Tabi ihmal etme canım benim.
Bitsin güzel başarılı bir şekilde dönem yaz boyunca birlikte oluruz zaten :))
Bende iyiyim çok şükür nolsun. Çok yoğun bir dönemden çıkıyorum ama daha dinlenmeye geçmedi vucut.
Bir uyusam şöyle yatsam odamda 3 5 gün atarım
İnşallah tüm derslerini güzelce verirsin cnm
Pazartesi finaller başlıyor yaaa ufff.Aşkımı da çok özledim,sınavlardan önce mi gitsem sonra mı sizce kızlar ?:26:
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
Pazartesi finaller başlıyor yaaa ufff.Aşkımı da çok özledim,sınavlardan önce mi gitsem sonra mı sizce kızlar ?:26:
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
Canım benimm kıyamam sen de inşallah okulun bitince güzel güzel dinlenirsin :)
Çoook teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz çok başarılı oluruz.
Yazın bir ay benim stajım var ama gelirim sık sık görüşürüz sorun olmaz yani kuzumm özledim valla seninle konuşmayı :) Baya oldu çünkü:)
Canım bence sınavlardan sonra git kafan ve için rahat olur güzelce vakit geçirirsiniz :) Yine sen bilirsin tabii, şimdiden başarılar :)
2 saat var aramızda.Ne yapsam bilemedim valla.
Ayrı illerde değil miydiniz canım?
Ne kadar uzaktınız?
Doping olur cumartesi falan sen müsait olunca bencede git canım sınav bitince gene gidersin
Evet cnm yaaa. Nerdeyse 3 ay oldu.
Okul defterini artıkın kapadımm :))
4-5 Haziran 4 yılda gördüğümüz tüm meslek derslerimizden yazılı sınav olucaz. Ee biliyorsun KPSS yede hazırlanıyorum
Bu yaz benimde ders çalışmakla geçecek günde 4 5 saat inşallahhh
Biliyorum canımm Allah yardımcın olsun hem okuldaki sınavın hem de KPSS çoooook iyi geçer inşallah canım benimm başarılar diliyorum şimdiden.
Benim içimden hiç çalışmak gelmiyor, hep yatsam uyusam uzansam miskinlik yapsam keşkee diye geçiyor içimden. :)
Bu bahar yorgunluğu bana hiç iyi gelmedi yani canımmm:)
Çok saoalsın canım benimm. İnşallah seninde hepimmizin çok güzel geçer sınavlarımızz.
Benide fena vurdu canım yaa
İnan şuan yatakta yarı uyukluyorum 5 dk uyuyup uyanıyorum :)) Yorgunlyuktan nevrim döndü.
Uyu ama cnm al uykunu insan kendini daha dinç hissediyor. Geçen seneki sınavlar bana ağır geliyordu bol bol uyuyarak geçmiştim şaka gibi :)))
İnşallah hepsinin üsteinden başarıyla geleceğine inanıyorum been
Canım benimm ne kusuru git tabi yine görüşürüz biz.Canım benim yurt içi kargoya gitmem gerek lütfen k.bakma.
Gene görüşürüz olur mu
Çok öpüorummm
Kusura bakma lütfen
Kendinize dikkat edinnn
Hepimiz sınavların üstesinden hakkımızla geliriz inşallah
Aleykümselam şeker hoşgeldin.Biz de yazın almaya başlıyoruz inşallah.
Beyaz eşyalardan canım.Babam durdu durdu şaha kakmış gibi oldu.
Yok kız.Yavaş yavaş başlayalım diyorlar,en aşağı iki yıl var bizim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?