• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlar.
Evlilik çok güzel.
Siz ne alemdesiniz?

Minik bir ayrıntı ama bugün A101 den evime banyo için gider kapağı aldım. Çok güzel. Siz de bakın derim

3-4 saat içinde tüketmişler valla. Bende erken gidiyim akşama kalmaz diye gittim ama sonuç hüsran :KK53: Neyseki 3 tane aldım sevdiğim renk ve modellerde :oops:
İyi yapmışsın canım güle güle kullan:nazar:çeyizine artık cicilerini koymuyorsun merak ediyorum:KK8:insanlar sanki o anı bekliyor gibi hemen koşarak gidiyorlar :KK70:

Canım akşam nikah için gelecek olanlara bişeyler ikram etmemiz gerekiyor mu?
Canım nikahı nerede kıydırmayı düşünüyorsunuz kendi evinizdemi ailelerin evindemi biz daha karar veremedik:KK51:Sanırım ufak tefek birşeyler veriliyordu arkadaşım ne yapmıştı hatırlayamadım şuanda sorarım istersen canım :KK68:

Canım nikahı nerede kıydırmayı düşünüyorsunuz kendi evinizdemi ailelerin evindemi biz daha karar veremedik:KK51:Sanırım ufak tefek birşeyler veriliyordu arkadaşım ne yapmıştı hatırlayamadım şuanda sorarım istersen canım :KK68:

Canım annemin evinde kıyılacak nikah. Bizde böyle büyük toplantılarda sütlü kahve verilir misafirlere, hocaya da havlu ve çorap koyulur. Ama ben emin olamadım sütlü kahvede...

Canım annemin evinde kıyılacak nikah. Bizde böyle büyük toplantılarda sütlü kahve verilir misafirlere, hocaya da havlu ve çorap koyulur. Ama ben emin olamadım sütlü kahvede...
Canım bende annemlerin evinde kıydırmak istiyorum annem olmaz sizin evinizde kıyılsın kuran okunur hem diyor kız evinde olurmu hiç diyor ama bence kız evinde mantıklı olur neden olmasın ya :KK51:Sütlü kahveden emin olamadım canım ya börek çörek yapıp çayla verseniz:kk77:

Back