• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydııın :KK76:
nasılsınız kızlaar ben çok fazla gelemiyorum artık hem bilgisayarımız yok henüz hem de hala alışamadım evliliğe sürekli koşturup yoruluyorum :D Su an bile yapacak o kadar çok işim var ki düşünmekten yoruluyorumo_O Her gün akşam bi yerlere gidiyoruz yemeğe daha evde 1 kez yemek hazırladım :D Ama sahura kalkmak hazırlamak falan zorlu işlermiş valla annemin değerini bilememişim:KK48:

Günaydııın :KK76:
nasılsınız kızlaar ben çok fazla gelemiyorum artık hem bilgisayarımız yok henüz hem de hala alışamadım evliliğe sürekli koşturup yoruluyorum :KK70: Su an bile yapacak o kadar çok işim var ki düşünmekten yoruluyorumo_O Her gün akşam bi yerlere gidiyoruz yemeğe daha evde 1 kez yemek hazırladım :KK70: Ama sahura kalkmak hazırlamak falan zorlu işlermiş valla annemin değerini bilememişim:KK48:

sen yine de iyiymişsin biz sahura kalkmıyoruz :D eşim iftarda çok yediği için sahura acıkmıyor valla gece uyanmak benim de işime gelmiyor açıkçası :D

sen yine de iyiymişsin biz sahura kalkmıyoruz :KK70: eşim iftarda çok yediği için sahura acıkmıyor valla gece uyanmak benim de işime gelmiyor açıkçası :KK70:
Ay kuzum kıyamam yaa :D
Kalkıyoruz valla kuzum ben tutmuyordum malum sebepten ötürü ama yarın başlıyorum, kalkıyorum valla geceleri :D

Ay kuzum kıyamam yaa :KK70:
Kalkıyoruz valla kuzum ben tutmuyordum malum sebepten ötürü ama yarın başlıyorum, kalkıyorum valla geceleri :KK70:

fedakar cefakar Türk kadını işte :D
valla ben sürekli uyuyorum yorgunum hamilelikten midir nedir :D
akşam yemeğini zor hazır ediyorum :D

selam canım
evliliğin ilk başlarında acayip bir yoğunluk oluyor ama sonra düzene giriyor artık evlenen herkes 2 ay sonra fln gelmeye başlar bence :)

Doğrudur canım. Balayından sonra bir çok kişi çalıştığı için gelebilir diye düşündüm ama çalışanda yok galiba evlenenlerden :KK53:

Benim balayımda biraz uzun sürecek 20 gün kadar :oops:

Bu arada hamileymişsin kuzum çok sevindim çokta şaşırdım. Bu kadar erken beklemiyordum senden :p Allah gönlünüze göre versin inşallah her zaman. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :KK46:

Sağol canım
Üsküdar'dan 1.500'e tuttuk.

Hımm baya pahalıymış oralar hayırlısı olsun canım ama 1500 kiraya verene kadar ev alsaydınız taksitini öderdiniz. Ailemin ödediği kredi miktarı kadar siz kira vereceksiniz o_O Düşünmediniz mi almayı?

Doğrudur canım. Balayından sonra bir çok kişi çalıştığı için gelebilir diye düşündüm ama çalışanda yok galiba evlenenlerden :KK53:

Benim balayımda biraz uzun sürecek 20 gün kadar :oops:

Bu arada hamileymişsin kuzum çok sevindim çokta şaşırdım. Bu kadar erken beklemiyordum senden :p Allah gönlünüze göre versin inşallah her zaman. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :KK46:

Sagol canim benim ben hep hemen cocuk yapcagimizi soyluyordum aslinda hic denk gelmedi mi sana :)
Senin balayi neden o kadar uzun masallah ben 9 gun yapmistim balayini :)
Ben pek calismiyorum benim serbest meslek ya baya serbest takiliyorum :KK70:

Sagol canim benim ben hep hemen cocuk yapcagimizi soyluyordum aslinda hic denk gelmedi mi sana :)
Senin balayi neden o kadar uzun masallah ben 9 gun yapmistim balayini :)
Ben pek calismiyorum benim serbest meslek ya baya serbest takiliyorum :KK70:

Denk gelmedi sanırım kuzum çünkü şaşırdım :KK53:

Düğün öncesi çıkıcam sanırım izne, Antalyada 7 gün kalıcaz geldikten 2 gün sonra kurban bayramı o arada da işe gitmek istemiyoruz izinlerimizi de ona göre ayarladık birde üstüne kurban bayramı var o yüzden uzun sürecek canım :KK16: Kurban bayramında evden çıkar mıyız bilmiyorum ama çıksakta gittiğimiz yerlerde pek durmıycaz :KK16:

Denk gelmedi sanırım kuzum çünkü şaşırdım :KK53:

Düğün öncesi çıkıcam sanırım izne, Antalyada 7 gün kalıcaz geldikten 2 gün sonra kurban bayramı o arada da işe gitmek istemiyoruz izinlerimizi de ona göre ayarladık birde üstüne kurban bayramı var o yüzden uzun sürecek canım :KK16: Kurban bayramında evden çıkar mıyız bilmiyorum ama çıksakta gittiğimiz yerlerde pek durmıycaz :KK16:

Iyi super olmus canim ben de dugunden sonra 1 ay calismadim cok iyi oldu o 1 ay eve alistim islere alistim dinlendim esim de kendi isi oldugu icin oyle kafasina gore gitti geldi iyi olur sizin icin de :)

Hımm baya pahalıymış oralar hayırlısı olsun canım ama 1500 kiraya verene kadar ev alsaydınız taksitini öderdiniz. Ailemin ödediği kredi miktarı kadar siz kira vereceksiniz o_O Düşünmediniz mi almayı?

Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik

Canim tesekkiur ederim naber nasilsin

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Nasıl olsun :) bulantılarım fln başladı öyle gidiyoo işte heyecanlı bi süreç :)

Back