2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah yetişir yaa iyi ki önceden başlamışız diyorum valla yetişmicekti sonra. Bunlara ek formasyon derslerim ve stajım var bi de ahahaha
İnşallah yetişecek elbet bir şekilde halledilir önemli olan herşeyimizin içimize sinmesi aslında 1 ayda evlenen nasıl evleniyor

Evet kuzum mantı kesme makarnayı annemlerden bekliyorum açarız beraber sonra buzluğa atarım sıkıştıkça çıkartır bitiririm nişanlım çok sevmiyor makarna işlerini ben misafirlerde falan kullanacağız arada bize işte Çok sağlıklı ya ne güzel kendiniz yapıyorsunuz güzel düşünmüşsünüz kuzum

Ooo süper o zaman kuzum. Yani ev bulamama gibi bir derdiniz yok sanırım. Süper o zaman en zor kısmı sizde daha rahat hallolacak

Benim anneannemde çok makarna falan keser. Erişte yaparlar. Çok bereketli olur Hala inanması çok zor evleniyor olmama ya

Hakkaten ya 1 ayda evlenenlere hayranım zaten
Demek ki evleneyim de nasıl olursa olsun diyorlar sen ve ben 1 ayda hayatta evlenemeyiz o kadar ayrıntı beyinde ışık çakarken

Ooo süper o zaman kuzum. Yani ev bulamama gibi bir derdiniz yok sanırım. Süper o zaman en zor kısmı sizde daha rahat hallolacak

Canım şu an yok ama nisanda atamalar var kiralık ev ya bulamayız ya da yüksek fiyat olur ne yapcaz bilmiyorum aslında. Nişanlım da buluruz diyor. 1 ay fazla kira vermek, ayda 50 lira fazla kira vermekten daha mantıksız diyor bi sürü hesap mesap yapıyor işte ben anlamıyorum onu He diyorum

Benim anneannemde çok makarna falan keser. Erişte yaparlar. Çok bereketli olur Hala inanması çok zor evleniyor olmama ya
Evet hayal gibi kuzum nasip olursa seneye bu zamanlar evliyiz
Hakkaten ya 1 ayda evlenenlere hayranım zaten
Demek ki evleneyim de nasıl olursa olsun diyorlar sen ve ben 1 ayda hayatta evlenemeyiz o kadar ayrıntı beyinde ışık çakarken

Evet hem kararsız hem detaycı hem mükemmelliyetçi bizden de zaten tam bu beklenirdi kafayı yememize az kaldı yani ben yemiş bile olabilirim

Onada hak vermek lazım ama birde işin şu yönünden bakmak gerek. Evin elektriği, suyu bilmem nesi açılacak abone olunacak. Daha sonra ev temizlenicek. Mobilyacılar aranıp eşyaların gelip yerleşmesi kurulması beklenecek. Bi daha üstüne temizlik olacak çeyiz bilmem ne derken o 1 ay su gibi geçecek. E senin okulun var, nişanlının işi var. Her zaman vakit olmayabilir. Onlar bu yönden pek bakmazlar Ev sahibi ile anlaşabilirsiniz belki hala daha o derece iyi insanlar vardır

Evet ben bi de bunları düşünüp konuşayım nişanlımla en iyisi.

Yaa yuzukleri unutmaniz cidden cok hos olmus heheheh :)))
Canim cok sevindim elbet aksililler oluyor hicbir sey mukemmel olamaz :))
Sacin makyajin ve elbisen istedigin gibi olmus ya daha ne olsun:)
Evet salonda nisan yapmak dugun icin iyi prova oluyor:)
Hayirli olsun tekrardan dugun tarihiniz de belli olmus hem:)

Haha evet canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…