• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşbuldum canmm bennm :) sevdiceğime kavuşmak istiyoru ama zaman hiç geçmiyor gibi geliyorr ya okul derdi kppss derdi atanma derdi offf offf

işde oda yok canmyaa :( babamdan çekiniyooorum açıkcası ayyy bak yine heyecanlandım nasıl geçecek o evreler ama sözü 2012 kpss den sonra düşünüyoruz ya sendee var mı birşeylerrr ?

işde oda yok canmyaa :( babamdan çekiniyooorum açıkcası ayyy bak yine heyecanlandım nasıl geçecek o evreler ama sözü 2012 kpss den sonra düşünüyoruz ya sendee var mı birşeylerrr ?

benim sözüm var canım önümüzdeki mart nisan yada mayıs gibi de nişan olacak ama evliliğe daha bi iki üç sene rahat var :2: bende tıpkı senin gibi çekiniyordum demeye ay bende hatırladım şimdi :78::77:

:)) sınavıı kazanıppp atanırsammm 2013 e evli bir bayan olarak girebilecemmm inşallaah atanamazsam düşünmek istemiyoorummm :)

Hosbulduk kizlar telas yapmadan yavas yavas guzel guzel hazirlanicaz ins soz nisan telasini atlattim guzelligini yasadim Allah'tan :) Darisi yasamamis guzellere ins:16::16::16::16::12::16::16:

Hosbulduk kizlar telas yapmadan yavas yavas guzel guzel hazirlanicaz ins soz nisan telasini atlattim guzelligini yasadim Allah'tan :) Darisi yasamamis guzellere ins:16::16::16::16::12::16::16:

hoşgeldin canım işte o yaşamamış ben oluyorum henüz beraber bekleyelim burdan hazırlıklarımızdan da bahsederiz ben daha yeni yeni zaten:64::64::64:

Allah sabır versin bize canımm :1: Umarım suu gibi akar geçer zaman. :16:

amin canım inşallah su gibi geçer. ya aslında halimden memnunum ben çünküü ilişkime güveniyorum Allahın izniyle sonunda evlenicezzz birazda sevgililiğin tadını çıkaralım deil mi ;) bence sevgili olmanındaaa çok güzel farklı tatlı tatları var. her gün okulaa giderken süslen püslen ne giysem acaba dieee düşün sırf onun için. okulaaaa en hızlııı şekildeeee gitmek sırf dersten önce 5 dakikada olsa onu görebilmek için. heyecanlı ve zevkliii benceee evleninceee daha farklı heyecanlar olucak tabiii ama bunlarında tadı ayrı vee ilerde hatıra olarak kalıcak bizlere

Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm inşallahhhhhhhhhhh :9: Allah sizi de heep mutlu etsin inşallahh..:nazar::nazar::nazar:

peki canım kaç yaşındasın ki birde orası var dimi önemli:17::17:

henüz 21 yaff:) çok erken daha benim içinde onun içinde:) ama uzun süreli olunca ilişki bi de okul bitmeye yakın ailen sevgilini merak etmeye başlayınca düşünüyo insan ister istemez:) tabi daha çok var dediğim gibi en az üç yıl :) ki bence 4seneye ancak:):52::52::52:

Amin canım inşallahh.. Sizde en azından söz var :9: Ben sözlenmek için bile 2 sene bekliyorum.:1::1::1: Okul ve yaş durumları maalesef.. :9::17:

aynen aynennnn:) bende bi ben varım böyle sanıyordum meğer ne çokmuşuz:) :27: bekleyelim ilişkilerimiz otursun kuzum yaa napalım artık:30::30:

bu erkekler niye bizim gibi değil yaa!!! bizimde sevgilimle aynı zmanda bitiyordu okul ama o uzattı bi sene daha:( pöff:37::43::43::43::43::43::43::43:

Back