2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Herşeyinin çok güzel geçmesine çok sevindim Rabbim mutluluklar nasip etsin Ellerine sağlık oyy yemeklerde kahvaltılarda hazırlanırmışMaşallah canım inst.ismin neydi senin özelden yazar mısın

Maşallah ne güzel herşey hallolmuş. allah daim etsin mutluluğunuzu darısı benim gibi bekarlara

Benipek tanımıyorsunuz yeni gelmiştim ama ayıp olmazsa instagramda ki adını bana da yazar mısın?

Maşallah kuzum Rabbim ağız tadınızı bozmasın Herşeyin sorunsuz geçmiş. Darısı başımıza inşallah

Allah mesut bahtiyar etsin.ne guzel evinde koçişle yemek

Ayyy masaAllah canimm Bende 1 ay'dan fazla evliyim, çok güzel bir duygu ... bir de sevdigin insana "esim" diye hitab etmek çok güzel, degisik bir sey Allah tüm isteyenlere nasip eder insaAllah

Maşallah ne güzel herşey hallolmuş. allah daim etsin mutluluğunuzu darısı benim gibi bekarlara

Darisi basina canim tesekkur ederim :)
Ozel msj atuyorum sana :)

Maşallah kuzum Rabbim ağız tadınızı bozmasın Herşeyin sorunsuz geçmiş. Darısı başımıza inşallah

Sagol canım benim darisi basiniza insaAllah :)

Allah mesut bahtiyar etsin.ne guzel evinde koçişle yemek

Tesekkur ederim canimm :)

Ayyy masaAllah canimm Bende 1 ay'dan fazla evliyim, çok güzel bir duygu ... bir de sevdigin insana "esim" diye hitab etmek çok güzel, degisik bir sey Allah tüm isteyenlere nasip eder insaAllah

Evet canim aynen oyle cok guzel degisik bir sey Allah agzimizin tadini bozmasin

Günaydin kizlar, nasilsiniz ?
Mrs Sahin nerden bakiyorsunuz ? Aklinda bi model , bi tarz var mi ?

Günaydın Büşüm en zevkli kısmına gelmişsinizMarka varmı aklında heryere bak içinde kalmasın hiçbirşey

Günaydın kızlar nasılsınız

Şuanlık listemde bir kaç mağaza vardı çevremizde olan onlara baktık. 1 tane mağazadakileri çok beğendim ama azıcık bütçemizi aşıyor. O yüzden eledik onu. Aynı model ürünlerin birebir aynılarını başka bir mağazada buldum. Yakın zamanda gidip onlara bakacağız. Marka olarak en başından beri bakmam diyordum çünkü eski kalitelerinin olduğuna inanmıyorum -ki bazı markalara nişanlımın ısrarı ile gittik baktık. Resmen fiyasko. Nişanlım bile dedi insanları nasıl böyle kandırabiliyolar. En az 5 binden başlayan fiyatlar ama 1000 tl etmeyen yatak odaları, koltuklar. Nasıl kaçacağımızı bilemedik en azından nişanlımın aklındaki soru işaretleri gitti

Benim çok çok önceden aklımda olan bir mağaza var. İstanbulda da bir çok yerde şubesi var. Yakın zamanda da bana çok yakın bir yere mağazası açılmış. Önümüzdeki hafta sonu oraya gidebiliriz. Nişanlımın yakın arkadaşı tüm mobilyalarını oradan almış ve güzel bir indirimle almış hepsini. Çeşit çok fazla oradan bakın demiş. İstediğim tüm herşey var orada. İnşallah almakta nasip olur

Model konusunda ise 2 seçenek arasındayım hep. Yatak odası olarak ya country yada avangard istiyorum. Ama country de istediğim bir model var o olursa ancak onu alırım.

Salon koltuk takımım avangard yine. Chester koltuk takımlarından, renk olarak pudra rengi düşünüyorum. Ona uygun olarak da yemek odası.

Oturma odamız içinde L koltuk istiyoruz. O konuyu nişanlıma bırakmıştım senin istediğin olsun diye. Ama ben tedbiri yinede elden bırakmadım tabi uzaktan uzaktan bakarak zevkini anladım. Neyse ki o konuda da hem fikiriz. Modern bir L koltuk. Süngerlerinin yumuşak olmasını istiyoruz. Bu nedenle sünger kalitesi ve kalınlığı önemli. Tabikide büyük yastıkları olanlardan Ama renk olarak kararsızım biraz. Açık kahve ve vizon tonları diye düşündüm ama var mı öneriniz?

Iyilik senden canim ? Nasil gidiyor ?
İyiyim canım çok şükür halletmeye çalışıyoruz işleri
Kuzum inşallah gönlündeki modelleri bulursun zevki güzel arkadaşım eminimki herşeyin çok güzel olacak bak aklında kalmasın hiçbirşeyDüşündüğün renkler tarzlar çok güzel havalı oturma odası içinde çok mantıklı bir seçim olur vizon ya da açık gri herşeyde kombin olur her renge uyar kiri de götürür en çok o oda kullanılır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…