- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
Eki Görüntüle 330562
Kızlar konuşmuştuk burda netten sipariş verdim bunu salı gününe gelecek nasıl sizce??
ayyy çok cici bunlar ya , kıskandım

şaka bi yana gerçekten çok güzeller canım bnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 330562
Kızlar konuşmuştuk burda netten sipariş verdim bunu salı gününe gelecek nasıl sizce??
ayyy çok cici bunlar ya , kıskandım
şaka bi yana gerçekten çok güzeller canım bnm
Eki Görüntüle 330562
Çok güzelmiş canımmmm bayıldımmm![]()
:) sende benim gibiymişin bende 160 diyorum gerçi o 158-9 filancanım bende senin gibi bu tarz gelinliklerden istiyorum,
boyum 1,59 muşşşşşşş , 1,60 bile değil neyse 1,60 diyelim biz
kilomda 49 dur.
ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir kızımdır yani
ama 10 12 cm topuklu giymeyi planladığım için boyum olur 1.70 , heralde yakışır bizlere bu gelinlikler , minyonlara çok kabarık gitmiyor bence içinde kayboluruz gibi geliyor
yani uzun lafın kısası bence çok güzel olurrrrrrrrrr
:) sende benim gibiymişin bende 160 diyorum gerçi o 158-9 filan45 kiloym inşallah 2014e kadar değişmez
evet çok kabarık düşünmem zaten sade daha iyi ama straplezler çoook güzel duruyo yaaa gerçi üst nasıl öyle duruyor anlamıyorum ama :)))
Kızlar ben kaçıyorumm akşam burda olursanız görüşürüz, kendinize iyi bakınnn.. Çoookk öptümm sizi.![]()
gelinliklerde bilmiyorum ama normal hayatta giydiklerimde göğüsün üst kısmı lastikliydi benimkilerin sıkıyor sarıyor yani canım , ama gelinlik tecrübem olmadı![]()
Çok güzelmiş canımmmm bayıldımmm![]()
Kızlarrr , feriha başlıo izlionz mu :)
Ben evdeyim buluşamadık biz bugün hava çok soğuk ve yağmurlu![]()
Ben evdeyim buluşamadık biz bugün hava çok soğuk ve yağmurlu![]()