- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
İyiyim kuzum sen nasılsın bakalım?Nasılsın kuzucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim kuzum sen nasılsın bakalım?Nasılsın kuzucum
İyi olmaya çalışıyorum kuzum yoğunluk koşuşturma öyle geçiyorSen nasılsınİyiyim kuzum sen nasılsın bakalım?
İyiyim bende kuzum ne olsun araştırma koşuşturma devam Bu arada English Home havlularından %50 indirim var haberin olsunİyi olmaya çalışıyorum kuzum yoğunluk koşuşturma öyle geçiyorSen nasılsın
Evet bende yeni farkettim kuzum sağolbu akşam eve gitme niyetindeyim direkyarın akşama kadar sürer mi acaba yaİyiyim bende kuzum ne olsun araştırma koşuşturma devam Bu arada English Home havlularından %50 indirim var haberin olsun
Kampanya pazar gününe kadar devam ediyor kuzucumEvet bende yeni farkettim kuzum sağolbu akşam eve gitme niyetindeyim direkyarın akşama kadar sürer mi acaba ya
Sevindim o zaman canım anca bakabilirim kalırsa tabiKampanya pazar gününe kadar devam ediyor kuzucum
3-4 saat içinde tüketmişler valla. Bende erken gidiyim akşama kalmaz diye gittim ama sonuç hüsran Neyseki 3 tane aldım sevdiğim renk ve modellerdeSevindim o zaman canım anca bakabilirim kalırsa tabi
İyi yapmışsın canım güle güle kullançeyizine artık cicilerini koymuyorsun merak ediyoruminsanlar sanki o anı bekliyor gibi hemen koşarak gidiyorlar3-4 saat içinde tüketmişler valla. Bende erken gidiyim akşama kalmaz diye gittim ama sonuç hüsran Neyseki 3 tane aldım sevdiğim renk ve modellerde
İyi yapmışsın canım güle güle kullançeyizine artık cicilerini koymuyorsun merak ediyoruminsanlar sanki o anı bekliyor gibi hemen koşarak gidiyorlar
Tamam kuzum beklerim
Teşekkür ederim kuzusu
Ekliycem kuzum. Vaktim olursa cumartesi ekleyebilirim yada yarın
Tamam kuzum beklerim
Canım benim Rabbim hayırlı eylesin inşallah çok çok mutlu olursunuzGünaydın kızlar
Bugün dini nikahımız kıyılacak, akşam 6 buçukta resmi olmasa da evleniyorum
Canım benim Rabbim hayırlı eylesin inşallah çok çok mutlu olursunuz
Canım benim Rabbim hayırlı eylesin inşallah çok çok mutlu olursunuz
Canım nikahı nerede kıydırmayı düşünüyorsunuz kendi evinizdemi ailelerin evindemi biz daha karar veremedikSanırım ufak tefek birşeyler veriliyordu arkadaşım ne yapmıştı hatırlayamadım şuanda sorarım istersen canımCanım akşam nikah için gelecek olanlara bişeyler ikram etmemiz gerekiyor mu?
Canım nikahı nerede kıydırmayı düşünüyorsunuz kendi evinizdemi ailelerin evindemi biz daha karar veremedikSanırım ufak tefek birşeyler veriliyordu arkadaşım ne yapmıştı hatırlayamadım şuanda sorarım istersen canım
Canım bende annemlerin evinde kıydırmak istiyorum annem olmaz sizin evinizde kıyılsın kuran okunur hem diyor kız evinde olurmu hiç diyor ama bence kız evinde mantıklı olur neden olmasın ya Sütlü kahveden emin olamadım canım ya börek çörek yapıp çayla versenizCanım annemin evinde kıyılacak nikah. Bizde böyle büyük toplantılarda sütlü kahve verilir misafirlere, hocaya da havlu ve çorap koyulur. Ama ben emin olamadım sütlü kahvede...