• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns :24:

hoşgeldin canım aramıza :) seni hemen simgeye aktarıyorum kalan gün sayını hesaplıyor :D , bende hangi tarihte çıkmaya başladığınızı öğrenirsem adını listeye eklerim :)

Hosbulduk canımmm biz 8 temmuz 2007 de cıkmaya basladık ay cokmus gıbı gelıyor ama zaman gecıyor zaten seneye hazırlıklar derken gecıcek ıns:52:

Düğün safagım 914 demek kı 460 gun asker bekledim bunuda beklerım:) alışkanlık yapıyor :27:

Of o 460 gibi zor geçmez hiçbiri :31: Ben de bekledimm ama özlem olunca çok zor oluyor. Şimdi en azından kocişlerle birlikte beklicezz :16::9:

Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaa :9:

Ins tatlım ya o da gelır ınsan polyanna oluyor vallahı ya 2013 dedıler ılk ben ıstemedım parasal yonden toparlanalım dıye :/

:109:Süper olmuşş canımm ellerine sağlıkk :) :16: Yarın diğer arkadaşları da ekleriz şenlenir listemizz :))

evet tatlım inşşş :)

sonra topikçe bu listeye hamilelik şafaklarını falanda ekleriz artık senelerce her aşamayı birlikte yaşarız :54:

Canımm listemizi güncelledikçe son sayfaya getirsek mii acepp?? Hangisi daha iyi olur bilemedim ki karar verelim sabit mi kalsın yoksa son sayfada mı güncelleyeliimm? :34:

burdaki mesajlarımızı sürekli düzenleme seçeneğimiz yok ya canım o yüzden ilk mesaja ekledim

Ins tatlım ya o da gelır ınsan polyanna oluyor vallahı ya 2013 dedıler ılk ben ıstemedım parasal yonden toparlanalım dıye :/

Benim de daha okulum var, ve haklısın parasal yönden de toparlanmak şart. Şimdi kolay gözüküyor ama hazırlıklar başlayınca anlayacağızz hele erkekler için 5 kat daha zor.Allah yardımcımız olsun, her şey gönlümüzce olur umarımm..

hahaha :D bak benim ailemde şöyle bi düzen denk gelmiş ;

anneannem 1939 lu ,
annem 1959 lu ,
ben 1989 lu ,
benim bebiş 2019 lu diye planlıyorum :66::66::66::66:

Süpermiş tarihler canımm valla denk getirirsen harika olur :1: Sonra 2029,2039,2049 olarak gider... :9:

ben henüz beklemedim , daha o var ya neden hatırlattın :43: :43: :43:

Of o 460 gibi zor geçmez hiçbiri :31: Ben de bekledimm ama özlem olunca çok zor oluyor. Şimdi en azından kocişlerle birlikte beklicezz :16::9:

aynen tatlım zor gecırdık vallahı ama gectı Allah ıma sukurler olsun.gecer gecer o da gecer ıns zaman oyle bır gecıyor kı oyle bır gecer zaman kı :D buarada ben tabloyu goremedım :/

Back