- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
kızzzzzlaaarrrrrrrr zamannnn nasılll geçeeecekkkkk yaa :)
ay hoşgeldin canım ne oldu ki öyle dedin :26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzzzlaaarrrrrrrr zamannnn nasılll geçeeecekkkkk yaa :)
hoşbuldum canmm bennm :) sevdiceğime kavuşmak istiyoru ama zaman hiç geçmiyor gibi geliyorr ya okul derdi kppss derdi atanma derdi offf offf
işde oda yok canmyaababamdan çekiniyooorum açıkcası ayyy bak yine heyecanlandım nasıl geçecek o evreler ama sözü 2012 kpss den sonra düşünüyoruz ya sendee var mı birşeylerrr ?
:)) sınavıı kazanıppp atanırsammm 2013 e evli bir bayan olarak girebilecemmm inşallaah atanamazsam düşünmek istemiyoorummm :)
çokk teşekkür ederim canm benm :) senn kaç yaşındasın
Hosbulduk kizlar telas yapmadan yavas yavas guzel guzel hazirlanicaz ins soz nisan telasini atlattim guzelligini yasadim Allah'tan :) Darisi yasamamis guzellere ins![]()
Allah sabır versin bize canımmUmarım suu gibi akar geçer zaman.
![]()
ay canım allah sabırlar versin ya![]()
Hosbulduk kizlar telas yapmadan yavas yavas guzel guzel hazirlanicaz ins soz nisan telasini atlattim guzelligini yasadim Allah'tan :) Darisi yasamamis guzellere ins![]()
peki canım kaç yaşındasın ki birde orası var dimi önemli![]()
Amin canım inşallahh.. Sizde en azından söz varBen sözlenmek için bile 2 sene bekliyorum.
Okul ve yaş durumları maalesef..
![]()
işte burdaaaaaaa
konu açtım ondan okuyabilirsiniz sağolun canlarım![]()
hepimizee allah sabırlar versin. çok seviyoruz çok istiyoruz ama sabretmekten başka çare yok.
sabretmek kaçınılmazsa mutlu olmaya bakıcaksın![]()
![]()
![]()
![]()