2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aminn inşallah kuzum

Aynen kuzum. Açık griyi çok istiyorum aslında. Her renkle o kadar güzel kombinler oluyor ki

Döktürmüşsün yine büşşş:)

Kızlar pek giremiyorum bu ara ama okuyorum sizi yorum yapamasam da

Canimm insaAllah hersey hayal ettigin gibi olur , çok zevkli bölümüne gelmissin.. Ben çok sevmistim mobilya magzalarini gezmeyi
İyiyim canım çok şükür halletmeye çalışıyoruz işleri
Senin dügünün ne zamandi canim ?

Canim hosgeldin, aynen benim gibi ... Zaman bulamiyorum

Simdi de yemek tariflerine bakiyorum, bu persembe günü arakadaslarimi ilk defa evimde agirlayacam, insaAllah güzel geçer

O odanda çok ferah ve modern olur eminim diğer salonun şeker tadında olacaktır dediklerine bakılırsa

Evet kuzum koyu renk kullanmayı pek sevmiyorum. Risk alıyorum biliyorum ama çok koyu renklerde bana göre değil ruhumu daraltıyo İnşallah bakalım kısmetimizde neler var

Döktürmüşsün yine büşşş:)

Başladım yine araştırmalara Sko

İnşallah canım benim. Yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rabbim yardım ediyor çok şükür Ne istediğini bildiğin zaman çok rahat oluyor. O yüzden ben giriyorum geziyorum. Tarzıma uygun yok diyorum çıkıyorum Nişanlımda biliyor zaten artık o yüzden rahat geçiyor

Arada yorumda yap canım ya yalnız bırakma bizi
Senin dügünün ne zamandi canim ?
14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33
Evet kuzum koyu renk kullanmayı pek sevmiyorum. Risk alıyorum biliyorum ama çok koyu renklerde bana göre değil ruhumu daraltıyo İnşallah bakalım kısmetimizde neler var
Çok iyi yapıyorsun kuzu ne riskiBende sevmiyorum kuzum aldıklarımı biliyorsun oldukça açık renk tercih etmeye çalışıyorum gözyormayan sade tercihler her zaman kolay oluyor elimde olsa köşeyi bile vizon yapmazdım ama onlarda annemlerin istediği oldu çocuk olduğunda zor olur diye diğer odalar bana ait ama pembe beyaz turkuaz maviler ohhbanyom bir koyu kahve bej ve mor oluyorHalılar ve perdeleride açık istiyorum tatlı şeker renginde iç açsınlar biraz

Olsun kuzum her odanın havası başka oluyor bence gayet güzel. En azından aynı şeyler olmadığı için sıkılmazsın da

Biraz daha gezelim de netleşir artık kafamda birşeyler

Ne güzel, bende çok fazla kararsizlik yasamadim... Sadece bizim salon takimini son anda kirik beyaz yaptirdik koyu gri yerine (antrasit deniliyor burda) . Simdi de uzerine oturdugumuzda çooook dikkat ediyorum kirlenmesin diye.. hele çocuklu misafir geldiginde...... Böyle kaliyorum resmen Ama daha iyi açik renkler, iç açiyor gerçekten

14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33

Oyyyy kuzummm hadi bakalim az kalmis Hersey hazir mi ? Nelerle urasiyorsun bu aralar ?

Olsun kuzum her odanın havası başka oluyor bence gayet güzel. En azından aynı şeyler olmadığı için sıkılmazsın da

Biraz daha gezelim de netleşir artık kafamda birşeyler
Evet değişik oluyor hepsi en azından her odada farklı bir hava yakalacağız o yanı güzel dediğin gibi Bekliyorum modellerini kuzum
Oyyyy kuzummm hadi bakalim az kalmis Hersey hazir mi ? Nelerle urasiyorsun bu aralar ?

Bu aralar perde seçimi yapılacak ölçü alınacak önce onu bekliyoruz mobilyalar nasipse geliyor 1 haftaya kadar sonrasında halı için ölçü alınacak onlar gelecek tabisi en önemlisi yemek masası bulmam ve zamanında teslim ettirmem lazım çeyiz götürmeye yetişmeyecek gibi sanki bu işler

Ooo detay isleri, ben perde isinde çok zaman kaybettim çunku çok özel bir salonum var , bir sürü camli ve panoramik .... Cok kosturdum, annemde baya yardim etti sag olsun ! Bir tek salonun halisini iyi seçmemisim. Ikea'dan aldik, ama orda rengi sanki kirik beyazdi, tam aradigim renk dedim... Ama bi eve getirdik rengi bejmis , magazanin isiklari yaniltti beni Bizim mobilyalarda açik gri beyaz tonlarinda... halilarla hiç hos durmadi, yani bana öyle geliyor...... Sonra dügün telasindan öyle biraktik. Simdi de esim degistirmemizi istemiyor. Ama ben onlari böyle her gün görünce deli oluyorummmmm Tek pismanligim bu...

Perdede inşallah zaman kaybetmeyiz çünkü eşyalar geldiğinde öyle perdesiz kötü duracaklarbizim 3 tane cam var sadece her odada birtane boydan başkada yok mutfak amerikan onunda camı yok işleri kolay aslındaİkeanın halıları nasıl canım memnun musun hiç bakmak oradan aklıma gelmediİnşallah değiştirirsiniz sende gönlüne göre alırsın eşinin iyi bir zamanını yakalaman gerek

Evet çok huzur veriyor baktığında

Evet kuzum

çok sevindim senin adınaa ömür boyu mutluluklarr ben de bakabilir miyimm instgrmdn??

Vallah Ikea'nin halilari güzel masaAllah....... geçen sefer yigenleri geldi bir tanesi çay döktü halinin üstüne , içimdende "ha bu sefer oldu, halilari degistirecez " dedim ama sildik hemen çikti, hiç leke felan tutmadi

Vallah Ikea'nin halilari güzel masaAllah....... geçen sefer yigenleri geldi bir tanesi çay döktü halinin üstüne , içimdende "ha bu sefer oldu, halilari degistirecez " dedim ama sildik hemen çikti, hiç leke felan tutmadi
Uygundu sanırım hiç bakmadım halılarına ya bir bakayım olmadı her rengi deseni mevcutmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…