- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hayırlı haftalar
İyiyim zuzum sen nasılsınSana da günaydin canim, nasilsin ?
Bende iyiyim canim sadece pazartesi oldugu için çalismak istemiyor hiç canimmmİyiyim zuzum sen nasılsın
Benimde öyle hiç hevesim yokBende iyiyim canim sadece pazartesi oldugu için çalismak istemiyor hiç canimmm
Benimde öyle hiç hevesim yok
Burası güneşli 3 gün yağmur dediler bi ilk gün yağdı geçti hemenAy bu günün sonu gelse hemen... bi de disardi ne yagmur... offf depresyona sürükler insani
Burası güneşli 3 gün yağmur dediler bi ilk gün yağdı geçti hemen
Galiba şimdide çok sıcak o serinlik birgünmüş buradaHepsi bu taraflara geldi desene
Galiba şimdide çok sıcak o serinlik birgünmüş burada
Gönderelim canım tüm güneşler bir süre sizde olabilir az serinlik görelim bizdeBi de siz bize biraz günes gönderseniz yaa
Çok iyi anlıyorum seni kuzum kafanı kaşıyacak zamanın yoktur çünkü son 2 hafta sonun var İyiyim bende çok şükür misafir ağırlamalara devam bu akşamda eltimle kaynım çay içmeye gelecekler dün akşamdan makarna salatası yaptım dolaba kaldırdım dün de annemlere yoğurt tatlısı yapmıştım dolaba kaldırdım bu akşam onları vereceğim onlara yeter herhalde aç gelmeyeceğiz dedi dedi durdular
Günaydın kuzum
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgun diyorum siz anlarsınız
Sen nasılsın kuzum?
Günyadin ben hala buralardayim
Çok iyi anlıyorum seni kuzum kafanı kaşıyacak zamanın yoktur çünkü son 2 hafta sonun var İyiyim bende çok şükür misafir ağırlamalara devam bu akşamda eltimle kaynım çay içmeye gelecekler dün akşamdan makarna salatası yaptım dolaba kaldırdım dün de annemlere yoğurt tatlısı yapmıştım dolaba kaldırdım bu akşam onları vereceğim onlara yeter herhalde aç gelmeyeceğiz dedi dedi durdular
Zuzum sen bırakmıyorsun beni
İnşallah az kaldı kuzum o eksiklerin de tamamlanır
Aynen öyle kuzum hazırlıklar devam ediyor. Evin işleri bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı onları da halledersek rahatlıycam
Ama ben bu aralar duygusala bağladım resmen. Son 2,5 hafta Evi düzerken, herşeyi alırken ne kadar da kolaymış. Şimdi bunu kabullenmek ne kadar zor geliyor. Zaman acayip hızlı geçiyor anlamıyorum hiç bir şekilde
Her evlenen bu duyguları hissediyor, yaşıyor. Bunlarda geçicek diyorum
Günaydın canım
Balayındayım ondan pek giremiyorum:)
Ooo tek tek döküldü herkes nerdesiniz boncuk hanım elini beline koyan bir smiley neden yok yaİşte geldim burdayııımmmm