Aminn inşallah kuzumİyiyim canım çok şükür halletmeye çalışıyoruz işleri
Kuzum inşallah gönlündeki modelleri bulursun zevki güzel arkadaşım eminimki herşeyin çok güzel olacak bak aklında kalmasın hiçbirşeyDüşündüğün renkler tarzlar çok güzel havalı oturma odası içinde çok mantıklı bir seçim olur vizon ya da açık gri herşeyde kombin olur her renge uyar kiri de götürür en çok o oda kullanılır çünkü
O odanda çok ferah ve modern olur eminim diğer salonun şeker tadında olacaktır dediklerine bakılırsaAminn inşallah kuzum
Aynen kuzum. Açık griyi çok istiyorum aslında. Her renkle o kadar güzel kombinler oluyor ki
Şuanlık listemde bir kaç mağaza vardı çevremizde olan onlara baktık. 1 tane mağazadakileri çok beğendim ama azıcık bütçemizi aşıyor. O yüzden eledik onu. Aynı model ürünlerin birebir aynılarını başka bir mağazada buldum. Yakın zamanda gidip onlara bakacağız. Marka olarak en başından beri bakmam diyordum çünkü eski kalitelerinin olduğuna inanmıyorum -ki bazı markalara nişanlımın ısrarı ile gittik baktık. Resmen fiyasko. Nişanlım bile dedi insanları nasıl böyle kandırabiliyolar. En az 5 binden başlayan fiyatlar ama 1000 tl etmeyen yatak odaları, koltuklar. Nasıl kaçacağımızı bilemediken azından nişanlımın aklındaki soru işaretleri gitti
Benim çok çok önceden aklımda olan bir mağaza var. İstanbulda da bir çok yerde şubesi var. Yakın zamanda da bana çok yakın bir yere mağazası açılmış. Önümüzdeki hafta sonu oraya gidebiliriz. Nişanlımın yakın arkadaşı tüm mobilyalarını oradan almış ve güzel bir indirimle almış hepsini. Çeşit çok fazla oradan bakın demiş. İstediğim tüm herşey var orada. İnşallah almakta nasip olur
Model konusunda ise 2 seçenek arasındayım hep. Yatak odası olarak ya country yada avangard istiyorum. Ama country de istediğim bir model var o olursa ancak onu alırım.
Salon koltuk takımım avangard yine. Chester koltuk takımlarından, renk olarak pudra rengi düşünüyorum. Ona uygun olarak da yemek odası.
Oturma odamız içinde L koltuk istiyoruz. O konuyu nişanlıma bırakmıştım senin istediğin olsun diye. Ama ben tedbiri yinede elden bırakmadım tabi uzaktan uzaktan bakarak zevkini anladım. Neyse ki o konuda da hem fikiriz. Modern bir L koltuk. Süngerlerinin yumuşak olmasını istiyoruz. Bu nedenle sünger kalitesi ve kalınlığı önemli. Tabikide büyük yastıkları olanlardanAma renk olarak kararsızım biraz. Açık kahve ve vizon tonları diye düşündüm ama var mı öneriniz?
Şuanlık listemde bir kaç mağaza vardı çevremizde olan onlara baktık. 1 tane mağazadakileri çok beğendim ama azıcık bütçemizi aşıyor. O yüzden eledik onu. Aynı model ürünlerin birebir aynılarını başka bir mağazada buldum. Yakın zamanda gidip onlara bakacağız. Marka olarak en başından beri bakmam diyordum çünkü eski kalitelerinin olduğuna inanmıyorum -ki bazı markalara nişanlımın ısrarı ile gittik baktık. Resmen fiyasko. Nişanlım bile dedi insanları nasıl böyle kandırabiliyolar. En az 5 binden başlayan fiyatlar ama 1000 tl etmeyen yatak odaları, koltuklar. Nasıl kaçacağımızı bilemediken azından nişanlımın aklındaki soru işaretleri gitti
Benim çok çok önceden aklımda olan bir mağaza var. İstanbulda da bir çok yerde şubesi var. Yakın zamanda da bana çok yakın bir yere mağazası açılmış. Önümüzdeki hafta sonu oraya gidebiliriz. Nişanlımın yakın arkadaşı tüm mobilyalarını oradan almış ve güzel bir indirimle almış hepsini. Çeşit çok fazla oradan bakın demiş. İstediğim tüm herşey var orada. İnşallah almakta nasip olur
Model konusunda ise 2 seçenek arasındayım hep. Yatak odası olarak ya country yada avangard istiyorum. Ama country de istediğim bir model var o olursa ancak onu alırım.
