- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
Sağol balım ellerin dert görmesinnn :))
Yasminnn seni alan yaşadı valla eniştemiz çok şanslı :)) Ellerine sağlık hepsi leziz olmuş canım benimm ohh misss :)
Sizleride alan yaşadı kız deme öyle utandım valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol balım ellerin dert görmesinnn :))
Yasminnn seni alan yaşadı valla eniştemiz çok şanslı :)) Ellerine sağlık hepsi leziz olmuş canım benimm ohh misss :)
Sizleride alan yaşadı kız deme öyle utandım valla![]()
Tek kelimeyle harika bir fikir çoooooooooooooooooookkkk romantikkkk![]()
Utanma canım benimm yapmışsın güzel güzel mamalarBiz de istiyoruuzz
![]()
gün gelir görüşürsek buluşursak eğer yapcam söz :)))
ha haKızmayın.Çünkü benimde 2014 te evlenme durumum var.Okulda 4. senem ve 1 senem daha var.24 buçuk yaşındayım.Ama bana kalırsa bi 5 sene daha evlenmem.
bende 24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olacam banada kalsa ben evimi annemi bırakmaya niyet,im yokta napalım ya çok seviyorum aşkıma kavuşmak istiyorum![]()
İyi akşamlar güzel gelincikler :))
iyi akşamlar canımmm , napıon iyimsn :))
İyiyim tatlımm sen nasılsın? :))
Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruziyiyim bende :) , grip olduğumu söylemiştim bu yüzden geçen cumadan beri evden çıkmamıştım , bugün sonunda çıktım ve buluştuk benimkiyle , hiç alışık değilizdir bunca gün ayrı durmaya , birde evlerimiz çok yakın olduğu için herhangi bi sebepten dolayı görüşemezsek akşam bi yarım saat bi saat görüşürdük ama havalar soğuk diye çıkarmadı benide dışarı, kaldık böyle anca bugün kavuştuk , çok mutlu ve keyiflyim bugün o yüzden
:
Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruz![]()
Kızlar slmm. Nasıl gidiyor hayat![]()
kızlarr ben geldimm :))
İyi geceler tatlılar![]()
Ben izmirdeyim , izmir bu haldeyse diğer illeri düşünemiyorum zaten :) Naptınız buluştunuz mu , keyfin yerindedir seninde şimdi , hatta şuanda birliktesinizdir bence
Slm canımmm , iyi gidiyo benim sizlerin nasılllll :)
Hoşgeldin cicim ama denk gelemiyoruz senle bi türlü , bende şimdi geldim ama sen yoksun
Günaydın cicişler![]()