- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Havalar çok kötü kuzum sizinde gördüğünüz üzere cumartesi yandık pazar donduk ortası yok buda hastalık havası demekSağolun kızlaar..
Havalardan-sulardan sanırım nehirim. Yaz gelsin artıık
Günaydın mutim nasılsınGünaydın kızlar.
Sağolasın Mutimmm, nasılsın
Havalar çok kötü kuzum sizinde gördüğünüz üzere cumartesi yandık pazar donduk ortası yok buda hastalık havası demek
Günaydın mutim nasılsın
Canım neden mutlu değilsin bakıyım stres gerginlik çok ama bizim için yoruluyoruz inşallah atlatacağız ne olursa olsun anın tadını çıkar lütfen bir daha gelmeyecek bugünler bak benimde bir çok eksiğim var ama yinede şükrediyorumFazlasıyla stresliyim kızlar yüzüm gözüm sivilce doldu
Bitsin artık bir an önce 10 haziran olsun
Haftasonu çok yoğun geçti gelinlik ayakkabımı aldım üstelik tam istediğim gibi, yine de mutlu değilim.
Canım neden mutlu değilsin bakıyım stres gerginlik çok ama bizim için yoruluyoruz inşallah atlatacağız ne olursa olsun anın tadını çıkar lütfen bir daha gelmeyecek bugünler bak benimde bir çok eksiğim var ama yinede şükrediyorum
Selam kizlar,
hepinize çoook tesekkür ediyorum öncelikle güzel dilekleriniz için
Cok fazla giremedim bu siralar, önceden zaten yogundum simdi daha bi yogunlastim sanki... çok degisik bir yasam ritmine tutuldum... ev isleri, aksam yemegi felan derken, evin hanimi ben oldugumu yeni farkettimHaftasonlari evin eksiklerini tamamlaya çalisiyoruz, alisveris, aile ziyaretleri derkennnnn pazar aksam bi offff çektik haha Bir de is yerinde yükseldim... Hersey üstüste geliyor sanki, ama çok sükür mutluyum Rabbim bütün sevenlere nasip etsin, çok guzel bir duygu Öbür konu ise, halloldu... bazi seyler zamanla oluyormus demek...
NeyseMutella canim benim, üstteki yorumunu okudum, ve biraz kendimi gördüm. Dügünden 2 hafta öncesi, baya bi strese kapilmistim... hiç olmadigim kadar. Ve herseyi düsündügüme rahmen (yani bana göre) yine de dügün günü ve gecesi illaki aksilikler oluyor... ama inan hiiiiiç takmiyor insan o detaylara ! Sevdigin adam , ailen , arkadaslarin yaninda olunca o anin tadini çikarmaya bakiyorsun, öbür seyleri görmüyorsun bile. Görsen bile, takilmiyorsun
Kinan ne zaman ? Müzik grubunu degisteremez misin ? Yerine bir dj tutsan ?
Mutellam sana şunu söylüyorum detaylara takılan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama bir mekanda eğlenmek sende farketmişsin ki o misafirlere aileye bakıyor inan herkesin zevki farklı ve kişiler uyuzsa sahnedeki insan hissediyor ona göre şekilleniyor bazı şeylerKuzum eksiklerden değil ki bu halim gerçekten çok yoruldum artık koşturmaktan. Panik atak oldum en ufak bi olumsuzluğa tahammülüm kalmadı. Her şeyi düşünmekten o kadar yoruldum ki. Kına mekanına gittik geçen gün, müzik berbattı, konuştuk yetkiliyle o gün kınası olan aile sorunlu bi aileymiş müziğe sürekli müdahale ediyorlar dedi evet ben de gördüm ama kaynanamın baya morali bozuldu. Bi de bizim tanıdığımız yer olunca sorumluluk almış oldum. Ertesi gün düğün mekanımızda bi düğüne katılmış nişanlımın teyzesi, müziği falan çok güzelmiş ama içecekler geç gelmiş hatta gelmemiş bi kaç kişiye falan onu taktık sonra da. Ben zaten takıntılı biriyim şu saatten sonra da değiştiremeyiz hiç bi şeyi davetiyeleri bastırdık.
