• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Terk edilmediii ben burdayımm :)
Sadece staj + okul Sınavlar derken çok yoğun geçiyor.
Zannediyorum ki diğer arkadaşlarda vizelerdi okuldu zaman bulamıyorlardır.
İnşallah en yakın zamanda uzun uzun görüşrüüzzz :16:

merhaba arkadaşlar
vizelerime çok az kaldı giremiyorum ben de foruma:18:
sınava gireceklere Allah kolaylık versin
muhabbet etmeyi de özledim artık tatilde inşallah:)
iyi günler herkese:16:

merhaba arkadaşlar
vizelerime çok az kaldı giremiyorum ben de foruma:18:
sınava gireceklere Allah kolaylık versin
muhabbet etmeyi de özledim artık tatilde inşallah:)
iyi günler herkese:16:

Bende özledim valla. Kaçamak bir zamanım vardı geldim ama gene gidiyorumm...

Hepinizi özledim valla...

Simge'cim canım seninlede görüşemiyoruz...

Hepiniz iyisinizdir inşallahhh:16:

merhaba kizlar bende katilmak istiyorum size :))
ben almanyada yasiyorum... meslek sahibi oldum ve issiz kalinca lise sonu okumaya karar verdim.
2 ay sonra bitiyor ve eylülde universiteye basliycam, mimarlik bölümüne insallah

15.04.2011 den beri bir beraberligim var. yani yakinda bir sene olucaz...
yakinda annesiylede tanisicam

ama evlilik herhalde 2014 bahara kayar cünkü o daha okuyor ve eylül 2013 de bitiyor.

böyle iste :))

Son düzenleme:
merhaba kizlar bende katilmak istiyorum size :))
ben almanyada yasiyorum... meslek sahibi oldum ve issiz kalinca lise sonu okumaya karar verdim.
2 ay sonra bitiyor ve eylülde universiteye basliycam, mimarlik bölümüne insallah

15.04.2011 den beri bir beraberligim var. yani yakinda bir sene olucaz...
yakinda annesiylede tanisicam

ama evlilik herhalde 2014 bahara kayar cünkü o daha okuyor ve eylül 2013 de bitiyor.

böyle iste :))

Hoşgeldin canımmm aramızaa:16:
Bizimde 22 nisanda 5. yıl:)
Neler yapmayı düşünüyorsun 1. yıla özel. Ben bulamadım manevi olarak özellikle :)
İNşallah bundan sonra hep beraber oluruz :)

Son düzenleme:
Kızlar sanırım ben en erken 2016 gelini olcm :9: Okul uzadıkça uzuyor. Babam takıntılı. Kafasına bir profil çizmiş ve sevgilime hiç uymuyor :9: Daha okul bitecek, ,iş bulcm derken yaşlancm ben bilgisayar başında tek başıma :37: :1:

Mayısta kaynım evleniyor artık.Evlendi zaten de sıra düğününde oh hoppidi oynicaz ne güzel.Yazın artık bizede ev alınacak Allah ımın izniyle.2013 ün sonu gibi evi yaptırmaya başlıcaz.Bu sene benim için hızlı geçiyor.Sabırsızlanıyorum.Canım nişanlımda öyle:16:.Nasıl azimle çalışıyor geleceğimiz için.:16:Rabbim herkese yuvasını kurmayı nasip eylesin.:nazar:

Kızlar sanırım ben en erken 2016 gelini olcm :9: Okul uzadıkça uzuyor. Babam takıntılı. Kafasına bir profil çizmiş ve sevgilime hiç uymuyor :9: Daha okul bitecek, ,iş bulcm derken yaşlancm ben bilgisayar başında tek başıma :37: :1:

:)) Ailelerin genel damat adayı zaten kızlarına en iyi nasıl bakçaklar kendi düşüncelerinden oluşturuyorlar :)
Hoşgeldin canm aramıza olsun sohbet ederiz birlikte..:16:

Mayısta kaynım evleniyor artık.Evlendi zaten de sıra düğününde oh hoppidi oynicaz ne güzel.Yazın artık bizede ev alınacak Allah ımın izniyle.2013 ün sonu gibi evi yaptırmaya başlıcaz.Bu sene benim için hızlı geçiyor.Sabırsızlanıyorum.Canım nişanlımda öyle:16:.Nasıl azimle çalışıyor geleceğimiz için.:16:Rabbim herkese yuvasını kurmayı nasip eylesin.:nazar:

Çok sevindim adınıza maşallah canm ya.
Hayırlısıyla oturmanız nasip olsun inşallah. Tadını çıkart bu anların olur mu. Özenle herşeyini benim içinde seç :) Ne güel yaa sabırsızlanyorum böyle güzel haberlere...
ahh ahh Ev'lenmeyi Allahım bizede nasip etsin inşallah... Gerçi para çıkmadıkça biraz zorr :ssz: :15:
Hakkımızda hayırlısı olsunn :))

Yardımmm edin ama banaaaa

5. Yıl dönümüne özell ne yapabilirimmm bennnnn?

Maddi değil o kafamda vardaa maneviiii???????
Bizimki duygusaldır böyle mutluluktan ağlatçan bişi istiyorum:43:

Kızlar hepinizi çok özledimmmmm Gizemcimm müsait olduğunda hasret giderelim mutlaka :))
Umarım herkes iyidir, çok öptümmm sizleri.

Kızlar hepinizi çok özledimmmmm Gizemcimm müsait olduğunda hasret giderelim mutlaka :))
Umarım herkes iyidir, çok öptümmm sizleri.

