- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Gelme gelme. Sende yap aynısını
( biz nasılsa özelden konuşuyoruz )
bencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelme gelme. Sende yap aynısını
( biz nasılsa özelden konuşuyoruz )
Hadi gözün aydın kuzummSelam kızlar.
Biz bugün evimizi tuttuk sonunda.
Çok mutluyumm
Günaydın Hanımlar
Evlenenler tamamen uzaklaşmış topikten Bende gelmeme kararı alıcam o zaman
Günaydııın
nasılsınız kızlaar ben çok fazla gelemiyorum artık hem bilgisayarımız yok henüz hem de hala alışamadım evliliğe sürekli koşturup yoruluyorum Su an bile yapacak o kadar çok işim var ki düşünmekten yoruluyorum Her gün akşam bi yerlere gidiyoruz yemeğe daha evde 1 kez yemek hazırladım Ama sahura kalkmak hazırlamak falan zorlu işlermiş valla annemin değerini bilememişim
Ay kuzum kıyamam yaasen yine de iyiymişsin biz sahura kalkmıyoruz eşim iftarda çok yediği için sahura acıkmıyor valla gece uyanmak benim de işime gelmiyor açıkçası
Ay kuzum kıyamam yaa
Kalkıyoruz valla kuzum ben tutmuyordum malum sebepten ötürü ama yarın başlıyorum, kalkıyorum valla geceleri
Hadi gözün aydın kuzumm
Nerden ne kadara tuttunuz?
fedakar cefakar Türk kadını işte
valla ben sürekli uyuyorum yorgunum hamilelikten midir nedir
akşam yemeğini zor hazır ediyorum
Ay kuzum kıyamam yaa
Kalkıyoruz valla kuzum ben tutmuyordum malum sebepten ötürü ama yarın başlıyorum, kalkıyorum valla geceleri
selam canım
evliliğin ilk başlarında acayip bir yoğunluk oluyor ama sonra düzene giriyor artık evlenen herkes 2 ay sonra fln gelmeye başlar bence :)
Sağol canım
Üsküdar'dan 1.500'e tuttuk.
Canım hayırlı olsun.Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doğrudur canım. Balayından sonra bir çok kişi çalıştığı için gelebilir diye düşündüm ama çalışanda yok galiba evlenenlerden
Benim balayımda biraz uzun sürecek 20 gün kadar
Bu arada hamileymişsin kuzum çok sevindim çokta şaşırdım. Bu kadar erken beklemiyordum senden Allah gönlünüze göre versin inşallah her zaman. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim benim ben hep hemen cocuk yapcagimizi soyluyordum aslinda hic denk gelmedi mi sana :)
Senin balayi neden o kadar uzun masallah ben 9 gun yapmistim balayini :)
Ben pek calismiyorum benim serbest meslek ya baya serbest takiliyorum
Denk gelmedi sanırım kuzum çünkü şaşırdım
Düğün öncesi çıkıcam sanırım izne, Antalyada 7 gün kalıcaz geldikten 2 gün sonra kurban bayramı o arada da işe gitmek istemiyoruz izinlerimizi de ona göre ayarladık birde üstüne kurban bayramı var o yüzden uzun sürecek canım Kurban bayramında evden çıkar mıyız bilmiyorum ama çıksakta gittiğimiz yerlerde pek durmıycaz
Hımm baya pahalıymış oralar hayırlısı olsun canım ama 1500 kiraya verene kadar ev alsaydınız taksitini öderdiniz. Ailemin ödediği kredi miktarı kadar siz kira vereceksiniz Düşünmediniz mi almayı?
Canim tesekkiur ederim naber nasilsin
Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Nasıl olsun :) bulantılarım fln başladı öyle gidiyoo işte heyecanlı bi süreç :)