2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet biliyorum o sözü canım insan öyle oluyor biraz farklı birşey arıyor ya da en iyisi klasik bekleriz cümlesinden biri olacakUzun yazılıyorsa uzun yazı düşünebilirim
Biraz yorgunum.Dün hiç yerimden kalkamadım.
Tek taşımdan sonra alyansıma alışmaya çalışıyorum:)
Çeyiz alışverişine devam ediyorum artık.Nişan hazırlıkları bitti:)

Stres heyecan o yorgunlukta çok fena canım bilirim insan ilk taktığında çok farklı oluyor bir kaç güne yıllardır takıyormuşsun gibi senden bir parça oluyor

Bunu sen mi yaptın ben yaptım deme sana geliyorum en yakın zamanda

Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda En güzel sevgiyi birlikte yaşadık Her uçurumun kenarında, Birlikte meydan okuduk rüzgara Ve gökyüzünden birer yıldız çalıp Işık yaptık geleceğimize Hayatımızın en güzel gününü Siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle...

Kullanmak isteyen olur belki dursun şurada

Artık düğün hazırlıkları
Belli mi tarihiniz?

Belli canım.15 ağustos

Tek taşıma ihanet ediyormuşum gibi geliyor

Yaşamda nadide çiçekler olarak bizler, evrenin varoluşunun hem nedeni, hem sonucuyuz. Bu yüzden; Anlamlıyız, değerliyiz ve birlikteyiz. Sizleride birlikteliğimizin en güzel adımına bekliyoruz...

Bayıldım!!
Ben yazmışım gibi adeta

Sende yaparsın ki El marifetin var zaten o kadar pasta börek yapan bunuda yapar Hamurunda zaten birşey yok. Tek önemli noktası hamuru açman
Kuzu hamuru falan hallediyorum bende oklava işini beceremiyorum açılmıyor hamur hep bir yere kadar getiriyorum gerisini annem açıyor

Alınanlar/Yapılanlar/Hazır olanlar
-Düğün/kına mekanı
-Gelinlik
-Beyaz eşyalar ve mobilyalar
-Kuaför ve fotoğrafçı
-Bohça için çamaşırlar, kıyafetler, makyaj malzemeleri
-Gelin çiçeğim-kuşağım-dış çekim için çiçekli tacım-yaka çiçeği
-Davetiye, düğün ağacı.

Alınacaklar/Yapılacaklar/Hazırlanacaklar
-Ev
-Kına kıyafeti-ayakkabısı
-Gelinlik ayakkabısı
-Damatlık-ayakkabı
-Bohça için saat, bavul
-Çeyizdeki bazı ufak tefek eksikler

-Kınada kızlara vereceğimiz taçlar
-Kınada dağıtılacak kolonya şişeleri

-Gelinlik provası, fotoğrafçıyla görüşme
-Dans provaları
-Kına ve düğün için saç aksesuarları.

Kuzu hamuru falan hallediyorum bende oklava işini beceremiyorum açılmıyor hamur hep bir yere kadar getiriyorum gerisini annem açıyor
Açarsın kuzum birşey olmaz. Baklava hamuru gibi ip incecik olmuyor zaten biliyosun mantı hamuru. Hemde küçük bezeler halinde ayırır öyle açarsan daha kolay olur. Merdane ile açmayı dene sen birde O daha kolay olur

Çok birşey kalmamış kuzum

Evi bulun gerisi kolay canım bu saydıklarında bizim aynen duruyor ek bile yaparım davetiye,bohça,makyöz,gelinlik

Merdaneyle önce açıyorum kuzum genişletiyorum sonra az oklavayla büyütmek istiyorum baklava gibi gerekmiyor ama yine de genişletmem lazım onu beceremiyorumİş başa düşerse yine deneyeceğim tabisi annemlere yaparsınız ben buzluğuma koyarım diyorum

İnşallah yetişir yaa iyi ki önceden başlamışız diyorum valla yetişmicekti sonra. Bunlara ek formasyon derslerim ve stajım var bi de ahahaha

Bana da sanki vakit yetmeyecek gibi geliyo
Yok kuzum yeter vakit ama burada en fazla alacak vakit ev bulmanız, temizlenmesi ve eşyaların gelmesi ve yerleşmesi. Bunun için zamana çok dikkat edin derim. Erken olsun ama geç olmasın. İyice stres olursunuz. Aksilikleri de düşünerek yapın herşeyi. Diğer detaylar çok vaktini alacak birşey değil. Ufak bir araştırma ile 1 günde halledersiniz

yaparsın yaparsın elin alışır merak etme sen Ama oda iyi fikirmiş toptan yapılır seninde dolabına atarlar Bizde öyle planlıyoruz. Hatta annem diyor ki. Ben sana yoğurt bile mayalarım geceden, ertesi gün akşam gelir alırsın Hazır yoğurt kullanmıyoruz biz. Tanıdıklarımız var onlar her hafta süt getirirler o şekilde annem yoğurt yapıyor

Canım dün baktık aslında, bakacağımız muhit belli olunca dün 4 saat yürüdük ve kiralık evleri tespit ettik, aradık bazılarını, görüştük falan. 2 yer var aklımıza yatan. 1 günde bu kadar gelişme kaydettik inşallah 23 Nisan itibariyle resmi arayışlara çıkıp 1 Mayıs'ta tutalım diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…