• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Maşallah canım çok güzel olmuşsun gördüm Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah:nazar:Herşeyinizin güzel geçmesine çok sevindim:KK60:

Hemen iş yapmasaydın kız öyle derler vallahi ama insanda dayanamıyor yeni ev hemen pisleniyor:KK53:

Eşim demek çok ilginç geliyor insana gerçekten dinlendiniz keyif yaptınız ohh:21:

Darısı başımıza Büşle ben kaldık:oops:Bizde hafta sonu çeyizi yerleştirdik servisler ufak işler provalar falan duruyor slaytla cd doldurmamda duruyor :KK53:

Günaydın Büşüm:KK24:
Teşekkür ederim:)
Yapmayınca duramıyorum, çünkü yapacak olan benim bi başkası değil ve duramıyorum o yüzden yapıp bitmesini istiyorum :)

Nasıl oldu evin yerleşince .
bu pazar değil haftaya pazar sende evlisin :)

Merhaba kızlar. Nasip olursa benim de Temmuz 20-21 inde (yani bayram sonrası pazartesi-salı) düğünüm var. Fakat kafam karışık. Acaba hafta içi düğüne gelen olur mu olmaz mı? Acayip korkuyorum. Bugün düğün salonu ile görüştük pazar günü bir gün boşalmış fakat bu seferde annem diyor ki: Hafta sonu düğün dolu bu seferde düğünlere bölünecek insanlar. Vallahi kafayı yiycem. Acil yardım Lütfen! Sizce ne yapayım?

Merhaba kızlar. Nasip olursa benim de Temmuz 20-21 inde (yani bayram sonrası pazartesi-salı) düğünüm var. Fakat kafam karışık. Acaba hafta içi düğüne gelen olur mu olmaz mı? Acayip korkuyorum. Bugün düğün salonu ile görüştük pazar günü bir gün boşalmış fakat bu seferde annem diyor ki: Hafta sonu düğün dolu bu seferde düğünlere bölünecek insanlar. Vallahi kafayı yiycem. Acil yardım Lütfen! Sizce ne yapayım?
Boş yer bulamazdınız o yüzden hafta içine aldınız sanırım.
Düğün her zaman yapılmıyo sonuçta, zaten herkes hem kınaya hem düğüne gelmez. Boşuna kimse gelmez diye düşünme, düğün bu yani illa ki gidilir.

Boş yer bulamazdınız o yüzden hafta içine aldınız sanırım.
Düğün her zaman yapılmıyo sonuçta, zaten herkes hem kınaya hem düğüne gelmez. Boşuna kimse gelmez diye düşünme, düğün bu yani illa ki gidilir.

Evet canım. Biraz geç kaldık. Bilmiyorduk ki aylar öncesinden alındığını. Çok teşekkür ederim cevabın için

Tanıdığınız birinin ise bir kaç hafta ileri tarihe atabilirsiniz eğer varsa boş yer. Hemde gelirler mi gelmezler mi düşüncesi kalkar ortadan ama hafta sonuna da yer bulmanız baya zor. Boncuğumunda dediği gibi düğün sonuçta ve 1 kere olan birşey gelmek isteyen hafta içi hafta sonunu düşünmez :KK39:

Tanıdığınız birinin ise bir kaç hafta ileri tarihe atabilirsiniz eğer varsa boş yer. Hemde gelirler mi gelmezler mi düşüncesi kalkar ortadan ama hafta sonuna da yer bulmanız baya zor. Boncuğumunda dediği gibi düğün sonuçta ve 1 kere olan birşey gelmek isteyen hafta içi hafta sonunu düşünmez :KK39:
Doğru diyorsunuz. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için

Yapmayınca duramıyorum, çünkü yapacak olan benim bi başkası değil ve duramıyorum o yüzden yapıp bitmesini istiyorum :)

İnsan rahat edemez tabi ki halılardan çok tüy çıkıyormuş bakalım bizden de çıkacakmı :KK53:Oyuncak ev gibi oldu evimiz :nazar::oops:Evet son 1 haftam kaldı son 1 hafta sonu bekar olarak gezeceğiz Rabbim nasip ederse :nazar::KK60:

Canımmm allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah

Çok uzaktan gelenler olmayacaksa bence hafta içi de olur niye olmasın

Heyecandan çok stres gerginlik var canım bazı önemli işleri halletsek biraz daha rahatlayıp heyecanımı ortaya çıkartabilirim ama ister istemez oluyor duygusallık daha çok:KK61:

Haklısın canım insana ailesinden ayrılmak çok geliyo di mi

Herşey cok cok güzeldi. Kına, düğün, tatil... :KK68:
Tatil dönüşü büyük sıkıntı :KK48: Herşeyi yıka tekrar yerleştir. Heryerde halılardan cıkan tüyler :mad: yıkamadan gecmez.
çok fazla dinlenemedim, düğünün ertesi günü iş yapılmazmış ama ben biraz toparladım, o yüzden benim ev işim hiç bitmicekmiş, öyle diyorlar :KK53:

Evlilik güzel şeymiş gerçekten :21: Dün iş başı yaptım saat 5 i bekledim, eşim geldi aldı ( artık eşim diyebiliyruz :KK68: :KK200::KK200: hehehe:KK53:) birlikte alışveriş yaptık falan.

Mmmmmm, öyle işte :) sıra sende nehircik :KK49:

Meraba canım her şeyin çok güzel geçmesine çok sevindim
Evlilik gerçekten güzel:KK36:
Artık ikimiz de evli hatunlarız:KK37:
Darısı diğerlerinin başına :)

2 mayıs - 2 haziran bizim de 1 ayımız bitti:KK200:

Son düzenleme:
Back