Kızlar merhabalar, son gelişmeleri bende vermek istiyorum çok takip edemiyorum elimden geldiğince bakıp çıkıorum bazen ama işte anca bu kadar :)
Nisan ayı bitmeden sözümü yapmaya karar verdik. 2014 yazına da inşallah düğünümüz olacak. Sözümüz bir yıl ertelenecekti, sevgilim durumdan çok rahatsızdı harekete geçti ve nisan ayı bitmeden söz yapmaya karar verdik. Çok şükür herşey yolunda ve bende nisandan sonra para biriktirip yavaştan çeyizime başlayacağım, henüz elle tutulur bir şey ortada, üç beş parça birşeyim var. gelişmeleri ara ara aktarmaya devam edicemm..
Sevgilerlee kızlarrr
Eki Görüntüle 347140
kızlar yaa bulamadım facede nerde gördüğümüü ama size şöyle söyliym benmde nişanlımın gelmesine 1 gün kaldı perş.sabahı ona böylee sucuklardan omlet yapıcam bide sabah domatesleri kendim için antreman olsun diye kalp li doğradım salatalıklarıda oluoo yanii birz hayal gücüyle süper olur
ben daha öncede kuarbiye yaptım 17si doğum günüydü zavallımın ev arkdaşları daha çok yedi aç oluoo bu öğrenci milleti yaa
sabahtan beri kutu aradım hani şu kalpli olanlarından saat aldım saati hiç yok ama öylee dünyanın parasınıda veremem300 400 yanii şimdilk o çok uydurma olmasın diye kutu aliim dedim notlarla doldurayım bulamadım istediğim gibi mukavva alıp yapiim dedim youtubeta çok koly gibi geldi yapamadım ellerrrim hep tutkal olduğuyla kaldım artık biyerde kahve filcanı satıolardı 2li kalpli kutuda artık ondan aldım içine şimdii not yazıyorum bidünyaa okusun dursun
Ama ben artık evlenmek istiyorum yaa.. :26:
Nolurdu biraz daha büyük olsaydımm
Gizeeeeemmmmm duy sesimi gel amaaaa
Kızlar merhabalar, son gelişmeleri bende vermek istiyorum çok takip edemiyorum elimden geldiğince bakıp çıkıorum bazen ama işte anca bu kadar :)
Nisan ayı bitmeden sözümü yapmaya karar verdik. 2014 yazına da inşallah düğünümüz olacak. Sözümüz bir yıl ertelenecekti, sevgilim durumdan çok rahatsızdı harekete geçti ve nisan ayı bitmeden söz yapmaya karar verdik. Çok şükür herşey yolunda ve bende nisandan sonra para biriktirip yavaştan çeyizime başlayacağım, henüz elle tutulur bir şey ortada, üç beş parça birşeyim var. gelişmeleri ara ara aktarmaya devam edicemm..
Sevgilerlee kızlarrr
kızlaaar günaydın
dün gelemedm,sevgililer gününüz kutlu olsun
gayet sıradan bir gündü çarşıya çıktığımızda o kadar çift ve çiçekçi görmesek aklıma gelmezdi herhalde
çiçekçinin birinde o kadar güzel laleler vardı ki aklım kaldı, sevdiğim burada olaydı aldırırdım
Oh valla ne güzel olmuş:)
Annenin bilmesi çok güzel birşey, avantaj canım ya.
annende arkanda ilişkinde ki bu şekilde davranıyor
Darsı bana diyim inşallahhh :)
Babalar en son duyar zaten boş ver takma hiç :)
canım ben çıkıyorum.
İyi geceler kendine çok iyi bak öpüyorum seni.
Tekrardan sevgililer gününüz kutlu olsun
tabii ki canım yaa annemden hiçbirşey saklamam zaten
erkek arkadaşımı da çok seviyo :)
yoksa izin vermezdi güvenmeseydi aslaa
inşallah darısı sana canımm
babamı sorun etmiyorum artık cnm yaa en son duyması lazım öyle de olacak
Saol canım seninde kutlu olsun, benim içinde tv,yatak ve spor keyfinden ibaretti :)
tabii ki canım yaa annemden hiçbirşey saklamam zaten
erkek arkadaşımı da çok seviyo :)
yoksa izin vermezdi güvenmeseydi aslaa
inşallah darısı sana canımm
babamı sorun etmiyorum artık cnm yaa en son duyması lazım öyle de olacak
hepimiz için aynıymış desene
Günaydnlar,
Simgecim dün yazamadm çünkü iş yeri çok yoğun ve benim ağır diyetle ayn tempoyu kaaldıramadım tansiyon fırladı 18 11'e
Kendimi toplarlıyamadım giremedim...
Bugün bakalım inşallah güzel geçer ki hiç sanmıyorum müdürümüz yok vekili 3 kat aşağıda ve yarım saatte 2 3 yazı imzalatmam gerekior en iyi. Bu demen mekik dokuyacağım...
allah yardımcımız olsun :)
EE okullar başladı nasıl sizler anlatın :)
Canım benimm dikkat et kendine, diyet yüzünden sağlığından olma sonra Allah korusun.
Yavaş yavaş verirsin ben sana güveniyorum ve bence çok kilon yok, gayet güzelsin arkadaşım.
Oyy kıyamam sana, kolay gelsin kuzucumm.
Bende de bu ara nedense sürekli halsizlik var, devamlı yatmak geliyor içimden,elimi kolumu kıpırdatıcak halim, dermanım yok nedenini de çözemedim..:26::26:
Öptümm seni Gizoşumm.
Nerelerdesiniz kızlar??
Canımm benim dikkat et kendine, ben de yoğunum fırsat bulup giremiyorum pek.Meraba canm...
İşteyim ben gene
Çok yoğunum 2 haftadır :S Birazda rahatsızım giremiyorum.
Çok tşeekkür ederim herşey için...
Aynen halsizlik bende de var valla,kıprtamıyorum hiçbiyerimi...
Gece desen 11 de uyuyorum 6 bçuukta kalkıyorum gene aynı....
Öpüyorum çok caım
Allah hepimizin yolunu açıp, hayırlı evlilikler nasip etsin.. Bir kaz kez girdim çıktım buraya 2014 gelini olacağımı düşünüyordum ama terfi edip 2013 e alındı düğünüm
Canımm benim dikkat et kendine, ben de yoğunum fırsat bulup giremiyorum pek.
Ama aklımdasın. :) Öpüyorum seni çok çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?