- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns![]()
hoşgeldin canım aramıza :) seni hemen simgeye aktarıyorum kalan gün sayını hesaplıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2014 gelini olacagım inş bizde 24 mayıs 2014 tarıhınde ıstıyoruz ıns![]()
Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaaHosbulduk canımmm biz 8 temmuz 2007 de cıkmaya basladık ay cokmus gıbı gelıyor ama zaman gecıyor zaten seneye hazırlıklar derken gecıcek ıns![]()
914 çıkıyor sizinki de canımm![]()
baktınız mı listeme güzel olmuş mu :)
Düğün safagım 914 demek kı 460 gun asker bekledim bunuda beklerım:) alışkanlık yapıyor![]()
Düğün safagım 914 demek kı 460 gun asker bekledim bunuda beklerım:) alışkanlık yapıyor![]()
Seninki çoksa ben yaşamamalıyım kuzumm yaa 2016 diorum sanaa![]()
:109:Süper olmuşş canımm ellerine sağlıkk :)Yarın diğer arkadaşları da ekleriz şenlenir listemizz :))
ben henüz beklemedim , daha o var ya neden hatırlattın![]()
![]()
![]()
Ayyy inşallah canımm :) Gerçi siz bebiş doğursunuz benim şafağım bitene kadarevet tatlım inşşş :)
sonra topikçe bu listeye hamilelik şafaklarını falanda ekleriz artık senelerce her aşamayı birlikte yaşarız![]()
Canımm listemizi güncelledikçe son sayfaya getirsek mii acepp?? Hangisi daha iyi olur bilemedim ki karar verelim sabit mi kalsın yoksa son sayfada mı güncelleyeliimm?![]()
Ins tatlım ya o da gelır ınsan polyanna oluyor vallahı ya 2013 dedıler ılk ben ıstemedım parasal yonden toparlanalım dıye :/
Ayyy inşallah canımm :) Gerçi siz bebiş doğursunuz benim şafağım bitene kadar![]()
burdaki mesajlarımızı sürekli düzenleme seçeneğimiz yok ya canım o yüzden ilk mesaja ekledim
hahahabak benim ailemde şöyle bi düzen denk gelmiş ;
anneannem 1939 lu ,
annem 1959 lu ,
ben 1989 lu ,
benim bebiş 2019 lu diye planlıyorum![]()
ben henüz beklemedim , daha o var ya neden hatırlattın![]()
![]()
![]()
Of o 460 gibi zor geçmez hiçbiriBen de bekledimm ama özlem olunca çok zor oluyor. Şimdi en azından kocişlerle birlikte beklicezz
![]()
Hıı öyle mi bilmiyodum tatlım öyleyse iyi yapmışsın,ellerine sağlık tekrardan..![]()
Hangi şehirlerdesiniz kızlar??