2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum ben normal şampuan kullanmıyorum cildiyeciye gittim onun verdiği özel bir şampuanı kullanıyorum eczaneden aldım işte 2 şişeydi bitmek üzereler başka bir ilaçta vermişti uyumadan önce saç diplerine sürmem için 1 şişe bitti özel bir karışımdı bir daha doktora gidip alamadım yoğunluktanBenim sanırım hastalığımdan pko hastasıyım ondan dökülüyor doğum kontrol hapı kullanıyorum senelerdir

Amin inşallah kuzum

Hımm doğrudur kuzum yan etkisidir muhakkak. Aksatma kuzum bir ara gitde yenile ürünlerini

Hımm doğrudur kuzum yan etkisidir muhakkak. Aksatma kuzum bir ara gitde yenile ürünlerini
Şampuanımda bitmek üzere zaten kuzum tekrar bir gün iş yerinden izin alacağım Kadıköy pazarına gitmek için hastaneye de giderim hafta içi hallederim ikisini de diyorum Mayıs gibi nasipse

Hangi gün peki. Ben Salı diye duymuştum sanki
Aynen doğru duymuşsun Salı Balayı için elbise sandalet falan bakayım diyorum havlu alırım bir kaç aksesuar bulursam alırım ev giysileri şort askılılar falan 5-10 TL herşey çok uygunmuş özelden söyleyeydim keşke şimdi duyan gider bize kalmaz ürün

Ooo süpermiş o zaman kuzu ya bende gideyim Balayı dedin de ben balayı için şimdiden başladım elbise almaya. Mayo, bikini bakıyorum. 1 tane elbise aldım. Daha şimdi kargodan aradılar gelmiş elbisem

Ooo süpermiş o zaman kuzu ya bende gideyim Balayı dedin de ben balayı için şimdiden başladım elbise almaya. Mayo, bikini bakıyorum. 1 tane elbise aldım. Daha şimdi kargodan aradılar gelmiş elbisem
Çok iyi yapmışsın kuzum ben hiç bakamadım bu gidişle zor gibi para artıramıyorum sen al şimdiden sonra çok sıkışıyormuş insan bizzat gördüm

Çok iyi yapmışsın kuzum ben hiç bakamadım bu gidişle zor gibi para artıramıyorum sen al şimdiden sonra çok sıkışıyormuş insan bizzat gördüm
Evet kuzu bende onu düşünerek her ay beğendiğim bir kaç elbise eksiklerimi alayım diyorum son zamana kalmasın

Kizlar merhaba;
insaallah aksilik olmazsa eylul aska varma ayim olacak.
sevdicegin ailesi yanimizda kal diyor.sevdicekte onlari kiramiyor
yarenlerinize bulusmaniz duasi ile:)

Evet kuzu bende onu düşünerek her ay beğendiğim bir kaç elbise eksiklerimi alayım diyorum son zamana kalmasın
Çok iyi yapıyorsun kuzum bende önceden aldıklarım için şimdi şükrediyorum
Kizlar merhaba;
insaallah aksilik olmazsa eylul aska varma ayim olacak.
sevdicegin ailesi yanimizda kal diyor.sevdicekte onlari kiramiyor
yarenlerinize bulusmaniz duasi ile:)
Hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza canımAilesiyle berabermi yaşamayı düşünüyor nişanlın Amin inşallah

kizlar hayirli olsun nikah tarihleriniz.
insaallah bizede nasip olur
hepinize iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…