Salon koltuk takımım avangard yine. Chester koltuk takımlarından, renk olarak pudra rengi düşünüyorum. Ona uygun olarak da yemek odası.
Oturma odamız içinde L koltuk istiyoruz. O konuyu nişanlıma bırakmıştım senin istediğin olsun diye. Ama ben tedbiri yinede elden bırakmadım tabi uzaktan uzaktan bakarak zevkini anladım. Neyse ki o konuda da hem fikiriz. Modern bir L koltuk. Süngerlerinin yumuşak olmasını istiyoruz. Bu nedenle sünger kalitesi ve kalınlığı önemli. Tabikide büyük yastıkları olanlardanAma renk olarak kararsızım biraz. Açık kahve ve vizon tonları diye düşündüm ama var mı öneriniz?
Senin dügünün ne zamandi canim ?İyiyim canım çok şükür halletmeye çalışıyoruz işleri
Canim hosgeldin, aynen benim gibi ... Zaman bulamiyorumKızlar pek giremiyorum bu ara ama okuyorum sizi yorum yapamasam da
O odanda çok ferah ve modern olur eminim diğer salonun şeker tadında olacaktır dediklerine bakılırsa
Döktürmüşsün yine büşşş:)
Canimm insaAllah hersey hayal ettigin gibi olur , çok zevkli bölümüne gelmissin.. Ben çok sevmistim mobilya magzalarini gezmeyi
Senin dügünün ne zamandi canim ?
Canim hosgeldin, aynen benim gibi ... Zaman bulamiyorum
Simdi de yemek tariflerine bakiyorum, bu persembe günü arakadaslarimi ilk defa evimde agirlayacam, insaAllah güzel geçer
Arada yorumda yap canım ya yalnız bırakma biziKızlar pek giremiyorum bu ara ama okuyorum sizi yorum yapamasam da
14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33Senin dügünün ne zamandi canim ?
Çok iyi yapıyorsun kuzu ne riskiEvet kuzum koyu renk kullanmayı pek sevmiyorum. Risk alıyorum biliyorum ama çok koyu renklerde bana göre değil ruhumu daraltıyoİnşallah bakalım kısmetimizde neler var
Arada yorumda yap canım ya yalnız bırakma bizi
14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33
Çok iyi yapıyorsun kuzu ne riskiBende sevmiyorum kuzum aldıklarımı biliyorsun oldukça açık renk tercih etmeye çalışıyorum gözyormayan sade tercihler her zaman kolay oluyor elimde olsa köşeyi bile vizon yapmazdım ama onlarda annemlerin istediği oldu çocuk olduğunda zor olur diye diğer odalar bana ait ama pembe beyaz turkuaz maviler ohh banyom bir koyu kahve bej ve mor oluyor Halılar ve perdeleride açık istiyorum tatlı şeker renginde iç açsınlar biraz
Ne güzel, bende çok fazla kararsizlik yasamadim... Sadece bizim salon takimini son anda kirik beyaz yaptirdik koyu gri yerine (antrasit deniliyor burda) . Simdi de uzerine oturdugumuzda çooook dikkat ediyorum kirlenmesin diye.. hele çocuklu misafir geldiginde...... Böyle kaliyorum resmenİnşallah canım benim. Yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rabbim yardım ediyor çok şükürNe istediğini bildiğin zaman çok rahat oluyor. O yüzden ben giriyorum geziyorum. Tarzıma uygun yok diyorum çıkıyorum Nişanlımda biliyor zaten artık o yüzden rahat geçiyor
14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33
Evet değişik oluyor hepsi en azından her odada farklı bir hava yakalacağız o yanı güzel dediğin gibi
Olsun kuzum her odanın havası başka oluyor bence gayet güzel. En azından aynı şeyler olmadığı için sıkılmazsın da
Biraz daha gezelim de netleşir artık kafamda birşeyler
Oyyyy kuzummm hadi bakalim az kalmisHersey hazir mi ? Nelerle urasiyorsun bu aralar ?
