- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Yok canım bugün son ben iznimi düğünden sonra kullanmayı seçtim çok yorulduk yıprandık göçtük resmen herşeyi tek başımıza yapınca inşallah iyi gelecekGünaydın canım, amiiinnn
İzne cıktın mı?
Nete foto atmayı ihmal etme:)
Herşey çk güzel geçer inşallah
Çok iyi yaptın düğün sonrası kullanmakla.Yok canım bugün son ben iznimi düğünden sonra kullanmayı seçtim çok yorulduk yıprandık göçtük resmen herşeyi tek başımıza yapınca inşallah iyi gelecekAmin inşallah boncuğum fırsat buldukça eklerim ufak resimler etiketlerde gelir sanırım balayı sonrası fotocumuz falan resimleri verdiğinde her biri için albüm açmayı düşünüyorum anılarımız sonuçta
Hemen hemen bitti sayılır kuzum artık geri kalanları düğünden sonra sadece düğüne kınaya adapte olduk müziktir nikahtır servistir gelin arabasıdır kuafördür falan bunları sağsalim atlatalım da gerisi mühim değilmiş gerçektenÇok iyi yaptın düğün sonrası kullanmakla.
Bitirdin mi işlerini .
Bende paylaşmayı seviyorum, herkes ortak olmuş oluyor hem
Günaydın Hanımlar
Nasıl gidiyor, nasılsınız bakalım?
nehirnil111 birşey kalmadı kuzum herşey yolunda mı? İnşallah çok güzel geçer kınanda düğününde
Bizdeki durum ise şu şekilde; dün bileziklerimi, setimi ve kına hediyemi aldık. Nişanlıma saat baktık kısmetse yarında ben saati alıyorum.
Pazar günü aksilik olmazsa eşyalarımızı alıyoruzBalayı için tur ile görüşmeye gidicez. Vaktimiz kalırsa fotoğrafçı ile görüşücez
Herkes bitirdi şimdi sıra yoğunluk bende
Aynen öyle benim hala bitmemiş eksiklerim biliyo musunHemen hemen bitti sayılır kuzum artık geri kalanları düğünden sonra sadece düğüne kınaya adapte olduk müziktir nikahtır servistir gelin arabasıdır kuafördür falan bunları sağsalim atlatalım da gerisi mühim değilmiş gerçekten
Tabisi eskiden albümler vardı şimdi albümümüz sosyal paylaşım alanları
Oooo süperr herşey yolunda kuzuş maşallaaah :)Günaydın Hanımlar
Nasıl gidiyor, nasılsınız bakalım?
nehirnil111 birşey kalmadı kuzum herşey yolunda mı? İnşallah çok güzel geçer kınanda düğününde
Bizdeki durum ise şu şekilde; dün bileziklerimi, setimi ve kına hediyemi aldık. Nişanlıma saat baktık kısmetse yarında ben saati alıyorum.
Pazar günü aksilik olmazsa eşyalarımızı alıyoruzBalayı için tur ile görüşmeye gidicez. Vaktimiz kalırsa fotoğrafçı ile görüşücez
Herkes bitirdi şimdi sıra yoğunluk bende
Çok teşekkür ederim kuzum. Rabbime şükürler olsun hep gönlüme göre oldu. Daha öncede altınlarımı ilk gördüğüm modeli almıştım. Bunlarda da öyle olduAmin Büşüm inşallahİyi olmaya çalışıyoruz gerginlik stres heyecan hep hat safada hayırlısıyla atlatsakta rahatlasak
Çok sevindim kuzum hayırlısı olsun ne güzel bir çok işi halletmişsiniz darısı balayı ve fotoğrafçınıza inşallah
Oooo süperr herşey yolunda kuzuş maşallaaah :)
Altın düşükmüş şimdi dimi, iyi etmişsiniz.
