Gelin hamamına son 9 gün kınaya son 10 düğüne son 11 gün
Ben de @Mutella gibi mutlu hissedemiyorum
Ufak tefek aksilikler bir türlü bitmiyor ve evet ben denehirnil111 gibi ayrıntılara çok takılıp ayrıntılarda boğulan bir insanım
Mrs Sahin benim kuzenim 20 nisanda askerden döndü evine gitti darısı basınıza canım
@Zumzum_20 tekrar hayirli ugurlu olsun gelin hanim :)
Lokumum inşallah herşeyin çok güzel olur hayal gibi inanamazsın inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerle dön bize emi
Kizlar gunaydin
@Mutella canim strese girme herkafana takma sabret
@Zumzum_20 hayirli olsun canim
Mrs Sahin canim az kaldi ha gayret Allah kavustursun
nehirnil111 sende herseyi kafaya takip uzulme kendine zaman ayir
Günaydın herkese
NAsılsınız kızlar görüşmeyeli
Günaydın kızlar, herkes bi mutsuz.. Size hiç yakışmıyo bu haller
toparlanın lütfen. Evleniyoruz yahu.. Bugünler bi daha gelmicek. Herşeyten tad almaya bakın..
**
Bugün bir Pollyannayım
Kuzum moral bozmak yok. Yıllardır hayalini kurduğunuz evliliği ve sevdiğin insanla evleniyorsun birazda bu tarafından bak. Aksilikler herkeste var. Onlarda bu günlerin tuzu biberi
İnşallah kuzum bizimde çok az kaldı
Günaydın HanımlarNasılsınız bakalım. Sabah sabah bu depresif halleriniz hiç olmadı ama
Şafak 11 Bilecik
Evet kuzum valla geçsin artık biran önce gelsin o gün:Son 11. Bende heyecanlıyım kız
Zaman daraldı iyice. Şu 10 günde geciversin cabucak
Teşekkürler canım takmıyorum bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek hayırlı zamanı vardır diye düşünüyorumKizlar gunaydin
@Mutella canim strese girme herkafana takma sabret
@Zumzum_20 hayirli olsun canim
Mrs Sahin canim az kaldi ha gayret Allah kavustursun
nehirnil111 sende herseyi kafaya takip uzulme kendine zaman ayir
İyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırımGünaydın herkese
NAsılsınız kızlar görüşmeyeli
Nerdesin kız sen nişanlanmayı bırak artık evleneceğiz inşallahkızlarrrr nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım nasılsınız çogu kişi nişanlanmış okuduklarıma göre
Bardağın dolu tarafını görmeliyiz değilmi yıllardır bugünleri bekliyordukGünaydın kızlar, herkes bi mutsuz.. Size hiç yakışmıyo bu haller
toparlanın lütfen. Evleniyoruz yahu.. Bugünler bi daha gelmicek. Herşeyten tad almaya bakın..
**
Bugün bir Pollyannayım
Kuzum moral bozmak yok. Yıllardır hayalini kurduğunuz evliliği ve sevdiğin insanla evleniyorsun birazda bu tarafından bak. Aksilikler herkeste var. Onlarda bu günlerin tuzu biberi
İnşallah kuzum bizimde çok az kaldı
Günaydın HanımlarNasılsınız bakalım. Sabah sabah bu depresif halleriniz hiç olmadı ama
Şafak 11 Bilecik
Teşekkürler canım takmıyorum bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek hayırlı zamanı vardır diye düşünüyorum
İyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım
Nerdesin kız sen nişanlanmayı bırak artık evleneceğiz inşallah
Bardağın dolu tarafını görmeliyiz değilmi yıllardır bugünleri bekliyorduk
Şafağını gördüm içim açıldı kuzum maşallahNasılsın
Yaniii..Teşekkürler canım takmıyorum bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek hayırlı zamanı vardır diye düşünüyorum
İyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım
Nerdesin kız sen nişanlanmayı bırak artık evleneceğiz inşallah
Bardağın dolu tarafını görmeliyiz değilmi yıllardır bugünleri bekliyorduk
Şafağını gördüm içim açıldı kuzum maşallahNasılsın
Evet Nisan ayı çabuk geçer demiştim ama dimi hep öyledir bizim ayım olduğundan mıdır nedir
İyiyim kuzum çok şükür kiGünler geçtikçe daha da iyi oluyorum
Sen nasılsın bakalım? Nasıl gidiyor?
Yaniii..
Elbette yorulucaz, kafamız karışcak, aksaklıklar olucak.. Ama bunların hiç biri mutlu olmaya engel değil ki. Kimin kınası dört dörtlük kii. Mesela bizde ablamın nişanda çerezleri dağıtmayı unutmuştuk koca torba kalmıştı, kına akşamı da misafirlere kınalar dağıtılmamıştıoluyor yani böyle şeyler, bazen herşey planladığımız gibi gitmeyebilir o yüzden gülüp gecmek lazım..
Kötü hatırlamak istemeyiz o günleri..
