• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ha ha :1: Kızmayın.Çünkü benimde 2014 te evlenme durumum var.Okulda 4. senem ve 1 senem daha var.24 buçuk yaşındayım.Ama bana kalırsa bi 5 sene daha evlenmem.

bende 24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olacam banada kalsa ben evimi annemi bırakmaya niyet,im yokta napalım ya çok seviyorum aşkıma kavuşmak istiyorum:38:

bende 24 yaşındayım bi kaç ay sonra 25 olacam banada kalsa ben evimi annemi bırakmaya niyet,im yokta napalım ya çok seviyorum aşkıma kavuşmak istiyorum:38:

aynen bende öyleyim ya, anneciğimden nasıl ayrılcam , bu rahatı nası bırakcam bilmiyorum , üniversiteyi bu yüzden şehir dışında okumadım resmen :66: ama sevgilim için tabiki herşeye katlanırım, ona kavuşmak için herşeyden vazgeçerim :):69::69::69:

İyiyim tatlımm sen nasılsın? :))

iyiyim bende :) , grip olduğumu söylemiştim bu yüzden geçen cumadan beri evden çıkmamıştım , bugün sonunda çıktım ve buluştuk benimkiyle , hiç alışık değilizdir bunca gün ayrı durmaya , birde evlerimiz çok yakın olduğu için herhangi bi sebepten dolayı görüşemezsek akşam bi yarım saat bi saat görüşürdük ama havalar soğuk diye çıkarmadı benide dışarı, kaldık böyle anca bugün kavuştuk , çok mutlu ve keyiflyim bugün o yüzden

:66:

:17::38::69::

iyiyim bende :) , grip olduğumu söylemiştim bu yüzden geçen cumadan beri evden çıkmamıştım , bugün sonunda çıktım ve buluştuk benimkiyle , hiç alışık değilizdir bunca gün ayrı durmaya , birde evlerimiz çok yakın olduğu için herhangi bi sebepten dolayı görüşemezsek akşam bi yarım saat bi saat görüşürdük ama havalar soğuk diye çıkarmadı benide dışarı, kaldık böyle anca bugün kavuştuk , çok mutlu ve keyiflyim bugün o yüzden

:66:

:17::38::69::
Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruz :21::21::21::8::8:

Ne güzel canımm benim çok sevindimm :) Havalar epey soğudu cidden İstanbul buzzzzz :)) Biz de kısmetse yarın buluşuyoruz :21::21::21::8::8:

Ben izmirdeyim , izmir bu haldeyse diğer illeri düşünemiyorum zaten :) Naptınız buluştunuz mu , keyfin yerindedir seninde şimdi , hatta şuanda birliktesinizdir bence :21:

Kızlar slmm. Nasıl gidiyor hayat:3:

Slm canımmm , iyi gidiyo benim sizlerin nasılllll :)

kızlarr ben geldimm :))

Hoşgeldin cicim ama denk gelemiyoruz senle bi türlü , bende şimdi geldim ama sen yoksun :14::14:

İyi geceler tatlılar:52:

Günaydın cicişler :66:

Ben izmirdeyim , izmir bu haldeyse diğer illeri düşünemiyorum zaten :) Naptınız buluştunuz mu , keyfin yerindedir seninde şimdi , hatta şuanda birliktesinizdir bence :21:

Slm canımmm , iyi gidiyo benim sizlerin nasılllll :)

Hoşgeldin cicim ama denk gelemiyoruz senle bi türlü , bende şimdi geldim ama sen yoksun :14::14:

Günaydın cicişler :66:

ayy evet bebem yaa valla ne kadar geçti bi buluşamadık..
finallerim başladı bnm bugün iki sınavım vardı şimdi geldim
yarınkine çalışıcam şimdid de :31:
ondan da pek giremiyorum
sen neler yapıyosun bakiimmmm :3:

Back