2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum moral bozmak yok. Yıllardır hayalini kurduğunuz evliliği ve sevdiğin insanla evleniyorsun birazda bu tarafından bak. Aksilikler herkeste var. Onlarda bu günlerin tuzu biberi

İnşallah kuzum bizimde çok az kaldı

Lokumum inşallah herşeyin çok güzel olur hayal gibi inanamazsın inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerle dön bize emi

Kizlar gunaydin
@Mutella canim strese girme herkafana takma sabret
@Zumzum_20 hayirli olsun canim
Mrs Sahin canim az kaldi ha gayret Allah kavustursun
nehirnil111 sende herseyi kafaya takip uzulme kendine zaman ayir

Günaydın herkese
NAsılsınız kızlar görüşmeyeli

Günaydın kızlar, herkes bi mutsuz.. Size hiç yakışmıyo bu haller

toparlanın lütfen. Evleniyoruz yahu.. Bugünler bi daha gelmicek. Herşeyten tad almaya bakın..

**

Bugün bir Pollyannayım

Günaydın Hanımlar Nasılsınız bakalım. Sabah sabah bu depresif halleriniz hiç olmadı ama

Şafak 11 Bilecik

:Son 11. Bende heyecanlıyım kız

Zaman daraldı iyice. Şu 10 günde geciversin cabucak

Kizlar gunaydin
@Mutella canim strese girme herkafana takma sabret
@Zumzum_20 hayirli olsun canim
Mrs Sahin canim az kaldi ha gayret Allah kavustursun
nehirnil111 sende herseyi kafaya takip uzulme kendine zaman ayir
Teşekkürler canım takmıyorum bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek hayırlı zamanı vardır diye düşünüyorum
Günaydın herkese
NAsılsınız kızlar görüşmeyeli
İyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım
kızlarrrr nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım nasılsınız çogu kişi nişanlanmış okuduklarıma göre
Nerdesin kız sen nişanlanmayı bırak artık evleneceğiz inşallah
Günaydın kızlar, herkes bi mutsuz.. Size hiç yakışmıyo bu haller

toparlanın lütfen. Evleniyoruz yahu.. Bugünler bi daha gelmicek. Herşeyten tad almaya bakın..

**

Bugün bir Pollyannayım
Bardağın dolu tarafını görmeliyiz değilmi yıllardır bugünleri bekliyorduk

Şafağını gördüm içim açıldı kuzum maşallahNasılsın

İyiyim kuzum çok şükür ki Günler geçtikçe daha da iyi oluyorum

Sen nasılsın bakalım? Nasıl gidiyor?

Yaniii..

Elbette yorulucaz, kafamız karışcak, aksaklıklar olucak.. Ama bunların hiç biri mutlu olmaya engel değil ki. Kimin kınası dört dörtlük kii. Mesela bizde ablamın nişanda çerezleri dağıtmayı unutmuştuk koca torba kalmıştı, kına akşamı da misafirlere kınalar dağıtılmamıştı oluyor yani böyle şeyler, bazen herşey planladığımız gibi gitmeyebilir o yüzden gülüp gecmek lazım..

Kötü hatırlamak istemeyiz o günleri..

Ne olursa olsun ben hep pozitif bakıyorum, mutluyum daha da mutlu olacağıma inanıyorum

İyiyim kuzum çok şükür ki Günler geçtikçe daha da iyi oluyorum

Sen nasılsın bakalım? Nasıl gidiyor?
Evet Nisan ayı çabuk geçer demiştim ama dimi hep öyledir bizim ayım olduğundan mıdır nedir İyiyim çok şükür kuzum işe geldik havada yağmurlu birşeyler halletmeye çalışıyorum

Aynen öyle canım elbet aksilikler çıkacak insan heyecandan neleri atlamıyor ki nişanda istemede o kadar plan yaptım o olacak sıralamalar yaptım falan neredeyse hiçbirşey yapamaz oldum heyecandan ama akşam bittiğinde kocaman bir sırıtma vardı gerisi mühim değildi bence önemli olan huzur mutluluk