Aslında ben şunun çok net farkındayım; abimlerin düğününden önce de düğün mekanında çok eksiklik vardı. Ben de bi düğün izlemiştim orda. Hatta buraların en iyi müzisyeni vardı sahnede adamın yüzüne seni istemiyoruz eğlendiremiyosun dedik. O da sorunlu bi düğündü. Ama abimlerin düğününde yine o adam vardı sahnede, harika olmuştu. Adam sahneden inemedi uzattı düğünü falan o kadar eğlendirdi.
Diğer farkında olduğum olay da şu, bizim nişanımızda hiç bi organizasyon yapmamış olmamıza rağmen, nerde duracağımızı bile bilmiyorduk, çok eğlenmiştik, giriş müziğimizi, diğer müzikleri falan nişan günü sabah seçmiştim hazırlamıştım ben. O bile çok güzel olmuşken o kadar emek harcadığımız kına ve düğün neden kötü olsun ki diyorum kendi kendime. Rahatlamaya çalışıyorum. Müzikleri de düşünmek istemiyorum artık gerçekten yoruldum ben artık beynim uyuşuyor düşünmek istemiyorum, eğlenmiyorum.
Selam kizlar,
hepinize çoook tesekkür ediyorum öncelikle güzel dilekleriniz için
Cok fazla giremedim bu siralar, önceden zaten yogundum simdi daha bi yogunlastim sanki... çok degisik bir yasam ritmine tutuldum... ev isleri, aksam yemegi felan derken, evin hanimi ben oldugumu yeni farkettimHaftasonlari evin eksiklerini tamamlaya çalisiyoruz, alisveris, aile ziyaretleri derkennnnn pazar aksam bi offff çektik haha Bir de is yerinde yükseldim... Hersey üstüste geliyor sanki, ama çok sükür mutluyum Rabbim bütün sevenlere nasip etsin, çok guzel bir duygu Öbür konu ise, halloldu... bazi seyler zamanla oluyormus demek...
NeyseMutella canim benim, üstteki yorumunu okudum, ve biraz kendimi gördüm. Dügünden 2 hafta öncesi, baya bi strese kapilmistim... hiç olmadigim kadar. Ve herseyi düsündügüme rahmen (yani bana göre) yine de dügün günü ve gecesi illaki aksilikler oluyor... ama inan hiiiiiç takmiyor insan o detaylara ! Sevdigin adam , ailen , arkadaslarin yaninda olunca o anin tadini çikarmaya bakiyorsun, öbür seyleri görmüyorsun bile. Görsen bile, takilmiyorsun
Kinan ne zaman ? Müzik grubunu degisteremez misin ? Yerine bir dj tutsan ?
Yok canım değiştiremem zaten kızda problem yok bence problem ailede, gelin sürekli karışıyordu müziğe. Değiştir diyordu. Benim sıkıldığım nokta kaynanamın ikna olmama ihtimali. Sonuçta kına bize ait ve sorumlu hissediyorum.
Vallah ev hanimi olduk beeeMutellam sana şunu söylüyorum detaylara takılan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama bir mekanda eğlenmek sende farketmişsin ki o misafirlere aileye bakıyor inan herkesin zevki farklı ve kişiler uyuzsa sahnedeki insan hissediyor ona göre şekilleniyor bazı şeylerEminim çok iyi olacaktır hiçbirşeyin kesin bir cevabı yok riske alıyoruz herşeyi o gün eminimki detaylara takılmayacağız o heyecandan anlamayacağız bile nişanını isteme geceni düşün takıldın mı ne kadar planım vardı hepsini unuttum sıralarını şaşırdım falan ama gecenin sonunda yüzümde kocaman bir sırıtma vardı diğer hiçbirşey önemli değildi Rahatlamaya çalış lütfen zaman daraldıkça geriliyoruz ama bazı şeylere engel olamayız nasibimiz neyse onu yaşıyoruz sizde sorun çıkmaz onların tuttuklarında çıkar kendini sorumlu hissetme siz artık tek bir ailesiniz sen ben yok nasip bu işler bende müziklerle ilgileniyorum oynanırmı falan liste oluşturdum kına mekanımda dj istemedim zaten ses sistemi vardı müzikleri oluşturdum çalınacak mesela belki sevmeyecekler oynamayacaklar ama ben istiyorum önemli olan bu
Ev hanımı seni evine de alışırmış alışverişler yapılır aile ziyaretine gidilirmiş oy oyyyAmin inşallah kocamanından diyorum duana Hallolmasına çok sevindim herşeyin bir zamanı var diye boşuna dememişler
İşin zor o zaman canım Rabbim kolaylık versin alerjik durumlarda herşeye dikkat etmen gerekiyorVallah ev hanimi olduk beee
Aksam ne yemek yapsam diye düsünmeye basladim , esimin laktoza alerjisi var, herseyi yapamiyorum yoksa sisiyor...
