- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyyooo ben geldim
Mrs Sahin gözün aydın canım Allahım bir baska ayrılık daha vermesin
Benim de gozum aydın
Hoşgeldin lokum hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsinNasıl geçti eğlendinizmiHeyyooo ben geldim
Benim de gozum aydın
Günaydın mutim nasılsınGünaydın kuzulaar
Hoşgeldin lokum hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsinNasıl geçti eğlendinizmi
Günaydın mutim nasılsın
Heyyooo ben geldim
Benim de gozum aydın
Günaydın kızlar nasılsınız? Gelemedim bayadır.
Yoğunuz çok.
Çarşamba son iş günüm olabilir. Perşembe nikahım var. Cuma imam nikahı var. cumartesi çeyiz gidiyor.
sonrası da kınayı getir aneyyy
İnanması güç . 4 gün sonra o imzayı atıyorum ayy biraz daha düşünsem mi
Teşekkür ederim Lokumum aminn Seninde gözün aydın
Günler o kadar yaklaştı mı ya
**
Günaydın Hanımlar
Nasılsınız bakalım
İnanması güç . 4 gün sonra o imzayı atıyorum ayy biraz daha düşünsem mi
Allah seniİnanması güç . 4 gün sonra o imzayı atıyorum ayy biraz daha düşünsem mi
Aynen canm yoğun yorucu heyecanlı stresli her duyguyu yaşıyorumStresli canım her zamanki gibi
Sen nasılsın?
Günaydın kızlar nasılsınız? Gelemedim bayadır.
Yoğunuz çok.
Çarşamba son iş günüm olabilir. Perşembe nikahım var. Cuma imam nikahı var. cumartesi çeyiz gidiyor.
sonrası da kınayı getir aneyyy
Aynen canm yoğun yorucu heyecanlı stresli her duyguyu yaşıyorum
İyiyim canım sen nasılsın bayağı koşuşturmadasın Rabbim yardımcın olsun herkes tek tek gidiyor
Pek sayılmaz canım kına malzemelerimi aldım çerez nikah şekeri falan kaldı tabi başıma örtülecek tülü kuşağımı takı kurdelalarımızı falan almayı unutmuşum bir yere nor edeceğim tekrar çerez almaya gittiğimizde alacağız artıkBanyo takımımı hallettim sayılır sabunlukla diş fırçalığım kaldı çalışma odasına bir kaç aksesuar falan ekledim bakalım şuanda aklımızda yemek masası perde ve halı var bunları seçelim gelsinlerde diğerleri halledilir diyorumTopiğime aldıkça ekliyorum herşeyimiSen neler yaptın kuzumNeler yaptın kolayladın mı işleri kuzum?
Pek sayılmaz canım kına malzemelerimi aldım çerez nikah şekeri falan kaldı tabi başıma örtülecek tülü kuşağımı takı kurdelalarımızı falan almayı unutmuşum bir yere nor edeceğim tekrar çerez almaya gittiğimizde alacağız artıkBanyo takımımı hallettim sayılır sabunlukla diş fırçalığım kaldı çalışma odasına bir kaç aksesuar falan ekledim bakalım şuanda aklımızda yemek masası perde ve halı var bunları seçelim gelsinlerde diğerleri halledilir diyorumTopiğime aldıkça ekliyorum herşeyimiSen neler yaptın kuzum
22-23 Mayıs tatlım :)İki gündür aklımdasın yavrum ya ne zamandı düğün diye düşüyorum
Napıyosuun?
Aynen canm yoğun yorucu heyecanlı stresli her duyguyu yaşıyorum
İyiyim canım sen nasılsın bayağı koşuşturmadasın Rabbim yardımcın olsun herkes tek tek gidiyor
Çok teşekkür ederim kuzum, hepimizi inşallahAllah seni
Allah nazarlardan korusun sizi kuzum
22-23 Mayıs tatlım :)
İşler bitmiyo ki biri bitse biri cıkıyo düğüne kadar dur durak yok :)
Geçmiş olsun bu arada parmağın cıkmış
Evet gidiyoruz sıra sıra. duyguların hepsi birbirine karıştı bende
Bende merak ediyorum halı modellerine bakıyorum hangisi iyidir hiç fikrim yokGünaydın kızlar
salonumuza hali alacağiz fikrinizi soylermisiniz.
Canım sakin ol inan o aksilikler hepsinde herkeste oluyormuş inşallah halledilecek kendini üzmene değmez çözümü varmı gerisi kolayparmağın sonuçta kötü kendini neden kötü hissediyorsun normalde de geline çok iş yaptırılmaz zatenValla kuzum biz cümbür cemaat evime gidiyoruz hep annem yengem kaynanam geliyor, dün babalar nişanlımın teyzesi eniştesi falan da geldi, ben bi iş yapamıyorum zaten parmağımdan dolayı bu yüzden çok kötü hissediyorum.
Eşyaları falan geldi ama bir sürü sıkıntı çıktı. Koltuklarımın kadifelerini taşırken zedelemişler, yemek odamın aynasının köşesi kırılmış, vitrinin camı çizik çizik, yatak odamın bazası çok kötü onu değiştirdik dün yarın getirecekler. bir çok eksik yanlış bozuk iş var. Başka sıkıntılar da var o kadar doluyum ki bi yalnız kalıp ağlayamıyorum bile.
Beyaz eşyalarım gelmedi hala bi de o sıkıntı var.
Evet gidiyoruz sıra sıra. duyguların hepsi birbirine karıştı bende
Canımmm hayırlı olsun
Anlatsana biraz
Hoşgeldin lokum hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsinNasıl geçti eğlendinizmi
Günaydın mutim nasılsın