• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Pazartesi finaller başlıyor yaaa ufff.:14: Aşkımı da çok özledim,sınavlardan önce mi gitsem sonra mı sizce kızlar ?:26:

Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

Tabi ihmal etme canım benim.
Bitsin güzel başarılı bir şekilde dönem yaz boyunca birlikte oluruz zaten :))
Bende iyiyim çok şükür nolsun. Çok yoğun bir dönemden çıkıyorum ama daha dinlenmeye geçmedi vucut.
Bir uyusam şöyle yatsam odamda 3 5 gün atarım :P
İnşallah tüm derslerini güzelce verirsin cnm

Canım benimm kıyamam sen de inşallah okulun bitince güzel güzel dinlenirsin :)
Çoook teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz çok başarılı oluruz.
Yazın bir ay benim stajım var ama gelirim sık sık görüşürüz sorun olmaz yani kuzumm özledim valla seninle konuşmayı :) Baya oldu çünkü:)

Pazartesi finaller başlıyor yaaa ufff.:14: Aşkımı da çok özledim,sınavlardan önce mi gitsem sonra mı sizce kızlar ?:26:

Canım bence sınavlardan sonra git kafan ve için rahat olur güzelce vakit geçirirsiniz :) Yine sen bilirsin tabii, şimdiden başarılar :)

Ayrı illerde değil miydiniz canım?
Ne kadar uzaktınız?
Doping olur cumartesi falan sen müsait olunca bencede git canım sınav bitince gene gidersin:16:

Canım benimm kıyamam sen de inşallah okulun bitince güzel güzel dinlenirsin :)
Çoook teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz çok başarılı oluruz.
Yazın bir ay benim stajım var ama gelirim sık sık görüşürüz sorun olmaz yani kuzumm özledim valla seninle konuşmayı :) Baya oldu çünkü:)

Evet cnm yaaa. Nerdeyse 3 ay oldu.
Okul defterini artıkın kapadımm :))
4-5 Haziran 4 yılda gördüğümüz tüm meslek derslerimizden yazılı sınav olucaz. Ee biliyorsun KPSS yede hazırlanıyorum
Bu yaz benimde ders çalışmakla geçecek günde 4 5 saat inşallahhh :27:

Ayrı illerde değil miydiniz canım?
Ne kadar uzaktınız?
Doping olur cumartesi falan sen müsait olunca bencede git canım sınav bitince gene gidersin:16:

Evet cnm yaaa. Nerdeyse 3 ay oldu.
Okul defterini artıkın kapadımm :))
4-5 Haziran 4 yılda gördüğümüz tüm meslek derslerimizden yazılı sınav olucaz. Ee biliyorsun KPSS yede hazırlanıyorum
Bu yaz benimde ders çalışmakla geçecek günde 4 5 saat inşallahhh :27:

Biliyorum canımm Allah yardımcın olsun hem okuldaki sınavın hem de KPSS çoooook iyi geçer inşallah canım benimm başarılar diliyorum şimdiden.
Benim içimden hiç çalışmak gelmiyor, hep yatsam uyusam uzansam miskinlik yapsam keşkee diye geçiyor içimden. :)
Bu bahar yorgunluğu bana hiç iyi gelmedi yani canımmm:)

Biliyorum canımm Allah yardımcın olsun hem okuldaki sınavın hem de KPSS çoooook iyi geçer inşallah canım benimm başarılar diliyorum şimdiden.
Benim içimden hiç çalışmak gelmiyor, hep yatsam uyusam uzansam miskinlik yapsam keşkee diye geçiyor içimden. :)
Bu bahar yorgunluğu bana hiç iyi gelmedi yani canımmm:)

Çok saoalsın canım benimm. İnşallah seninde hepimmizin çok güzel geçer sınavlarımızz.
Benide fena vurdu canım yaa
İnan şuan yatakta yarı uyukluyorum 5 dk uyuyup uyanıyorum :)) Yorgunlyuktan nevrim döndü.
Uyu ama cnm al uykunu insan kendini daha dinç hissediyor. Geçen seneki sınavlar bana ağır geliyordu bol bol uyuyarak geçmiştim şaka gibi :)))
İnşallah hepsinin üsteinden başarıyla geleceğine inanıyorum been :16:

Canım benim yurt içi kargoya gitmem gerek lütfen k.bakma.
Gene görüşürüz olur mu
Çok öpüorummm
Kusura bakma lütfen

Kendinize dikkat edinnn:16:
Hepimiz sınavların üstesinden hakkımızla geliriz inşallah:16::16:

Çok saoalsın canım benimm. İnşallah seninde hepimmizin çok güzel geçer sınavlarımızz.
Benide fena vurdu canım yaa
İnan şuan yatakta yarı uyukluyorum 5 dk uyuyup uyanıyorum :)) Yorgunlyuktan nevrim döndü.
Uyu ama cnm al uykunu insan kendini daha dinç hissediyor. Geçen seneki sınavlar bana ağır geliyordu bol bol uyuyarak geçmiştim şaka gibi :)))
İnşallah hepsinin üsteinden başarıyla geleceğine inanıyorum been :16:

Çok teşekkür ederimm canım benim hepimizin sınavları çok çok iyi geçer inşallah.
Benim uykum olsa da olmasa da hep sersemim canımm ya bi düzelemedim, çok yorgun hissediyorum kendimi:)
Bi an önce geçer umarım bu durum :S Televizyonda da bir şey yok o yüzden yatasım geliyor habire :1:

Canım benim yurt içi kargoya gitmem gerek lütfen k.bakma.
Gene görüşürüz olur mu
Çok öpüorummm
Kusura bakma lütfen

Kendinize dikkat edinnn:16:
Hepimiz sınavların üstesinden hakkımızla geliriz inşallah:16::16:
Canım benimm ne kusuru git tabi yine görüşürüz biz. :16:
Çoook öpüyorum seni,kendine çok iyi bak.
İnşallah kuzucummm inşallah.

Kızlarrr selamm hepinize çooook uzun zamandır yazamıyorum buraya ama artık okul kapandı buralardayım :21:
En son yazdığımdan bugüne o kadar çok çeyiz aldık ki anlatamamm:1:

Back
X