- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
ayy azcık kalmışş hayırlısıylaa balayına gitcek misiniz??Amin kuzum inşallah artık düğünden sonra dinleneceğiz ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy azcık kalmışş hayırlısıylaa balayına gitcek misiniz??Amin kuzum inşallah artık düğünden sonra dinleneceğiz ne yapalım
Bende öyleyim kuzum. Sabırsız bir insan oldum çıktım, ufak bişeyde bile tepki gösterir oldum. Tartışmıyo değiliz tartışıyoruz ama sonunda çözüme ulaşıyoruz bu yüzden çok şükür diyorum. Kısmetse eşya olayınıda ramazan ayına girmeden halledicez. Planlarımıza göre önümüzdeki 2-3 hafta içinde alıyoruz eşyalarımızı. Yoruluyoruz ediyoruz ama deyiyo. Herşey yuvamız için diyoruz. Yapabildiğimize, sağlıklı olduğumuza çalışabildiğimize şükrediyoruzİnsan çok geriliyor yorgunluğun verdiği bir stres gerginlik herhalde mesela ben çok asabi bir insana dönüştüm nişanlım çok çekiyor bu günlerde benden2 hafta biraz fazla yorulacaksın kuzum ama düşün ben hep cumartesileri çalışıyorum rahatla yetişecek inşallahBizimde cumartesi arkadaşın düğünü var işyerinden ama bizim çok yoğun işler nasıl yetişicem gidebilcek miyim bilmiyorum
Evet canım gideceğiz inşallah Rabbim nasip ederse zaten balayını daha çok bekliyorumayy azcık kalmışş hayırlısıylaa balayına gitcek misiniz??
Bende öyleyim kuzum. Sabırsız bir insan oldum çıktım, ufak bişeyde bile tepki gösterir oldum. Tartışmıyo değiliz tartışıyoruz ama sonunda çözüme ulaşıyoruz bu yüzden çok şükür diyorum. Kısmetse eşya olayınıda ramazan ayına girmeden halledicez. Planlarımıza göre önümüzdeki 2-3 hafta içinde alıyoruz eşyalarımızı. Yoruluyoruz ediyoruz ama deyiyo. Herşey yuvamız için diyoruz. Yapabildiğimize, sağlıklı olduğumuza çalışabildiğimize şükrediyoruz
nereye gitceksinizz kıssEvet canım gideceğiz inşallah Rabbim nasip ederse zaten balayını daha çok bekliyorum
Evet çok sinirliyim bende ama geçiyor anlık yani ne yapalım normal anlayışlı olacağız olacaklarOhh inşallah hallolur kuzum en azından kafanızdan çıkmış olurHerşey aşk huzur için
Alanya Granadaya gideceğiz şekerimnereye gitceksinizz kıss
hmmm çokk güzell bal gibi geçer inşallah balayınızzAlanya Granadaya gideceğiz şekerim
Amin inşallah canım hepimiz musmutlu olalımhmmm çokk güzell bal gibi geçer inşallah balayınızz
Evet kuzum bu süreçte önemliEvet canım gideceğiz inşallah Rabbim nasip ederse zaten balayını daha çok bekliyorum
Evet çok sinirliyim bende ama geçiyor anlık yani ne yapalım normal anlayışlı olacağız olacaklarOhh inşallah hallolur kuzum en azından kafanızdan çıkmış olurHerşey aşk huzur için
aminn aminn inşallahhAmin inşallah canım hepimiz musmutlu olalım
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsunNasılsınGünaydın kızlar berat kandiliniz mübarek olsun
Yeni gelin ne yapıyorsun nasılsın herşey nasıl geçtiMirabaaa
İyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin bakıyımKızlar Naber Nasılsıniz gorusmeyeli
Herşey cok cok güzeldi. Kına, düğün, tatil...Sağol canım seninde kandilin mübarek olsunNasılsın
Yeni gelin ne yapıyorsun nasılsın herşey nasıl geçti
İyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin bakıyım
Maşallah canım çok güzel olmuşsun gördüm Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallahHerşeyinizin güzel geçmesine çok sevindimHerşey cok cok güzeldi. Kına, düğün, tatil...
Tatil dönüşü büyük sıkıntı Herşeyi yıka tekrar yerleştir. Heryerde halılardan cıkan tüyler yıkamadan gecmez.
çok fazla dinlenemedim, düğünün ertesi günü iş yapılmazmış ama ben biraz toparladım, o yüzden benim ev işim hiç bitmicekmiş, öyle diyorlar
Evlilik güzel şeymiş gerçekten Dün iş başı yaptım saat 5 i bekledim, eşim geldi aldı ( artık eşim diyebiliyruz hehehe) birlikte alışveriş yaptık falan.
Mmmmmm, öyle işte :) sıra sende nehircik
Günaydın Hanımlar