• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Heyyooo ben geldim:KK54:

Mrs Sahin Mrs Sahin gözün aydın canım Allahım bir baska ayrılık daha vermesin

Benim de gozum aydın:KK45:

Teşekkür ederim Lokumum aminn :oops: Seninde gözün aydın :KK8:

Günaydın kızlar nasılsınız? Gelemedim bayadır.
Yoğunuz çok.o_O
Çarşamba son iş günüm olabilir. Perşembe nikahım var. Cuma imam nikahı var. cumartesi çeyiz gidiyor.

sonrası da kınayı getir aneyyy :KK14:

Günler o kadar yaklaştı mı ya :KK35:

**

Günaydın Hanımlar :KK54:

Nasılsınız bakalım :oops:

Stresli canım her zamanki gibi :KK70:
Sen nasılsın?
Aynen canm yoğun yorucu heyecanlı stresli her duyguyu yaşıyorum:confused:
Günaydın kızlar nasılsınız? Gelemedim bayadır.
Yoğunuz çok.o_O
Çarşamba son iş günüm olabilir. Perşembe nikahım var. Cuma imam nikahı var. cumartesi çeyiz gidiyor.

sonrası da kınayı getir aneyyy :KK14:

İyiyim canım sen nasılsın bayağı koşuşturmadasın Rabbim yardımcın olsun herkes tek tek gidiyor :KK61:

Neler yaptın kolayladın mı işleri kuzum?
Pek sayılmaz canım kına malzemelerimi aldım çerez nikah şekeri falan kaldı tabi başıma örtülecek tülü kuşağımı takı kurdelalarımızı falan almayı unutmuşum bir yere nor edeceğim tekrar çerez almaya gittiğimizde alacağız artık:KK70:Banyo takımımı hallettim sayılır sabunlukla diş fırçalığım kaldı çalışma odasına bir kaç aksesuar falan ekledim bakalım şuanda aklımızda yemek masası perde ve halı var bunları seçelim gelsinlerde diğerleri halledilir diyorum:confused:Topiğime aldıkça ekliyorum herşeyimi:KK53:Sen neler yaptın kuzum:KK68:

Günaydın kızlar:KK49:
salonumuza hali alacağiz fikrinizi soylermisiniz.:110:

Pek sayılmaz canım kına malzemelerimi aldım çerez nikah şekeri falan kaldı tabi başıma örtülecek tülü kuşağımı takı kurdelalarımızı falan almayı unutmuşum bir yere nor edeceğim tekrar çerez almaya gittiğimizde alacağız artık:KK70:Banyo takımımı hallettim sayılır sabunlukla diş fırçalığım kaldı çalışma odasına bir kaç aksesuar falan ekledim bakalım şuanda aklımızda yemek masası perde ve halı var bunları seçelim gelsinlerde diğerleri halledilir diyorum:confused:Topiğime aldıkça ekliyorum herşeyimi:KK53:Sen neler yaptın kuzum:KK68:

Valla kuzum biz cümbür cemaat evime gidiyoruz hep annem yengem kaynanam geliyor, dün babalar nişanlımın teyzesi eniştesi falan da geldi, ben bi iş yapamıyorum zaten parmağımdan dolayı bu yüzden çok kötü hissediyorum.
Eşyaları falan geldi ama bir sürü sıkıntı çıktı. Koltuklarımın kadifelerini taşırken zedelemişler, yemek odamın aynasının köşesi kırılmış, vitrinin camı çizik çizik, yatak odamın bazası çok kötü onu değiştirdik dün yarın getirecekler. bir çok eksik yanlış bozuk iş var. Başka sıkıntılar da var o kadar doluyum ki bi yalnız kalıp ağlayamıyorum bile.
Beyaz eşyalarım gelmedi hala bi de o sıkıntı var.

İki gündür aklımdasın yavrum ya ne zamandı düğün diye düşüyorum :KK70:
Napıyosuun?
22-23 Mayıs tatlım :)
İşler bitmiyo ki biri bitse biri cıkıyo düğüne kadar dur durak yok :)

Geçmiş olsun bu arada parmağın cıkmış o_O

Aynen canm yoğun yorucu heyecanlı stresli her duyguyu yaşıyorum:confused:

İyiyim canım sen nasılsın bayağı koşuşturmadasın Rabbim yardımcın olsun herkes tek tek gidiyor :KK61:

Evet gidiyoruz sıra sıra. duyguların hepsi birbirine karıştı bende

Günaydın kızlar:KK49:
salonumuza hali alacağiz fikrinizi soylermisiniz.:110:
Bende merak ediyorum halı modellerine bakıyorum hangisi iyidir hiç fikrim yok:KK43:
Valla kuzum biz cümbür cemaat evime gidiyoruz hep annem yengem kaynanam geliyor, dün babalar nişanlımın teyzesi eniştesi falan da geldi, ben bi iş yapamıyorum zaten parmağımdan dolayı bu yüzden çok kötü hissediyorum.
Eşyaları falan geldi ama bir sürü sıkıntı çıktı. Koltuklarımın kadifelerini taşırken zedelemişler, yemek odamın aynasının köşesi kırılmış, vitrinin camı çizik çizik, yatak odamın bazası çok kötü onu değiştirdik dün yarın getirecekler. bir çok eksik yanlış bozuk iş var. Başka sıkıntılar da var o kadar doluyum ki bi yalnız kalıp ağlayamıyorum bile.
Beyaz eşyalarım gelmedi hala bi de o sıkıntı var.
Canım sakin ol inan o aksilikler hepsinde herkeste oluyormuş inşallah halledilecek kendini üzmene değmez çözümü varmı gerisi kolay:KK68:parmağın sonuçta kötü kendini neden kötü hissediyorsun normalde de geline çok iş yaptırılmaz zaten:KK53:
Evet gidiyoruz sıra sıra. duyguların hepsi birbirine karıştı bende

Evet dün çok kötü oldum anneler günüydü ya sanki hissetmeye başladım gidişimi:KK61::cry:

Canımmm hayırlı olsun
Anlatsana biraz

Hoşgeldin lokum hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin:nazar::KK60:Nasıl geçti eğlendinizmi:21:

Günaydın mutim nasılsın:KK68:

Cok sukur hamamım da kınam da dugunum de cok guzel gecti herkes yılın kınası yılın dugunu diyor:KK68::KK68::KK68:

Sonra balayı tatilimiz de cok güzel gecti masallah 8 gece 9 gun ruyada gibiydim :KK68::KK68::KK68:

Her sey o kadar hizli gecti ki 2 mayıstan beri evli olduguma inanamiyorum:KK68::KK68::KK68:

Dün tatilden evimize geldik akşam ilk akşam yemeğimi hazırladım eşim şok oldu daha önce hiç yemek yapmadıgım için nasıl bu kadar lezzetli olduguna sasırdı:KK68::KK68::KK68:

Bu sabah da çok güzel kahvaltı hazırladim:KK68::KK68::KK68:

Ev işlerini beraber yapıyoruz eşimle:nazar::nazar::nazar:

Instagramdan takip edebilirsiniz:KK68:

Back