- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Kuzum ben normal şampuan kullanmıyorum cildiyeciye gittim onun verdiği özel bir şampuanı kullanıyorum eczaneden aldım işte 2 şişeydi bitmek üzereler başka bir ilaçta vermişti uyumadan önce saç diplerine sürmem için 1 şişe bitti özel bir karışımdı bir daha doktora gidip alamadım yoğunluktanKuzum o dökülmelere karşı şuan birşey kullanıyor musun peki saç diplerinin gürleşmesi için daha sağlıklı olması için? Birde neyden dolayı dökülmüştü?
Teşekkür ederim kuzumHepimiz prenses gibi olalım düğünlerimizde
Hımm doğrudur kuzum yan etkisidir muhakkak. Aksatma kuzum bir ara gitde yenile ürünleriniKuzum ben normal şampuan kullanmıyorum cildiyeciye gittim onun verdiği özel bir şampuanı kullanıyorum eczaneden aldım işte 2 şişeydi bitmek üzereler başka bir ilaçta vermişti uyumadan önce saç diplerine sürmem için 1 şişe bitti özel bir karışımdı bir daha doktora gidip alamadım yoğunluktanBenim sanırım hastalığımdan pko hastasıyım ondan dökülüyor doğum kontrol hapı kullanıyorum senelerdir
Amin inşallah kuzum
Şampuanımda bitmek üzere zaten kuzum tekrar bir gün iş yerinden izin alacağım Kadıköy pazarına gitmek için hastaneye de giderim hafta içi hallederim ikisini de diyorum Mayıs gibi nasipseHımm doğrudur kuzum yan etkisidir muhakkak. Aksatma kuzum bir ara gitde yenile ürünlerini
Kadıköy pazarında ne yapacaksın kızŞampuanımda bitmek üzere zaten kuzum tekrar bir gün iş yerinden izin alacağım Kadıköy pazarına gitmek için hastaneye de giderim hafta içi hallederim ikisini de diyorum Mayıs gibi nasipse
Herşey varmış kuzum havlusundan tut ayakkabıya kadar aklına ne geliyorsa ve inanılmaz uygun kaliteli ürünler kaçmazKadıköy pazarında ne yapacaksın kız
Hangi gün peki. Ben Salı diye duymuştum sankiHerşey varmış kuzum havlusundan tut ayakkabıya kadar aklına ne geliyorsa ve inanılmaz uygun kaliteli ürünler kaçmaz
Aynen doğru duymuşsun SalıHangi gün peki. Ben Salı diye duymuştum sanki
Ooo süpermiş o zaman kuzu ya bende gideyimAynen doğru duymuşsun SalıBalayı için elbise sandalet falan bakayım diyorum havlu alırım bir kaç aksesuar bulursam alırım ev giysileri şort askılılar falan 5-10 TL herşey çok uygunmuş özelden söyleyeydim keşke şimdi duyan gider bize kalmaz ürün
Çok iyi yapmışsın kuzum ben hiç bakamadım bu gidişle zor gibi para artıramıyorum sen al şimdiden sonra çok sıkışıyormuş insan bizzat gördümOoo süpermiş o zaman kuzu ya bende gideyimBalayı dedin de ben balayı için şimdiden başladım elbise almaya. Mayo, bikini bakıyorum. 1 tane elbise aldım. Daha şimdi kargodan aradılar gelmiş elbisem
Evet kuzu bende onu düşünerek her ay beğendiğim bir kaç elbise eksiklerimi alayım diyorum son zamana kalmasınÇok iyi yapmışsın kuzum ben hiç bakamadım bu gidişle zor gibi para artıramıyorum sen al şimdiden sonra çok sıkışıyormuş insan bizzat gördüm
Çok iyi yapıyorsun kuzum bende önceden aldıklarım için şimdi şükrediyorumEvet kuzu bende onu düşünerek her ay beğendiğim bir kaç elbise eksiklerimi alayım diyorum son zamana kalmasın
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canımKizlar merhaba;
insaallah aksilik olmazsa eylul aska varma ayim olacak.
sevdicegin ailesi yanimizda kal diyor.sevdicekte onlari kiramiyor
yarenlerinize bulusmaniz duasi ile:)
İlaç gibi geliyor dimiÇok iyi yapıyorsun kuzum bende önceden aldıklarım için şimdi şükrediyorum
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canımAilesiyle berabermi yaşamayı düşünüyor nişanlın Amin inşallah
Aynen kuzum kafan rahat oluyor birde onu düşünmüyorsunİlaç gibi geliyor dimi
KesinlikleAynen kuzum kafan rahat oluyor birde onu düşünmüyorsun
tam kesin deil ama Allah izin verirse 20 ağustos canıminşallahh öyle deniyor ama nasipse dahaa bayaa var
diimi benimkid esoru, hazrlıklar bitermi hiç,sizin tarih ne zamandı
tam kesin deil ama Allah izin verirse 20 ağustos canım
Merhabalar
An itibari ile nikah tarihimizi almış bulunmaktayız.
14 Mayıs Saat 15:00 'da evli mutlu olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?