• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlarrr dans müziğine karar verdiniz mii??yeni evliler hangi şarkılarda dans ettinizz??

Ilk slow dansimiz : Selçuk Balci "Gel sar beni" bizim için çok özel bir sarkidir.... :oops::oops:
Ikincisi de Kenan Dogulu'nun "Tencere Kapak" isimli sarkisiydi :21:

Kinamda Rafet El Roman "Ömrümün sahibi" ve Ferhat Göçer'in "Bu sarki bizim olsun" sarkilarini istedik, çünkü herkes Mustafa Ceceli, Irem Derici felan çaliyor... Biz biraz daha nostaljik sarkilar çaldik. Bana kalsa Nilüfer'in sarkilarini bile isterdim ama neyse.... :KK37:

Sen bi seyler düsündün mü ?

Arada yorumda yap canım ya yalnız bırakma bizi:KK19:

14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33 :nazar::oops:

Çok iyi yapıyorsun kuzu ne riski:21:Bende sevmiyorum kuzum aldıklarımı biliyorsun oldukça açık renk tercih etmeye çalışıyorum gözyormayan sade tercihler her zaman kolay oluyor elimde olsa köşeyi bile vizon yapmazdım ama onlarda annemlerin istediği oldu çocuk olduğunda zor olur diye diğer odalar bana ait ama pembe beyaz turkuaz maviler ohh:KK53:banyom bir koyu kahve bej ve mor oluyor:oops:Halılar ve perdeleride açık istiyorum tatlı şeker renginde iç açsınlar biraz:cool:

Peki:)

Ilk slow dansimiz : Selçuk Balci "Gel sar beni" bizim için çok özel bir sarkidir.... :oops::oops:
Ikincisi de Kenan Dogulu'nun "Tencere Kapak" isimli sarkisiydi :21:

Kinamda Rafet El Roman "Ömrümün sahibi" ve Ferhat Göçer'in "Bu sarki bizim olsun" sarkilarini istedik, çünkü herkes Mustafa Ceceli, Irem Derici felan çaliyor... Biz biraz daha nostaljik sarkilar çaldik. Bana kalsa Nilüfer'in sarkilarini bile isterdim ama neyse.... :KK37:

Sen bi seyler düsündün mü ?

selim gülgören-aşıklar şehri
mustafa ceceli-gül rengi
mustafa ceceli ben de düşünmüyordum ama ama bu şarkısına aşık oldumm:KK68:

Back