- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
henüz 21 yaff:) çok erken daha benim içinde onun içinde:) ama uzun süreli olunca ilişki bi de okul bitmeye yakın ailen sevgilini merak etmeye başlayınca düşünüyo insan ister istemez:) tabi daha çok var dediğim gibi en az üç yıl :) ki bence 4seneye ancak:)
süppeeeeeeer bi elbise ama çoğu kişiye abartı gelebilir..sanki biraz gelinliin renklisi gibi
bu erkekler niye bizim gibi değil yaa!!! bizimde sevgilimle aynı zmanda bitiyordu okul ama o uzattı bi sene dahapöff
bizim gibi duygusal yaratıklar değiller anam onlar ne anlarlar
dimiiii:) uzun yıllar boyu evlilik hayaliyle büyütüllüyoruz çünkü biz:)
giyersen süper olur tabi canımm elbise güzel valla:))
sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)
hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)
Ben de tekim zannediyordum ama sizleri gördüm rahatladımaynen aynennnn:) bende bi ben varım böyle sanıyordum meğer ne çokmuşuz:)bekleyelim ilişkilerimiz otursun kuzum yaa napalım artık
Hoşbuldukk kader ortağımKızlar aslında ŞAFAK TABLOSU tarzında bir şey mi yapsak? Güzel olmaz mııı??
hatta birlikte olmaya başladığımız tarihide ekleriz , yıldönümlerimiz yaklaşınca fark ederiz birbirimizi :)
Süper olur yasminimm ama mesela düğüne 6634 gün var onu yazsak? daha iyi olmaz mııı ya da hem tarihi hem de kalan günü yazarız ne dersiinnn??
güzel olur canım ama hesaplaması zor diye demiştim :)) nasıl hesaplamayı düşünüyorsun :)
Hesapladımm bileee1635 gün var bizimkine Arkadaşlar tarihleri yazarlar ben de hesaplarımm ama tablo işini beceremem gibime gelioo
Hesapladımm bileee1635 gün var bizimkine Arkadaşlar tarihleri yazarlar ben de hesaplarımm ama tablo işini beceremem gibime gelioo
hatta sen şimdi bana ne zaman çıkmaya başladığnızıda söyle , bide evlenceğinizi düşündüğün tarihi
Tamam canım tablo işi de senin :) 950 gününüz var hayatımm :)tablo işini bana bırak o zaman , tarih hesaplamada senin olsun :) 29 haziran 2014 diyorum şimdilik
topiğin ilk açıklama konu yerine yapıyorum tabloyu girişe :) alfabetik olarak...
13 mart 2009da çıkmaya başladık. 14 mayıs 2016da düşündüğümüz düğün tarihi
2016 mı , oyyyy çokmuş seninki daha ya , neyse ben yanlış hesaplamadysam benimde 921
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?