Ne olursa olsun ben hep pozitif bakıyorum, mutluyum daha da mutlu olacağıma inanıyorum
Evet kuzum cidden öyle çabuk geçtiki anlamadıkEvet Nisan ayı çabuk geçer demiştim ama dimi hep öyledir bizim ayım olduğundan mıdır nedirİyiyim çok şükür kuzum işe geldik havada yağmurlu birşeyler halletmeye çalışıyorum
Aynen öyle canım elbet aksilikler çıkacak insan heyecandan neleri atlamıyor ki nişanda istemede o kadar plan yaptım o olacak sıralamalar yaptım falan neredeyse hiçbirşey yapamaz oldum heyecandan ama akşam bittiğinde kocaman bir sırıtma vardı gerisi mühim değildi bence önemli olan huzur mutluluk
Mayısta öyle ayy herşeyimiz hazır olsa geçsin diye çırpınırdım amaEvet kuzum cidden öyle çabuk geçtiki anlamadık
Bak ne güzel işte. Önemli olan da o zaten. :)Evet Nisan ayı çabuk geçer demiştim ama dimi hep öyledir bizim ayım olduğundan mıdır nedirİyiyim çok şükür kuzum işe geldik havada yağmurlu birşeyler halletmeye çalışıyorum
Aynen öyle canım elbet aksilikler çıkacak insan heyecandan neleri atlamıyor ki nişanda istemede o kadar plan yaptım o olacak sıralamalar yaptım falan neredeyse hiçbirşey yapamaz oldum heyecandan ama akşam bittiğinde kocaman bir sırıtma vardı gerisi mühim değildi bence önemli olan huzur mutluluk
Yapacağım kuzu yapmammı bayıldım yalnız ne kadar güzel olmuşlar yaBak ne güzel işte. Önemli olan da o zaten. :)
Neler yapıyosun bakalım canım. konvoy süslerini yapcak mısın? son halini gösteriyim sana da uğraşırım dersen bu şekilde yaparsın. ben silikonu yanlışlıkla elime bastırdım cok kötü yandım dün akşam
Eki Görüntüle 1502902
Sağol canımcımmm:)Yapacağım kuzu yapmammı bayıldım yalnız ne kadar güzel olmuşlar yamaharetli hatunsun vallahi ne diyeyim maşallah arabanın camlarında görünürler büyüklükleri ideal değilmi Eminönüne gideceğiz nasipse kına gecesi şeyleri için tülde alayım hemen yaparım evde bir kaç günü almıyor değilmi Geçmiş olsun canım ya acır tabi
Kız ölçtüm bende kocamanSağol canımcımmm:)
Boyutu ; dirseğinden parmaklarına kadarşu an ancak öyle tarif edebildim
oldukça büyük oldu. Kına gecesi için neler alcan bakalım :)
Mayıs gelsinMayısta öyle ayy herşeyimiz hazır olsa geçsin diye çırpınırdım amasenin için geçsin tabisi zaten günün kalmadı
Bizimde perşembe günü kuzum yıldönümümüz resmi tatil ve regaib kandiliymişMayıs gelsinÖzellikle 5 Mayıs 7. yılımız doluyor
Kız ölçtüm bende kocamanresimden demek ki ufak görünüyor o zaman çok tatlı olmuşlardır kaç metre tül gitti sadece tek renk alayım diyorum
Kına gecesi rutin kuzum mekanı mor yapmışlar Hazirana öyle kalacakmış teyidini aldım bende fuşya ve mor 20 adet mendil 20 adet taç 5 tane tefbulabilirsem yine aynı renkler el mumu olmadı gri el mumu kına sepeti tepsisi kına kutuları ve çerez alacağız he birde şakira kemeri alırım 1-2 tane kına örtümüde unutmayayım aklımda birkaç şey daha var ama henüz emin değilim mekana göre bakmam gerek bir de mekanda 2 tane tam ortada direk var ona da mor ya da fuşya tül alıp bağlayacağım 20 tane de pembe mor balon alacağım tavana asılmalık sünnet bebeleri gibi
10 metre almam gerekir yani kaç tane çıktı kuzum her arabaya iki tane olarakmı hesapladın ne kadar konvoy olur bilmiyoruz gerçi amaEvet büyük oldukuzuş 5 renkten 2 şer metre aldım. Rengarenk seviyorum ben sarı-turkuaz-saks-mürdüm-fuşya
Mumlarını sen yapmıcak mısın ? Mekanın cokzel olcakkkkmorlu pembeli
Evet fuşyalı mmorla cok güzel olurrr.10 metre almam gerekir yani kaç tane çıktı kuzum her arabaya iki tane olarakmı hesapladın ne kadar konvoy olur bilmiyoruz gerçi ama
Nasıl yapabilirim ki normal ele takılıyor gelin kına yakmaya çıkılırken ya onlardan bahsediyorum onları da yapabilirmiyim ki daha uygunaİnşallah hepimizin herşeyi güpgüzel olsun İlk başta sırf mor düşündüm ama sonra herşey mor boğar dedim fuşyalı morlu daha güzel olur ya da pembeli mor hepsi yakın tonlar zaten
Evet fuşyalı mmorla cok güzel olurrr.
biz evde olan bi kaç tülü de ekledik 37 tane falan oldu her araca 1 tane. o kadar arac olmasa bile isteyen olluyor illa 2 tane alan falan. eksk olmasın yeter ki.
illa ele takılsın mı istiyosun , ele takılmasa nolur :d
Evet kuzum öyleBizimde perşembe günü kuzum yıldönümümüz resmi tatil ve regaib kandiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?