• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

davetiye sözlerinden konuşulmuş,yetişemedim,bende paylaşayım bi kaç tane fikir olsun:KK37:

"Gün" elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o "Gün".. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız...:KK68:

Yaşamımızın en mutlu gününü
Bizimle paylaşmanız dileğiyle...

davetiye sözlerinden konuşulmuş,yetişemedim,bende paylaşayım bi kaç tane fikir olsun:KK37:

"Gün" elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o "Gün".. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız...:KK68:

Yaşamımızın en mutlu gününü
Bizimle paylaşmanız dileğiyle...

Huhuuuu çok begendim

Heyecan stres sıkıntı hepsi var kuzum hangisinden istersen :KK53:Ben iyiyim sen nasılsın:KK68:
ıyıyım bende cok sukur canım :) cok ıyı anlıyorum suan yasadıgın heyecanlarıı ınsallah hersey gonlundekı gıbı olur en onemlısı hersey bıttıkten sonra suankı halınden kat kat mutlu olursun :) ben sımdı oturudm yaprak dokumunu ızlıyorum :D Ayy ne heyecanlı eskı dızıler :D

ıyıyım bende cok sukur canım :) cok ıyı anlıyorum suan yasadıgın heyecanlarıı ınsallah hersey gonlundekı gıbı olur en onemlısı hersey bıttıkten sonra suankı halınden kat kat mutlu olursun :) ben sımdı oturudm yaprak dokumunu ızlıyorum :KK70: Ayy ne heyecanlı eskı dızıler :KK70:

Amin canım benim inşallah:nazar::KK68:Evet ne varsa eskilerde var zaten:KK53:izle rahatlığın keyfini çıkart:KK60:

Günaydın kuzu. :)
Yok henüz gitmedi. Mayıs'ın ilk haftası gidicek :KK51:

Günaydın Muti'm.

Çok durgunsun :KK43:

Kuzum valla çok paniğim ben çok mutsuzum huzursuzum bu yüzden. Herkes bişey söylüyor ev için geç kaldınız diyorlar, eşya önce mi alınırmış diyorlar herkese bi açıklama yapmaktan yoruldum valla.

Back