Canımm bende özledim valla. EN kısa zamanda hasret gideririz inşallah...
Ben iyiyim fakat çok çok yoğunum :(((( Sınavlar dersler bitirdi resmen beni beynim çatladı. 2 günde 6 sınav olduk düşün. Haftayada o şekilde.
İnşallah Mayısın 15 ve sonrasında rahata ereceğim :)
Ama işte şu 1 ay daha sıkı benim için...
Sizlerinde umuyorum Mayısın ortasından sonra hafifler. Gerçi finaller Haziran başında diymi :(
Yazın zaten bahane yokk hep beraber olucaz inşallah
Kendine çok iyi bak canım... Öpüyorum bende kocaman...

Sizleridee öpüyorumm... İnşallah bugün vakit bulurumda karşılaşırım sizlerle :16:

Canımm bende özledim valla. EN kısa zamanda hasret gideririz inşallah...
Ben iyiyim fakat çok çok yoğunum :(((( Sınavlar dersler bitirdi resmen beni beynim çatladı. 2 günde 6 sınav olduk düşün. Haftayada o şekilde.
İnşallah Mayısın 15 ve sonrasında rahata ereceğim :)
Ama işte şu 1 ay daha sıkı benim için...
Sizlerinde umuyorum Mayısın ortasından sonra hafifler. Gerçi finaller Haziran başında diymi :(
Yazın zaten bahane yokk hep beraber olucaz inşallah
Kendine çok iyi bak canım... Öpüyorum bende kocaman...

Sizleridee öpüyorumm... İnşallah bugün vakit bulurumda karşılaşırım sizlerle :16:

Canım benimm aynı durumdayız ben de her gün sınav oluyorum malum vizeler, hepsi üst üste :(
Allah yardımcımız olsun, sınavlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum :)
İnşallah fırsat bulunca bol bol hasret gidericez giremiyorum ama hep aklımdasın canım benimm iyi bak kendine çooookk öptümm.

Canım benimm aynı durumdayız ben de her gün sınav oluyorum malum vizeler, hepsi üst üste :(
Allah yardımcımız olsun, sınavlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum :)
İnşallah fırsat bulunca bol bol hasret gidericez giremiyorum ama hep aklımdasın canım benimm iyi bak kendine çooookk öptümm.

Mrb canım ben rahatladım artık :)
Yani son 1-2 max. zorluk var sonrası müsaitim hepp...
İnşallah en yakın zamanda görüşelim..

Herkesii çok özledim valla. İnşallah iyisinizir hepiniZ?
:16:
Bugün doktor gideceğim ama öncesinde gelen olursa sohbet ederim :)

Kızlar nasılsınız?Artık yavaştan yavaştan seneye neler yapılabilir konuşunmaya başlandı.Sizde ne durumda ?

Kızlar nasılsınız?Artık yavaştan yavaştan seneye neler yapılabilir konuşunmaya başlandı.Sizde ne durumda ?

Bizde daha kurban bayramında tanışılacağı için henüz birşey yok canım :((
Amaa senin adına çok sevindim mutluluk verir :))
Neler yapmayı planlıyorsunuz peki :)

:9: Ben bu topiği görünce gülmüştüm.Hatta yorum bile yapmıştım ohoooo 2014 e kadar kim öle kim kala diye :1: Ve sanıyorum hepinizden önce evleneceğim :9: Temmuzda nikah yapacağız sanırım.Ben 30 umdan önce evlenmek istemiyordum.Hala da çok istekli değilim zaten.

Bizde daha kurban bayramında tanışılacağı için henüz birşey yok canım :((
Amaa senin adına çok sevindim mutluluk verir :))
Neler yapmayı planlıyorsunuz peki :)

Bu yaz ev alma planları var canım.Nerde nasıl hesabı.İşte site var ordan bekliyoruz satış olsun diye.Seneye mayıs sonu haziran başı gibi salon ve orkestrayı tutarız diyoruz.Yani bu tür şeyler artık konuşuluyor aileler ile birlikte.Plan yapıyorlar :)

:9: Ben bu topiği görünce gülmüştüm.Hatta yorum bile yapmıştım ohoooo 2014 e kadar kim öle kim kala diye :1: Ve sanıyorum hepinizden önce evleneceğim :9: Temmuzda nikah yapacağız sanırım.Ben 30 umdan önce evlenmek istemiyordum.Hala da çok istekli değilim zaten.

:)) Hakkınızda hayırlısı olsun mutlu olursunuz inşallah...

Bu yaz ev alma planları var canım.Nerde nasıl hesabı.İşte site var ordan bekliyoruz satış olsun diye.Seneye mayıs sonu haziran başı gibi salon ve orkestrayı tutarız diyoruz.Yani bu tür şeyler artık konuşuluyor aileler ile birlikte.Plan yapıyorlar :)

Ne güzel valla :) Çok güzel bir duygudur eminim :) Darısı bu konuşmaların bize :))
Düğün salonunun 1 yıl önceden tutmak çok mantıklı çünkü yer kalmıyorr.... + Az yer olsada fiyat tavan oluyor...
Ev alınması gerçekten çok güzel... Başkasının evine kira verceğine kendi evine yatırım yapmak istiyorum bende ilerde. Hayırlısı olsun inşallah :)
Çeyiz nasıl gidiyor var mı bir hazırlık :)

Günaydınlar bu arada :)
Simgede gelse keşkeee özledim vallaa :16:

Back
X