İşin zor o zaman canım Rabbim kolaylık versin alerjik durumlarda herşeye dikkat etmen gerekiyorBenimde o kadar tarifim olduğu halde evlenince zorlanacağımı düşünüyorum çünkü çok az ve seçici yiyen bir nişanlım var Allahtan konuşmalarımızda ben yemek seçmem diyordu yaşadıkça gördük
Bende makarna hastasıyım mantı falan ama mesela nişanlım çok sevmiyor en zıtlaştığımız konu neyse Rabbim başka dert vermesin ben değişik soslarla yedirmeye çalışıcamEsim aslinda seçmiyor ama iste allerjisi olunca isler degisiyor. Yine de ailelerimize veya restaurant'a gittigimizde yiyor, mesela yogurtlu mantiya hayir diyemez haha
Sana da kolay gelsin o zaman simdiden , vallaha zor ev çevirmek ama çok zevkli (yani simdilik)
Senin hazirliklar nasil gidiyor canim ?
Bende makarna hastasıyım mantı falan ama mesela nişanlım çok sevmiyor en zıtlaştığımız konu neyse Rabbim başka dert vermesin ben değişik soslarla yedirmeye çalışıcamÇamaşır yıkamaktan korkuyorum çok aldıklarımız hiç makinada yıkanamıyor renk veriyor nasıl yıkıycam eldemi diye düşünmekteyim hep
Şuanlık beklemedeyiz ufak tefekleri hallediyoruz kıyafetler falan davetiye bakacağız nasipse şuanlık oyalanma gibi
Bende düşünemem ama nişanlım düşünebiliyor pilavcı o daha çok kilo aldıracak banaAyy makarnasiz bi hayat düsünememmmNe yap ne et soslandir su makarnalari haha çocuk kandirir gibi yaa
Camasir demisken ben Chakra'dan çok güzel nevresim takimi almistim pamuk saten. Onu yikadim dün o yumusakligi gitti... 40 derece de yikadim bi de... yanlis bi sey mi yaptim bilemedim...Renk veren seyler almadim, yani sanmiyorum, ama tekstil ürünlerin yumusakliligini nasil koruyabilirim ki ? bi fikrin var mi kuzum ?
Vallah bu süreçte bol bol gezin, kendinize zaman ayirin, dinlenin... çünkü sonra hersey hizlaniyor ve herkes geriliyor, insan bi sey anlamiyorDavetiye konusunda bi fikrin var mi ? aklinda bi model ?
Lokumum inşallah herşeyin çok güzel olur hayal gibi inanamazsın inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerle dön bize emiGelin hamamına son 9 gün kınaya son 10 düğüne son 11 gün
Ben deMutella gibi mutlu hissedemiyorum
Ufak tefek aksilikler bir türlü bitmiyor ve evet ben denehirnil111 gibi ayrıntılara çok takılıp ayrıntılarda boğulan bir insanım
Mrs Sahin benim kuzenim 20 nisanda askerden döndü evine gitti darısı basınıza canım
Zumzum_20 tekrar hayirli ugurlu olsun gelin hanim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?