• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım bende senin gibi bu tarz gelinliklerden istiyorum,

boyum 1,59 muşşşşşşş , 1,60 bile değil neyse 1,60 diyelim biz :1:

kilomda 49 dur.

ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir kızımdır yani :1::1:

ama 10 12 cm topuklu giymeyi planladığım için boyum olur 1.70 , heralde yakışır bizlere bu gelinlikler , minyonlara çok kabarık gitmiyor bence içinde kayboluruz gibi geliyor :1:

yani uzun lafın kısası bence çok güzel olurrrrrrrrrr
:) sende benim gibiymişin bende 160 diyorum gerçi o 158-9 filan :D:D 45 kiloym inşallah 2014e kadar değişmez :9: evet çok kabarık düşünmem zaten sade daha iyi ama straplezler çoook güzel duruyo yaaa gerçi üst nasıl öyle duruyor anlamıyorum ama :)))

:) sende benim gibiymişin bende 160 diyorum gerçi o 158-9 filan :D:D 45 kiloym inşallah 2014e kadar değişmez :9: evet çok kabarık düşünmem zaten sade daha iyi ama straplezler çoook güzel duruyo yaaa gerçi üst nasıl öyle duruyor anlamıyorum ama :)))

gelinliklerde bilmiyorum ama normal hayatta giydiklerimde göğüsün üst kısmı lastikliydi benimkilerin sıkıyor sarıyor yani canım , ama gelinlik tecrübem olmadı :1::1:

Kızlar ben kaçıyorumm akşam burda olursanız görüşürüz, kendinize iyi bakınnn.. Çoookk öptümm sizi. :54::54::54:

Back
X