Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns
Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaaHosbulduk canımmm biz 8 temmuz 2007 de cıkmaya basladık ay cokmus gıbı gelıyor ama zaman gecıyor zaten seneye hazırlıklar derken gecıcek ıns
914 çıkıyor sizinki de canımm
baktınız mı listeme güzel olmuş mu :)
Düğün safagım 914 demek kı 460 gun asker bekledim bunuda beklerım:) alışkanlık yapıyor
Düğün safagım 914 demek kı 460 gun asker bekledim bunuda beklerım:) alışkanlık yapıyor
Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaa
:109:Süper olmuşş canımm ellerine sağlıkk :)Yarın diğer arkadaşları da ekleriz şenlenir listemizz :))
ben henüz beklemedim , daha o var ya neden hatırlattın
Ayyy inşallah canımm :) Gerçi siz bebiş doğursunuz benim şafağım bitene kadarevet tatlım inşşş :)
sonra topikçe bu listeye hamilelik şafaklarını falanda ekleriz artık senelerce her aşamayı birlikte yaşarız
Canımm listemizi güncelledikçe son sayfaya getirsek mii acepp?? Hangisi daha iyi olur bilemedim ki karar verelim sabit mi kalsın yoksa son sayfada mı güncelleyeliimm?
Ins tatlım ya o da gelır ınsan polyanna oluyor vallahı ya 2013 dedıler ılk ben ıstemedım parasal yonden toparlanalım dıye :/
Ayyy inşallah canımm :) Gerçi siz bebiş doğursunuz benim şafağım bitene kadar
burdaki mesajlarımızı sürekli düzenleme seçeneğimiz yok ya canım o yüzden ilk mesaja ekledim
hahahabak benim ailemde şöyle bi düzen denk gelmiş ;
anneannem 1939 lu ,
annem 1959 lu ,
ben 1989 lu ,
benim bebiş 2019 lu diye planlıyorum
ben henüz beklemedim , daha o var ya neden hatırlattın
Of o 460 gibi zor geçmez hiçbiriBen de bekledimm ama özlem olunca çok zor oluyor. Şimdi en azından kocişlerle birlikte beklicezz
Hıı öyle mi bilmiyodum tatlım öyleyse iyi yapmışsın,ellerine sağlık tekrardan..
Hangi şehirlerdesiniz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?