• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

öle valla :)) sen neler yapıyosunnn hazırlıklar başladımı sende dee:32:

evet canım ya aynı dert bende de var biyerde beğeniyorum sonra başka biyerde begeniyorum :19:Karar vermek çok zorr ya insan kendisine alınca bi başka oluyomuş:1:

Yazdıkların çook doğruu valla :32:Bizde kafa kafaya verdk düşünüoruz şimdi nasıl yapsak diyee zor işler bunlarr yahu:33:

Yazdıkların çook doğruu valla :32:Bizde kafa kafaya verdk düşünüoruz şimdi nasıl yapsak diyee zor işler bunlarr yahu:33:

evet ama kimisi yanlış anladı , belki ben anlatamadım ama böyle sanki para delisiyiz sanki hiç hediye almıyoruz gibi oldu ama öyle değil tabiki :)

vallahi zor işler ,hele şimdi daha zaman var bide bi kaç ay kalınca nasıl tutuşcaz :D

evet ama kimisi yanlış anladı , belki ben anlatamadım ama böyle sanki para delisiyiz sanki hiç hediye almıyoruz gibi oldu ama öyle değil tabiki :)

vallahi zor işler ,hele şimdi daha zaman var bide bi kaç ay kalınca nasıl tutuşcaz :D

Aman boşver sen onların dediklerini :37:erkek arkadşımda ortak hesap flan açalım demişti daha karr vermedk napcgmıza bakalımm :17:

Hoşgeldin :12:

Aman boşver sen onların dediklerini :37:erkek arkadşımda ortak hesap flan açalım demişti daha karr vermedk napcgmıza bakalımm :17:

Hoşgeldin :12:

Evet oda mantıklı canım , yada evde biyerde biriktir sen , ben buluştukça benimkinin o gün cüzdanındaki bozuklukları tırtıklamaya başladım son zamanlarda onları biriktiyorduk ki , benimki züccaciyede bakınırken 40 liralık bişey kırdı saolsun , açıkçası bi anda durup durrken boş yere 40 lira vermek dokundu yani , sonra bizde o benim çabalarımla biriktirdiğimiz yerdeki paradan verdik , işe yaramış oldu :))

doğru tabi :) Benimki de bu ay güne girmiş iş yerinde 8 kişi yüz liradan birikim yapıyo artık:1:

oooh maşallah , 8 kişi toplamda 800 lira mı yani kız :66:

Evet :) Temmuzda alıcakmış 7. sırada :1: Acaba o parayı alınca hemen alsak mı yoksa biriktirmeye devam mı etsek

Back