• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kuzum :KK54:

Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun diyorum :KK53: siz anlarsınız :KK53:

Sen nasılsın kuzum?
Çok iyi anlıyorum seni kuzum kafanı kaşıyacak zamanın yoktur çünkü son 2 hafta sonun var :rolleyes:İyiyim bende çok şükür misafir ağırlamalara devam bu akşamda eltimle kaynım çay içmeye gelecekler dün akşamdan makarna salatası yaptım dolaba kaldırdım dün de annemlere yoğurt tatlısı yapmıştım dolaba kaldırdım bu akşam onları vereceğim onlara yeter herhalde aç gelmeyeceğiz dedi dedi durdular :KK70:
Günyadin ben hala buralardayim :KK54::KK54:

Zuzum sen bırakmıyorsun beni :KK19::KK53:

Çok iyi anlıyorum seni kuzum kafanı kaşıyacak zamanın yoktur çünkü son 2 hafta sonun var :rolleyes:İyiyim bende çok şükür misafir ağırlamalara devam bu akşamda eltimle kaynım çay içmeye gelecekler dün akşamdan makarna salatası yaptım dolaba kaldırdım dün de annemlere yoğurt tatlısı yapmıştım dolaba kaldırdım bu akşam onları vereceğim onlara yeter herhalde aç gelmeyeceğiz dedi dedi durdular :KK70:

Zuzum sen bırakmıyorsun beni :KK19::KK53:

Aynen öyle kuzum hazırlıklar devam ediyor. Evin işleri bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı onları da halledersek rahatlıycam :KK51:

Ama ben bu aralar duygusala bağladım resmen. Son 2,5 hafta :KK1: Evi düzerken, herşeyi alırken ne kadar da kolaymış. Şimdi bunu kabullenmek ne kadar zor geliyor. Zaman acayip hızlı geçiyor anlamıyorum hiç bir şekilde :KK51:

Her evlenen bu duyguları hissediyor, yaşıyor. Bunlarda geçicek diyorum :KK16:

Aynen öyle kuzum hazırlıklar devam ediyor. Evin işleri bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı onları da halledersek rahatlıycam :KK51:

Ama ben bu aralar duygusala bağladım resmen. Son 2,5 hafta :KK1: Evi düzerken, herşeyi alırken ne kadar da kolaymış. Şimdi bunu kabullenmek ne kadar zor geliyor. Zaman acayip hızlı geçiyor anlamıyorum hiç bir şekilde :KK51:

Her evlenen bu duyguları hissediyor, yaşıyor. Bunlarda geçicek diyorum :KK16:
İnşallah az kaldı kuzum o eksiklerin de tamamlanır:KK68:

Biliyorum o duyguları çok iyi bilmez miyim hemen geçmese de alışıyorsun ben hala tuhaf oluyor dün annemler eldi gittiklerin de yine tuhaftım ama alışıyorsun kavrıyorsun yavaş yavaş:KK60:Şöyle düşün aynı sitedesin elini uzattığında yanında hepsi daha kolay gelecek sana :KK19:

Günaydın canım
Balayındayım ondan pek giremiyorum:)

Oo taze gelin etiketlediğim de geldiniz vallahi keşke daha erken etiketleseymişim bir Zerence Zerence boncuk yok o da gelsin :KK53:Nasıl geçti herşeyin canım inşallah gönlüne göre olmuştur balayı nasıl geçiyor :KK73:

Back