2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

benden biraz iyiymişsin canım ben de çıkamıyorum bilirsin aileler fln bende göremedim çok özledim ama biran önce evlensek diyorum inşallah tez vakitte kavuşuruz

İnşallah canım tez zamanda kawuşuruzz

Şu okullar yarı yıl tatiline girse artık gidipte görsemm

Konuşamıycaz ama görmekte güzel onu

İnşallah canım tez zamanda kawuşuruzz

Şu okullar yarı yıl tatiline girse artık gidipte görsemm

Konuşamıycaz ama görmekte güzel onu

insan böyle en azından avutuyor kendini dimi güzelim benim şimdilik çıkmam gerek canım sevdiğim le konuşacaz yine gel görüşelim

Benim sevgilim askerde o dönücek daha kpss'ye giricek atanıcak tabi bende aynı şekilde sonra para biriktiricez falan bizimde en erken 2013 belki 2014'e bile kalabilir Ay böyle düşününce çok varmışşş

Benim sevgilim askerde o dönücek daha kpss'ye giricek atanıcak tabi bende aynı şekilde sonra para biriktiricez falan bizimde en erken 2013 belki 2014'e bile kalabilir Ay böyle düşününce çok varmışşş

Hoşgeldin canımm

Ewet daha çok var ama napalım sabretcezz...

Ne demişler sabreden derviş muradına erermişş

Ne güzel canım bak seninki askerden geliyor benimki daha gitmedi bileee

Filozum benim yazmışsın demek ki üniversite mezunu, kısa dönem olunca daha çabuk geçiyo canım, hiç dert etme onu, hele 2014-2015'te evlenmeyi düşünüyosak su gibi geçicektir zamannn

Filozum benim yazmışsın demek ki üniversite mezunu, kısa dönem olunca daha çabuk geçiyo canım, hiç dert etme onu, hele 2014-2015'te evlenmeyi düşünüyosak su gibi geçicektir zamannn

Ahh ahh canım okulunu bitrmiyor... Sadece bir ödewi war yazması gereken ama yapmıyorr..

Benim okulum bitince çabuk geçicek ama şuanda hiçç geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr

Ahh ahh canım okulunu bitrmiyor... Sadece bir ödewi war yazması gereken ama yapmıyorr..

Benim okulum bitince çabuk geçicek ama şuanda hiçç geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr

Ne kadar uyanık bi sevgilin var Aslında en güzeli hep öğrenci kalmakta malesef bi yere kadar, belki şu an kendini hazır hissetmiyodur, hissettiğinde okulunu bitirip gidicek mecbur askere

Evet canımm ben de çok sevindimm, birlikte atlatıcaz inşallah bu uzunca zamanı ve o heyecanlarııı :)) Birbirimize destek olursak bence zaman daha çabuk geçer..

hoşgeldin güzelim üzülme üzülme bizimle takıl zaman çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…