aynen tatlım zor gecırdık vallahı ama gectı Allah ıma sukurler olsun.gecer gecer o da gecer ıns zaman oyle bır gecıyor kı oyle bır gecer zaman kıbuarada ben tabloyu goremedım :/
aynen tatlım zor gecırdık vallahı ama gectı Allah ıma sukurler olsun.gecer gecer o da gecer ıns zaman oyle bır gecıyor kı oyle bır gecer zaman kıbuarada ben tabloyu goremedım :/
Hıı öyle mi bilmiyodum tatlım öyleyse iyi yapmışsın,ellerine sağlık tekrardan..
Hangi şehirlerdesiniz kızlar??
Zaman resmen delip geçtiTabi ilk zamanlar.. Sonradan alışıyor insan... Yasminimm sizin askerliği de birlikte atlatıcaz inş..
evet canım zaten kısa dönem yapıcak desteklerinizi bekliycem artık ona göre yanımda istiyorum hep sizi :)
benim çok uykum geldi kızlar , sizlerle tanıştığıma çok sevindim , nice güzel sohbetlere inş , iyi geceler :)
herkes rüyasında düğününü görsün
Düğün mekanı ve alışverişler konusunda birbirimize faydamız dokunur o zaman canımm,sevindiiiimmm
aynen canım olur tabı ben gazıosmanpasa ılcesındeyım
Ben de Şişlideyim canımm :) Gerçi sen benden önce evleniceksin ama hazırlıklarımız denk gelir büyük ihtimalle
Evet canımm yakın sayılırız inşallah tecrübelerinden faydalanıcamm canımcımm :)uzakta degılız canım ya yakınız once evlensemde daha sonra daha saglam yardım ederım tecrubelı tecrubelı :):13:
canım ıyı geceler bende yatıyorum tanıstıgıma cok cok memnun oldum daha cooookkk konusucaz ıns
sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)
hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)
benim yazılarımın altında imza kısmında çıkıyor bişeylerbenimde aklıma gelmişti demin şafak hesaplaması zor oldu belki ama şöyle bi tablo mu yapsak mesela ;
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Tahmini Düğün Tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yasmin89[/td]
[td]Haziran-2014[/td]
[/tr]
[/table]
Selamlar arkadaşlar , sözlümle 3. yılımızı haziranda bitirdik 4. yılımıza girdik , 2 yıldır sözlüyüz :) Benim akıllının bu sene üniversitede son senesi normalde , makina mühendisliği okuyor ve okulununda bi sene uzamasından ötürü 2 sene okulu var , sonrada askerlik iş güç derken 1 senede ordan gitti , yani bizim mutlu sonumuz teeeeee 2014 teBenim üniversitem ise bitti ve artık çalışmaya başlıycam ...
Durumu benim gibi olanlar varsa konuşmak dertleşmek isterim beklemek çok zor değilmi ?
Muradımıza Erme Tablomuz
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Başlangıç Tarihi[/td]
[td]Tahmini Düğün Günü[/td]
[td]Kalan Gün Sayısı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Opra[/td]
[td]8 Temmuz 2007[/td]
[td]24 mayıs 2014[/td]
[td]914 Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SimgeD[/td]
[td]13 Mart 2009[/td]
[td]14 mayıs 2016[/td]
[td]1635 Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yasmin89[/td]
[td]29 Haziran 2008[/td]
[td]29 Haziran 2014[/td]
[td]950 Gün[/td]
[/tr]
[/table]
Günler hafta sonları yenilenmektedir.
Evet canımm yakın sayılırız inşallah tecrübelerinden faydalanıcamm canımcımm :)
Ben de çoooooook memnun oldum canımm iyi geceler, görüşmek üzereee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?