Kızlar merabaa....
Düğünüme 24 gün kaldı çok heyecanlı ve stresli geçiyor hala çok eksiklerim vaar inşallah hepsi hayırlısıyla hallolur. Size bir sorum olacak kına için henüz alışveriş yapmadım ve bu konuda baya tecrubesizim. Kına için alınması gerekenler neler bana yazabilecek olan var mı. Düğünü yaklaşanlar sizler ne aldınız bi yazabilirseniz çok sevinirimm.
Sende mi benim durumumdasın canm. Vay be yalnız değilmişim :) yaa saydıkların doğru şeyler ama mesela ekstradan elbise, hediye filan almasam cok mu sade bişi olur acaba. Zaten 40 kişilik bişi olacak üstümde koca bi yük şu kına olayı ya. Evimizi bile düzemedik daha sorunlar çıktı valla Allahım yardımcımız olsun gerçekten çok zorlu bir süreçmiş.Canım benim de 1 aydan az kaldı ama ben de sanki hiçbir sey yapmamış gibi hissediyorum
Kına için yardımcı olmayı isterdim ama daha ben yer bile ayarlamadım
Aklıma gelenler çerez,hediye dağıtacağım şeyler,bindallı,kına tepsisi,mum,sen çıkarken arkadaşlarının ellerinde tutacağı mumlar,foto çekilirken tutulan konuşma balonları ve çerçeve,arkadaşların için mendil vs
Ben bunların hepsini almam sanırım ama gittiğim kınalarda gördüklerim bunlar:) Bir de en önemlisi kına tabi ki
Sende mi benim durumumdasın canm. Vay be yalnız değilmişim :) yaa saydıkların doğru şeyler ama mesela ekstradan elbise, hediye filan almasam cok mu sade bişi olur acaba. Zaten 40 kişilik bişi olacak üstümde koca bi yük şu kına olayı ya. Evimizi bile düzemedik daha sorunlar çıktı valla Allahım yardımcımız olsun gerçekten çok zorlu bir süreçmiş.
Canım çok sevindim
İndirim oldu mu peki
Herşey çok güzel olacak kuzumGünaydın Hanımlar
Kesin olarak evimizi tutmuş bulunmaktayız. Rabbim nasip ederse bu hafta yada haftaya ev sahibi evden çıkıyor. Ona göre de biz temizliklere başlıyoruz
İnşallah kuzumHerşey çok güzel olacak kuzum
Daha üzerlerinden atamadılar benceKimseler yok mu yahuRamazanda bitti
GalibaDaha üzerlerinden atamadılar bence
Benimde yapacak çok işim var ama içimden gelmiyor hemen tatil dönüşüGaliba
Ay çok canım sıkılıyorNe yapsam ki
Hayırlı olsun canım güle güle oturun
İndirim olmadı canım ama başka bir şekilde yardımcı oldular bize
**
Günaydın Hanımlar
Kesin olarak evimizi tutmuş bulunmaktayız. Rabbim nasip ederse bu hafta yada haftaya ev sahibi evden çıkıyor. Ona göre de biz temizliklere başlıyoruz
Günaydın hayırlı haftalar geçmiş bayramınız mübarek olsun güzellikler
Benimde yapacak çok işim var ama içimden gelmiyor hemen tatil dönüşü
Sağol kuzumHayırlı olsun canım güle güle oturun
Sağol canım senin de
Sağol canım nasılsın neler yapıyorsunSağol canım senin de
Benimde var işim ama bende öyleyim
Al benden de o kadarSağol canım nasılsın neler yapıyorsun
Öğleden sonra belki açılırız şuanda yemek yemeyi bekliyorum
İnsan öyle oluyor kuzum bayramda da hep baklavayı önümüzde koydular yemiycem diyorsan ama illa yok burada da bak tadınaAl benden de o kadar
3 gündür doğru düzgün birşey yemedim. Sabah kahvaltı yapmadımHenüz alışamadım valla
Sağol kuzumSiz ne yaptınız eşya işini, aldınız mı?
Sağol canım nasılsın neler yapıyorsun
Öğleden sonra belki açılırız şuanda yemek yemeyi bekliyorum
Kolturmaca gep canım
Alıştın mı evlîliğe
İnsan öyle oluyor kuzum bayramda da hep baklavayı önümüzde koydular yemiycem diyorsan ama illa yok burada da bak tadınazaten düğünden sonra az kilo aldım ya vermem gerek eşim yesin diye bende onunla yiyorum abartmışım az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?