kızlarrr dans müziğine karar verdiniz mii??yeni evliler hangi şarkılarda dans ettinizz??
InsaAllah tatlimmAnladım canım bende pek görememiştim istediğim renk o yüzden dikkatimi çekmedi demek ki aşkla kullan olsun belki istediğini alırsın
Arada yorumda yap canım ya yalnız bırakma bizi
14 Haziran canım kınamızda 13 Haziran ayy az kaldı 33
Çok iyi yapıyorsun kuzu ne riskiBende sevmiyorum kuzum aldıklarımı biliyorsun oldukça açık renk tercih etmeye çalışıyorum gözyormayan sade tercihler her zaman kolay oluyor elimde olsa köşeyi bile vizon yapmazdım ama onlarda annemlerin istediği oldu çocuk olduğunda zor olur diye diğer odalar bana ait ama pembe beyaz turkuaz maviler ohh banyom bir koyu kahve bej ve mor oluyor Halılar ve perdeleride açık istiyorum tatlı şeker renginde iç açsınlar biraz
Ilk slow dansimiz : Selçuk Balci "Gel sar beni" bizim için çok özel bir sarkidir....
Ikincisi de Kenan Dogulu'nun "Tencere Kapak" isimli sarkisiydi
Kinamda Rafet El Roman "Ömrümün sahibi" ve Ferhat Göçer'in "Bu sarki bizim olsun" sarkilarini istedik, çünkü herkes Mustafa Ceceli, Irem Derici felan çaliyor... Biz biraz daha nostaljik sarkilar çaldik. Bana kalsa Nilüfer'in sarkilarini bile isterdim ama neyse....
Sen bi seyler düsündün mü ?
nehirtoş sen buldun mu dans şarkısıAnladım canım bende pek görememiştim istediğim renk o yüzden dikkatimi çekmedi demek ki aşkla kullan olsun belki istediğini alırsın
Evet canım özelden atıyorumnehirtoş sen buldun mu dans şarkısı
çok sevindim senin adınaaömür boyu mutluluklarr ben de bakabilir miyimm instgrmdn??
kızlarrr dans müziğine karar verdiniz mii??yeni evliler hangi şarkılarda dans ettinizz??
sen bana bişey dicektin :)Günaydın Hanımlar
güzel seçimlerrSelami Sahin & Burcu Günes - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim ilk dans sarkimiz Seferad - Seni Ne Çok Sevdiğimi de vals dans sarkımızdı
Günaydın herkese, yarın saat 3 te nikahım var
Kuzum nasılsınGünaydın Hanımlar
Boncuğum Rabbim hayırlı kılsın inşallah herşey gönlünce olur mutluluklar şimdiden arkadaşımGünaydın herkese, yarın saat 3 te nikahım var
İyiyim kuzum seni sormalıKuzum nasılsın
Boncuğum Rabbim hayırlı kılsın inşallah herşey gönlünce olur mutluluklar şimdiden arkadaşım
Bende iyiyim çok şükür kuzucumİyiyim kuzum seni sormalı
Allah daha iyi etsin inşallah kuzumBende iyiyim çok şükür kuzucum
Amin cümlemizi inşallah canımcımAllah daha iyi etsin inşallah kuzum
Günaydın herkese, yarın saat 3 te nikahım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?