2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende 21 im canım hem bu süre içinde 24 fln olacam evlendiğimde tam istediğim yaştı olgunluk açısından bide o tarafından bakıyorum

süppeeeeeeer bi elbise ama çoğu kişiye abartı gelebilir..sanki biraz gelinliin renklisi gibi

sağol kuzum bi arkadaş ta o modeli diktiriyor tek farkı beyazını gelinlik olacakmış gelinliği andırıyor ama onu giyersem yaşadığım yerde giyilmiş en harika nişanlık olacak öyle çarşaf gibi büzdürülmüş şeyleri hiç sevmiyorum ki

sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)

hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)

sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)

hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)

Hoşbuldukk kader ortağım Kızlar aslında ŞAFAK TABLOSU tarzında bir şey mi yapsak? Güzel olmaz mııı??

aynen aynennnn:) bende bi ben varım böyle sanıyordum meğer ne çokmuşuz:) bekleyelim ilişkilerimiz otursun kuzum yaa napalım artık
Ben de tekim zannediyordum ama sizleri gördüm rahatladım Birlikte beklersek çabuk geçer bence zaman.. Evet kuzucumm mecbur beklicezz napalımm

Hoşbuldukk kader ortağım Kızlar aslında ŞAFAK TABLOSU tarzında bir şey mi yapsak? Güzel olmaz mııı??

benim yazılarımın altında imza kısmında çıkıyor bişeyler benimde aklıma gelmişti demin şafak hesaplaması zor oldu belki ama şöyle bi tablo mu yapsak mesela ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Nick[/td]

[td]Tahmini Düğün Tarihi[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Yasmin89[/td]
[td]Haziran-2014[/td]
[/tr]
[/table]

hatta birlikte olmaya başladığımız tarihide ekleriz , yıldönümlerimiz yaklaşınca fark ederiz birbirimizi :)

hatta birlikte olmaya başladığımız tarihide ekleriz , yıldönümlerimiz yaklaşınca fark ederiz birbirimizi :)

Süper olur yasminimm ama mesela düğüne 6634 gün var onu yazsak? daha iyi olmaz mııı ya da hem tarihi hem de kalan günü yazarız ne dersiinnn??

Süper olur yasminimm ama mesela düğüne 6634 gün var onu yazsak? daha iyi olmaz mııı ya da hem tarihi hem de kalan günü yazarız ne dersiinnn??

güzel olur canım ama hesaplaması zor diye demiştim :)) nasıl hesaplamayı düşünüyorsun :)

güzel olur canım ama hesaplaması zor diye demiştim :)) nasıl hesaplamayı düşünüyorsun :)

Hesapladımm bileee 1635 gün var bizimkine Arkadaşlar tarihleri yazarlar ben de hesaplarımm ama tablo işini beceremem gibime gelioo

Hesapladımm bileee 1635 gün var bizimkine Arkadaşlar tarihleri yazarlar ben de hesaplarımm ama tablo işini beceremem gibime gelioo

tablo işini bana bırak o zaman , tarih hesaplamada senin olsun :) 29 haziran 2014 diyorum şimdilik

topiğin ilk açıklama konu yerine yapıyorum tabloyu girişe :) alfabetik olarak...

hatta sen şimdi bana ne zaman çıkmaya başladığnızıda söyle , bide evlenceğinizi düşündüğün tarihi

tablo işini bana bırak o zaman , tarih hesaplamada senin olsun :) 29 haziran 2014 diyorum şimdilik

topiğin ilk açıklama konu yerine yapıyorum tabloyu girişe :) alfabetik olarak...
Tamam canım tablo işi de senin :) 950 gününüz var hayatımm :)

Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…