hafta hep evdeyim ama bol bol ders çalışmam lazım, fırsat buldukça ben de gelirim canımcımm.Bugünden sonra Salı hariç her zaman müsaitimmm
Sen cnm dersleri ayarlayabildin mi
Canımmm çok sevindim denk gelmemize kocamaaan öpüyorum ben de
Çok şükür iyiyim, her şey yolunda kuzucumm sen nasılsın nasıl gidiyor?
Benim finallerim yaklaştı canımm bu hafta hep evdeyim ama bol bol ders çalışmam lazım, fırsat buldukça ben de gelirim canımcımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?