Evet kuzum cidden öyle çabuk geçtiki anlamadık

Bak ne güzel işte. Önemli olan da o zaten. :)

Neler yapıyosun bakalım canım. konvoy süslerini yapcak mısın? son halini gösteriyim sana da uğraşırım dersen bu şekilde yaparsın. ben silikonu yanlışlıkla elime bastırdım cok kötü yandım dün akşam

Yapacağım kuzu yapmammı bayıldım yalnız ne kadar güzel olmuşlar ya maharetli hatunsun vallahi ne diyeyim maşallaharabanın camlarında görünürler büyüklükleri ideal değilmiEminönüne gideceğiz nasipse kına gecesi şeyleri için tülde alayım hemen yaparım evde bir kaç günü almıyor değilmi Geçmiş olsun canım ya acır tabi

Sağol canımcımmm:)

Boyutu ; dirseğinden parmaklarına kadar şu an ancak öyle tarif edebildim
oldukça büyük oldu. Kına gecesi için neler alcan bakalım :)

Sağol canımcımmm:)

Boyutu ; dirseğinden parmaklarına kadar şu an ancak öyle tarif edebildim
oldukça büyük oldu. Kına gecesi için neler alcan bakalım :)
Kız ölçtüm bende kocaman resimden demek ki ufak görünüyor o zaman çok tatlı olmuşlardır kaç metre tül gitti sadece tek renk alayım diyorum

Kına gecesi rutin kuzum mekanı mor yapmışlar Hazirana öyle kalacakmış teyidini aldım bende fuşya ve mor 20 adet mendil 20 adet taç 5 tane tef bulabilirsem yine aynı renkler el mumu olmadı gri el mumukına sepeti tepsisi kına kutuları ve çerez alacağız he birde şakira kemeri alırım 1-2 tane kına örtümüde unutmayayımaklımda birkaç şey daha var ama henüz emin değilim mekana göre bakmam gerek bir de mekanda 2 tane tam ortada direk var ona da mor ya da fuşya tül alıp bağlayacağım 20 tane de pembe mor balon alacağım tavana asılmalık sünnet bebeleri gibi

Evet büyük oldu kuzuş 5 renkten 2 şer metre aldım. Rengarenk seviyorum ben sarı-turkuaz-saks-mürdüm-fuşya
Mumlarını sen yapmıcak mısın ? Mekanın cokzel olcakkkk morlu pembeli

Evet büyük oldu kuzuş 5 renkten 2 şer metre aldım. Rengarenk seviyorum ben sarı-turkuaz-saks-mürdüm-fuşya
Mumlarını sen yapmıcak mısın ? Mekanın cokzel olcakkkk morlu pembeli
10 metre almam gerekir yani kaç tane çıktı kuzum her arabaya iki tane olarakmı hesapladın ne kadar konvoy olur bilmiyoruz gerçi ama

Nasıl yapabilirim ki normal ele takılıyor gelin kına yakmaya çıkılırken ya onlardan bahsediyorum onları da yapabilirmiyim ki daha uygunaİnşallah hepimizin herşeyi güpgüzel olsunİlk başta sırf mor düşündüm ama sonra herşey mor boğar dedim fuşyalı morlu daha güzel olur ya da pembeli mor hepsi yakın tonlar zaten

Evet fuşyalı mmorla cok güzel olurrr.

biz evde olan bi kaç tülü de ekledik 37 tane falan oldu her araca 1 tane. o kadar arac olmasa bile isteyen olluyor illa 2 tane alan falan. eksk olmasın yeter ki.
illa ele takılsın mı istiyosun , ele takılmasa nolur :d

Bizim o kadar araç çıkmaz ama dediğin gibi fazladan olsun bir zararı olmaz tabi ki Elde tutulanlar sade geliyor hoşuma gitmiyor niyeyse sen nasıl birşey düşünüyorsun elde mummu tutmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…