Balayı dedin aklıma getirdin yine. Valla özledim ben yaaa. Keşke imkanımız olsa yine gitsekAlva Donna'nın tanıtım videosunu izledim hüzünlendim
Muhakkak çıkıyor canım artık onlarda tuzu biberi ne yapalımAynen öyle benim hala bitmemiş eksiklerim biliyo musuntabure ve dondurma kasesi falan aldım eve girince cıkıyo illa eksikler oysa o kadar da tamamlamaya calışıyoruz :)
Yine de resimleri cıkarttırdım ben. Albüm alcam fotoları dizmek için:) misafirler de istiyo cünkü fotoları hatıra mahiyetinde hem ii olur :) ben biraz eski usulüm
Çok teşekkür ederim kuzum. Rabbime şükürler olsun hep gönlüme göre oldu. Daha öncede altınlarımı ilk gördüğüm modeli almıştım. Bunlarda da öyle olduAllahım diğerlerine de nasip etsin inşallah sorunsuz halletmeyi
Aaa iyi olmuş farkeder yine illa ki. Dediğin ggibi mi aldın setini.
Altın çok düşük değil ama biz nişanda da aynı mağazadan almıştık tanıdığımız baya indirim yaptırmıştı. Dün gidincede tanıdılar zaten bizi. Altının gramı 102 tl di biz 97 tl den aldık. Baya indirim yaptılar sağolsunlar
Alva Donna demişken ben dün otellere bakarken Alva Donna World Palace Otel var Kemer'de onu çok beğendim ve ücreti de çok makul. Not aldım onuda
Aminn inşallah kuzumMuhakkak çıkıyor canım artık onlarda tuzu biberi ne yapalım
Albüm yapılacak bize de o ayrı kuzum 2 aile albümü ailelere verilecek birtanesi de bizde kalacak 1 tanede cep albümü vardı sanırımÇerçevelerimiz için 5-6 resim daha seçip çıkartacağız tabi özel anları
Çok şükür canım içine sinmesi en önemlisiAmin inşallah gönlüne göre olsun herşey
Dış çekim için albüm zaten yapılıyo kuzuş ben ayrıyeten düğün ve kınada amatör cekilenlerden cıkarttırdım :) yani elimizin altında cokca resim olacak :)Muhakkak çıkıyor canım artık onlarda tuzu biberi ne yapalım
Albüm yapılacak bize de o ayrı kuzum 2 aile albümü ailelere verilecek birtanesi de bizde kalacak 1 tanede cep albümü vardı sanırımÇerçevelerimiz için 5-6 resim daha seçip çıkartacağız tabi özel anları
Çok şükür canım içine sinmesi en önemlisiAmin inşallah gönlüne göre olsun herşey
Aaa iyi olmuş farkeder yine illa ki. Dediğin ggibi mi aldın setini.
Alva Donna ların hepsi güzelldir ki
Sanki sahibiyim de reklam yapıyorum resmen
Ama gerckten cok tavsiye ediyorum ki fotolardan dolayı soran cok oldu, göndericez bi kaç kişiyi
Sende bak mutlaka, değerlendirin
Aslında çok mantıklı yapmışsınız canım hiç aklıma gelmemişti bende yapabilirim albüm hastasıyımdır bende heryerde olsun en özel anlarımızDış çekim için albüm zaten yapılıyo kuzuş ben ayrıyeten düğün ve kınada amatör cekilenlerden cıkarttırdım :) yani elimizin altında cokca resim olacak :)
İsim aynı kalitede aynıdır muhakkak.
Evet kuzum dediğim gibi aldım. Kayınvalidem, nişanlım, annem bayıldı resmen
Evet bende çok beğendim ve özellikle sen gittiğin için bildiğin için içim rahat. Aynı yer olmasa da hizmet kalite anlayışı aynı olduğu için buradan da memnun kalırız diye düşünüyorum. Ayrıca Kemer merkeze o kadar yakın ki. Antalya merkezede yakın
Aslında çok mantıklı yapmışsınız canım hiç aklıma gelmemişti bende yapabilirim albüm hastasıyımdır bende heryerde olsun en özel anlarımız
Ben balayından cook coook memnun kaldım, inş sizlerde (nehirde ) iyi ki dersiniz.
Yap derim canım, onlardada doğal, eğlenceli fotolar oluyor :)
Ben balayından cook coook memnun kaldım, inş sizlerde (nehirde ) iyi ki dersiniz.
Yap derim canım, onlardada doğal, eğlenceli fotolar oluyor :)
Geçmiş olsun
Amin canımcım.
Bu ara halılarla başım dertte. pamuk döküyolar adeta
kaşmirHmm hadi ya markaları neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?