2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen tatlım zor gecırdık vallahı ama gectı Allah ıma sukurler olsun.gecer gecer o da gecer ıns zaman oyle bır gecıyor kı oyle bır gecer zaman kı buarada ben tabloyu goremedım :/

canım tablo ilk sayfada , konunun açıklamasının olduğu yerde direk ilk mesajda :)

aynen tatlım zor gecırdık vallahı ama gectı Allah ıma sukurler olsun.gecer gecer o da gecer ıns zaman oyle bır gecıyor kı oyle bır gecer zaman kı buarada ben tabloyu goremedım :/

Zaman resmen delip geçti Tabi ilk zamanlar.. Sonradan alışıyor insan... Yasminimm sizin askerliği de birlikte atlatıcaz inş..

Zaman resmen delip geçti Tabi ilk zamanlar.. Sonradan alışıyor insan... Yasminimm sizin askerliği de birlikte atlatıcaz inş..

evet canım zaten kısa dönem yapıcak desteklerinizi bekliycem artık ona göre yanımda istiyorum hep sizi :)

benim çok uykum geldi kızlar , sizlerle tanıştığıma çok sevindim , nice güzel sohbetlere inş , iyi geceler :)

herkes rüyasında düğününü görsün

tablo cok guzel olmuscanım elıne saglık.Bende tanıstıgıma cok sevındım ınsan destek beklıyor bırbırınden ıyı geceler canım

İnşallah hep yanında olucaz canımcımm, ben de çok sevindim, daha nice güzel sohbetlere.. İyi uykular canımm tatlı rüyalar düğünlerimizi görelim ve mutlu uyuyalımm.. :)

Ben de Şişlideyim canımm :) Gerçi sen benden önce evleniceksin ama hazırlıklarımız denk gelir büyük ihtimalle

uzakta degılız canım ya yakınız once evlensemde daha sonra daha saglam yardım ederım tecrubelı tecrubelı :):13:

canım ıyı geceler bende yatıyorum tanıstıgıma cok cok memnun oldum daha cooookkk konusucaz ıns

uzakta degılız canım ya yakınız once evlensemde daha sonra daha saglam yardım ederım tecrubelı tecrubelı :):13:
Evet canımm yakın sayılırız inşallah tecrübelerinden faydalanıcamm canımcımm :)

canım ıyı geceler bende yatıyorum tanıstıgıma cok cok memnun oldum daha cooookkk konusucaz ıns

Ben de çoooooook memnun oldum canımm iyi geceler, görüşmek üzereee..

kızlar ya konuma ne olmuş böyle biz bu kadar yazışmadık ki 80 inci sayfa falan diyor sürekli kafayımı yedim ne

sizin topiğiniz bizimkine taşındı arkadaşlar , hoşgeldiniz diyorum hepinize kader kardeşlerimiz :)

hadi bi konu başlatın ondan konuşalım :)

hadiya bende konum nereye gitti diyordum ee hoşbulduk canım o zaman bu topiktekiler de bizim gibi 2014 1015 çiler mi

evet bence böyle bişey yapalım kızlar isimler çıkma tarihleri ve düğün zamanları olsun ama bi bilen yapsın ben beceremem

kızlar benide hemen ekleyin ama düğün tarihi ay olarak kesin değil ama varsayım olarak yazsamda olur dimi çıkma tarihimiz .. 14.kasım.2009 düğün tarihi de hemen hemen 2015 .22. 23 haziranda olabilir kızlar:44: 23 te sözlendik te ikisi denk gelsin isterim romantik günlere bayılırım

fena kaynamış burası muhabbetinizi arttırsın allah çok var çokkk bekle allah bekle çok ta bi ey değill 1 ay sonra tam 2 yıl kalıyo 2014 buarada aramız düzeldi benimkiyle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…