2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns

hoşgeldin canım aramıza :) seni hemen simgeye aktarıyorum kalan gün sayını hesaplıyor , bende hangi tarihte çıkmaya başladığınızı öğrenirsem adını listeye eklerim :)

Hosbulduk canımmm biz 8 temmuz 2007 de cıkmaya basladık ay cokmus gıbı gelıyor ama zaman gecıyor zaten seneye hazırlıklar derken gecıcek ıns

Hosbulduk canımmm biz 8 temmuz 2007 de cıkmaya basladık ay cokmus gıbı gelıyor ama zaman gecıyor zaten seneye hazırlıklar derken gecıcek ıns
Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaa

Düğün safagım 914 demek kı 460 gun asker bekledim bunuda beklerım:) alışkanlık yapıyor

Of o 460 gibi zor geçmez hiçbiri Ben de bekledimm ama özlem olunca çok zor oluyor. Şimdi en azından kocişlerle birlikte beklicezz

Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaa

Ins tatlım ya o da gelır ınsan polyanna oluyor vallahı ya 2013 dedıler ılk ben ıstemedım parasal yonden toparlanalım dıye :/

:109:Süper olmuşş canımm ellerine sağlıkk :) Yarın diğer arkadaşları da ekleriz şenlenir listemizz :))

evet tatlım inşşş :)

sonra topikçe bu listeye hamilelik şafaklarını falanda ekleriz artık senelerce her aşamayı birlikte yaşarız

Canımm listemizi güncelledikçe son sayfaya getirsek mii acepp?? Hangisi daha iyi olur bilemedim ki karar verelim sabit mi kalsın yoksa son sayfada mı güncelleyeliimm?

burdaki mesajlarımızı sürekli düzenleme seçeneğimiz yok ya canım o yüzden ilk mesaja ekledim

Ins tatlım ya o da gelır ınsan polyanna oluyor vallahı ya 2013 dedıler ılk ben ıstemedım parasal yonden toparlanalım dıye :/

Benim de daha okulum var, ve haklısın parasal yönden de toparlanmak şart. Şimdi kolay gözüküyor ama hazırlıklar başlayınca anlayacağızz hele erkekler için 5 kat daha zor.Allah yardımcımız olsun, her şey gönlümüzce olur umarımm..

hahaha bak benim ailemde şöyle bi düzen denk gelmiş ;

anneannem 1939 lu ,
annem 1959 lu ,
ben 1989 lu ,
benim bebiş 2019 lu diye planlıyorum

Süpermiş tarihler canımm valla denk getirirsen harika olur Sonra 2029,2039,2049 olarak gider...

ben henüz beklemedim , daha o var ya neden hatırlattın

Of o 460 gibi zor geçmez hiçbiri Ben de bekledimm ama özlem olunca çok zor oluyor. Şimdi en azından kocişlerle birlikte beklicezz

aynen tatlım zor gecırdık vallahı ama gectı Allah ıma sukurler olsun.gecer gecer o da gecer ıns zaman oyle bır gecıyor kı oyle bır gecer zaman kı buarada ben tabloyu goremedım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…