Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosch marka aldıkcanım, çamaşır,bulaşık makinesi ve buzdolabı aldık şimdilik. Fırını da evden sonra alıcaz.
davetiye sözlerinden konuşulmuş,yetişemedim,bende paylaşayım bi kaç tane fikir olsun
"Gün" elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o "Gün".. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız...
Yaşamımızın en mutlu gününü
Bizimle paylaşmanız dileğiyle...
benim de hoşuma giitti skocum çok anlamlı benceHuhuuuu çok begendim
Heyecan stres sıkıntı hepsi var kuzum hangisinden istersen Ben iyiyim sen nasılsınMerhaba kızlarrr heyecenalarınız artmıs tarıhler yaklasmıs masallah :) Nasılsınız bakalım
ıyıyım bende cok sukur canım :) cok ıyı anlıyorum suan yasadıgın heyecanlarıı ınsallah hersey gonlundekı gıbı olur en onemlısı hersey bıttıkten sonra suankı halınden kat kat mutlu olursun :) ben sımdı oturudm yaprak dokumunu ızlıyorum Ayy ne heyecanlı eskı dızılerHeyecan stres sıkıntı hepsi var kuzum hangisinden istersen Ben iyiyim sen nasılsın
ıyıyım bende cok sukur canım :) cok ıyı anlıyorum suan yasadıgın heyecanlarıı ınsallah hersey gonlundekı gıbı olur en onemlısı hersey bıttıkten sonra suankı halınden kat kat mutlu olursun :) ben sımdı oturudm yaprak dokumunu ızlıyorum Ayy ne heyecanlı eskı dızıler
Merhaba kızlarrr heyecenalarınız artmıs tarıhler yaklasmıs masallah :) Nasılsınız bakalım
Yaslandikk :)) dimi ya hep diyolar bugunleri cok ararsin diye olsun ben raziyim :)) agladim yine yavv diziyeAmin canım benim inşallahEvet ne varsa eskilerde var zatenizle rahatlığın keyfini çıkart
ooo bulutcum
biz 2 aydan düştük
Ben bile yaşlandığımı düşünüyorum Bebiş olduktan sonra arayacağıın kesinNiye ağladın kız çokmu duygusaldı hangi bölümdüYaslandikk :)) dimi ya hep diyolar bugunleri cok ararsin diye olsun ben raziyim :)) agladim yine yavv diziye
Ahh ahh nejla ve leyla baristii duygusal.anlarr :)))Ben bile yaşlandığımı düşünüyorum Bebiş olduktan sonra arayacağıın kesinNiye ağladın kız çokmu duygusaldı hangi bölümdü
Hee kardeş tabiAhh ahh nejla ve leyla baristii duygusal.anlarr :)))
Günaydın kızlaaar.
Hee kardeş tabi
Günaydın canım nasılsın
Günaydın kuzu. :)Yaslandikk :)) dimi ya hep diyolar bugunleri cok ararsin diye olsun ben raziyim :)) agladim yine yavv diziye
Oohhh ohh canimm ceyiz.gitmismiydi senin :))
Günaydın kızlaaar.
Günaydın kuzu. :)
Yok henüz gitmedi. Mayıs'ın ilk haftası gidicek
Günaydın Muti'm.
Çok durgunsun