Evet değişik oluyor hepsi en azından her odada farklı bir hava yakalacağız o yanı güzel dediğin gibiBekliyorum modellerini kuzum
Bu aralar perde seçimi yapılacak ölçü alınacak önce onu bekliyoruz mobilyalar nasipse geliyor 1 haftaya kadar sonrasında halı için ölçü alınacak onlar gelecek tabisi en önemlisi yemek masası bulmam ve zamanında teslim ettirmem lazım çeyiz götürmeye yetişmeyecek gibi sanki bu işler
Perdede inşallah zaman kaybetmeyiz çünkü eşyalar geldiğinde öyle perdesiz kötü duracaklarOoo detay isleri, ben perde isinde çok zaman kaybettim çunku çok özel bir salonum var , bir sürü camli ve panoramik .... Cok kosturdum, annemde baya yardim etti sag olsun ! Bir tek salonun halisini iyi seçmemisim. Ikea'dan aldik, ama orda rengi sanki kirik beyazdi, tam aradigim renk dedim... Ama bi eve getirdik rengi bejmis , magazanin isiklari yaniltti beniBizim mobilyalarda açik gri beyaz tonlarinda... halilarla hiç hos durmadi, yani bana öyle geliyor...... Sonra dügün telasindan öyle biraktik. Simdi de esim degistirmemizi istemiyor. Ama ben onlari böyle her gün görünce deli oluyorummmmm Tek pismanligim bu...
Evet çok huzur veriyor baktığındaNe güzel, bende çok fazla kararsizlik yasamadim... Sadece bizim salon takimini son anda kirik beyaz yaptirdik koyu gri yerine (antrasit deniliyor burda) . Simdi de uzerine oturdugumuzda çooook dikkat ediyorum kirlenmesin diye.. hele çocuklu misafir geldiginde...... Böyle kaliyorum resmenAma daha iyi açik renkler, iç açiyor gerçekten
Oyyyy kuzummm hadi bakalim az kalmisHersey hazir mi ? Nelerle urasiyorsun bu aralar ?
Evet değişik oluyor hepsi en azından her odada farklı bir hava yakalacağız o yanı güzel dediğin gibiBekliyorum modellerini kuzum
Bu aralar perde seçimi yapılacak ölçü alınacak önce onu bekliyoruz mobilyalar nasipse geliyor 1 haftaya kadar sonrasında halı için ölçü alınacak onlar gelecek tabisi en önemlisi yemek masası bulmam ve zamanında teslim ettirmem lazım çeyiz götürmeye yetişmeyecek gibi sanki bu işler
Cok sukur hamamım da kınam da dugunum de cok guzel gecti herkes yılın kınası yılın dugunu diyor
Sonra balayı tatilimiz de cok güzel gecti masallah 8 gece 9 gun ruyada gibiydim
Her sey o kadar hizli gecti ki 2 mayıstan beri evli olduguma inanamiyorum
Dün tatilden evimize geldik akşam ilk akşam yemeğimi hazırladım eşim şok oldu daha önce hiç yemek yapmadıgım için nasıl bu kadar lezzetli olduguna sasırdı
Bu sabah da çok güzel kahvaltı hazırladim
Ev işlerini beraber yapıyoruz eşimle
Instagramdan takip edebilirsiniz
Perdede inşallah zaman kaybetmeyiz çünkü eşyalar geldiğinde öyle perdesiz kötü duracaklarbizim 3 tane cam var sadece her odada birtane boydan başkada yok mutfak amerikan onunda camı yok işleri kolay aslında İkeanın halıları nasıl canım memnun musun hiç bakmak oradan aklıma gelmedi İnşallah değiştirirsiniz sende gönlüne göre alırsın eşinin iyi bir zamanını yakalaman gerek
Uygundu sanırım hiç bakmadım halılarına ya bir bakayım olmadı her rengi deseni mevcutmuVallah Ikea'nin halilari güzel masaAllah....... geçen sefer yigenleri geldi bir tanesi çay döktü halinin üstüne , içimdende "ha bu sefer oldu, halilari degistirecez " dedim ama sildik hemen çikti, hiç leke felan tutmadi
Uygundu sanırım hiç bakmadım halılarına ya bir bakayım olmadı her rengi deseni mevcutmu
Anladım canım bende pek görememiştim istediğim renk o yüzden dikkatimi çekmedi demek ki aşkla kullan olsun belki istediğini alırsınHalilar o kadar da uygun degil aslinda...
Her rengi yok canim, sadece bi kaç tane (beyaz, siyah..) modellere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?