2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlarr Yine bir Pazartesiden gelecek Pazarın hayalı ıle gune baslıyorummm...Biter mi bugün yaaaa

Az kaldı sabredin kızlar topu topu 2 saat var mesai bitimine :)

Nasılsınız bakalımm

İyi geceler güzel gelincikler..

(Marmaraçicek.com sitesinden alıntı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yaa bizim sayfaya geceleri kimse gelmiyor amaa Gelin de kaynatalım yahuu

Günaydınn kızlarr sayfayı en erken ziyaret eden bnm sanırım

mrb kızlar ben geldim nasılsınız özledim sizleri

Bende özledim cnım hepinizi...
Ben iyiyim tatildeyim sen nasılsın..
Tatlımm merak ettim seni, hatta nerelerde bizim peri diye de yazdımm :) Nasıl geçiyor bakalım tatil? Keyfini çıkar..
Aaaa bu arada Aslı'ydı di mi arkadaşının adı, bebişi doğdu mu?

Kızlar aklıma bi şey takıldı şimdi:)
Söz mendili yapmayı düşünüyor musunuz siz? İstemeyle söz birlikte oluyor artık genelde, istemeye de çok kalabalık gelmiyor insanlar haliyle, yani taş çatlasa 10 kişi olur bence.
O zaman da söz mendili çok gereksiz olmuyor mu ya :) Ben yapmak istiyorum ama nişan da mı dağıtsam?:26:
Ama nişanı da dışarıda düşünüyoruz, orada da dağıtmak sorun olur. Haydi konuşucak konumuz olsun kızlar siz ne düşünüyorsunuz?

Bende özledim cnım hepinizi...
Ben iyiyim tatildeyim sen nasılsın..

bende iyiyim çook şükür cnm ya benim laptopta net yok o yüzden eskisi kadar sık giremiyorum evdeki masaüstünden fırsat buldukça giriyorum

Tatlımm merak ettim seni, hatta nerelerde bizim peri diye de yazdımm :) Nasıl geçiyor bakalım tatil? Keyfini çıkar..
Aaaa bu arada Aslı'ydı di mi arkadaşının adı, bebişi doğdu mu?

Ahh canım saolasın. Nasılsın canım benim.
Tatil güzel Ispartaya ablamın yanına geldim cnm :) Kar falan harika :) Gerçi eriyor bugün. C.tesi geri dönücem İzmir'e.
Sen neler yapıyorsun cnaım...
Ahh Prensesimiz doğdu sağlıkla
Haftaya Cuma kırkı çıkıyor meleğimin
Adı da Ela
Maşallah prensesimee :))

Canım ben düşünmüyorum... Siz ne zaman söz düşünüyordunuz?
Ben bu konuyla kafayı yemiş bulunmaktayım :) Kurbanda tanışılcakta isteme-söz kasım son haftası ya da aralıkta olur... Çok heyecanlıyım ben valla. 9 ay kaldı resmen yaa :) Hamileyim sanki son 9 ay Heheh :))
Yalnızz karşı taraf bize biraz kalabalık gelcek gibi ...
Yani tahminen bir 10-15 kişi. Bizdende o kadar olsa nasıl sığılcak eve düşünüyorum
Biz sözde bohça yapar mıyız bilmiyorum... Ama annesi ufak birşey yaparız biz dedi. Ama ben nişanda büyük birşey istediğimden vazgeçebilirler :)
Canım ben şimdiden her ay 20-30Tl koyup koyup alcam 2 takım pijama Takımı + 3 er takım iç çamaşırı. Tahminen benim biriktirceğim 160-180 biriktiricem. 130 falan tutucak. birkaçta son zamanlar gömlek ya da 2 tişört falan alıp tamamlarım. Ama işte bunları nişan için almayı düşünüyorum. Bekler sanırım. En azından bir anda yığılmasın. :)

bende iyiyim çook şükür cnm ya benim laptopta net yok o yüzden eskisi kadar sık giremiyorum evdeki masaüstünden fırsat buldukça giriyorum

Gelmeye çalış göüşürüz bol bol canım benim...
Aaaaa bu saat olmuş kimse gelmemiş amaa. :26:

Benn Geldimmmm Canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…