Offf zaten detaylardir insani mahfeden
Günaydin boncuk hanimmm
iyim canım sen nasılsın
Günaydin kizlarrr bende varim bugünnn
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar ....
Hayirli olsun kuzummm
Cok mutlu oldum senin adina, hayirli olsunnn
Günaydın kızlar
Skocum tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin , artık sende nişanlısınFoto eklemicek misin ama merak ediyoruuuuuzzzzz
Canım hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah memnun kalırsınızKızlaar, beyaz eşyalarımızı aldık, davetiye siparişimizi vermek üzereyiz kararımızı verdik
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim dediğin gibi aksilikler böyle heyecanlı günlerde muhakkak olur önemli olan anın tadını çıkarmak onlara fazla takılmamakÇok şükür nişanımızı yaptık kızlar.Çok çok eğlenemedim müzik çok iyi değildi ama çok çok güzel anılarım oldu:)
Yüzükleri evde unutmuşlar mesela başkasının yüzüklerini taktık:))))Saatlerce dolaşıp tepsiyi süslemek için malzeme aldım o da yoktu.Tepsiyi tutacak yeğenim de yetişemedi.Bunların hepsi çok tatlı geliyo bana.Yıllar sonra da anıp güleceğiz.Strese girip sorun da edebilirdik ama bakış açısı çok önemli.Aksilikler de güzeldir
Saçım,makyajım,elbisem tam istediğim gibi oldu.
Nişanı dışarda yapmak düğün için güzel bi prova oldu.Darısı isteyen herkesin başına:)
Kuzum çok kötüsün ama biliyorsun değil mi o mantı nedir öyle ya mantıya bayılırım ben
Skocum hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah
**
Günaydın Hanımlar
Şafak 38 Kayseri
Çok sevdiğim bir şehirdir kendileri. Gitmek, görmek doya doya gezmekte nasip oldu çok şükür. Çok sevdiğim, her anımı bilen üniversite arkadaşımın memleketi. Kayseri'ye gitmişken mantı öğrenmemek olmazdıHer çeşit mantıyı öğrendim, yaptık ve yedik. Kesinlikle herkesin gitmesi, görmesi gereken bir memleket
Son olarakta mantısız olmaz diyeçok mu kötüyüm
Ama benim ayrıca bir bayıldığım ve herkese diğer mantılardan daha çok tavsiye ettiğim Yağ Mantısı
Maşallah canım çok az zamanın kalmış inşallah sorunsuz atlatır çok güzel bir düğün balayı yaparsınızGünaydin kizlarrr bende varim bugünnn
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar ....
Günaydın kızlar
Skocum tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin , artık sende nişanlısınFoto eklemicek misin ama merak ediyoruuuuuzzzzz
Bende bayılırım kiiCanım hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah memnun kalırsınız
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim dediğin gibi aksilikler böyle heyecanlı günlerde muhakkak olur önemli olan anın tadını çıkarmak onlara fazla takılmamak
Kuzum çok kötüsün ama biliyorsun değil mi o mantı nedir öyle ya mantıya bayılırım benŞafağına maşallah kocamanından ama
Maşallah canım çok az zamanın kalmış inşallah sorunsuz atlatır çok güzel bir düğün balayı yaparsınız
Günaydın boncuk nasılsın
Mantı yapıyor musun kuzum marifetli hatun seni bende isterim güzel güzel yerim kiBende bayılırım kiiçokta güzel yaparım kii
Yapmam mı yaaMantı yapıyor musun kuzum marifetli hatun seni bende isterim güzel güzel yerim ki
Nikah düğündemi kıyılacaktı sizin mutellam eğer öyleyse çok uygun bir yazı benim aklımda bir söz var ama tam emin değilim düşünüyorumKızlar davetiye yazısı düşündünüz mü? Ben karar veremedim yani başka bişey düşünsem mi yoksa üstündeki kalsa mı diye.
Şu yazıyor;
'Ömür boyu mutluluğa imzamızı atarken sizlerin de yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız.'
Eki Görüntüle 1465647
Hiç yemedim yağ mantısı he nelerde biliyorYapmam mı yaaYapması uzun sürüyo ama yemesi dakikalar Kesinlikle yağ mantısı ya yap yada yapan birini bul ye. Yok böyle bir lezzet
Nikah düğündemi kıyılacaktı sizin mutellam eğer öyleyse çok uygun bir yazı benim aklımda bir söz var ama tam emin değilim düşünüyorum
Canım hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah memnun kalırsınız
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim dediğin gibi aksilikler böyle heyecanlı günlerde muhakkak olur önemli olan anın tadını çıkarmak onlara fazla takılmamak
Kuzum çok kötüsün ama biliyorsun değil mi o mantı nedir öyle ya mantıya bayılırım benŞafağına maşallah kocamanından ama
Maşallah canım çok az zamanın kalmış inşallah sorunsuz atlatır çok güzel bir düğün balayı yaparsınız
Günaydın boncuk nasılsın
Kızlar davetiye yazısı düşündünüz mü? Ben karar veremedim yani başka bişey düşünsem mi yoksa üstündeki kalsa mı diye.
Şu yazıyor;
'Ömür boyu mutluluğa imzamızı atarken sizlerin de yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız.'
Eki Görüntüle 1465647
Diğer cicilerimi ekleyim
Kuşlar hardal sarısı olacak, diğer yazılar mor. Parmak izi boyamız da mor yapraklarımız mor olacak. Oturma odama asmayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 1465655 Eki Görüntüle 1465656 Eki Görüntüle 1465657
Evet canım düğünde kıyılacak nikah. Bu olsun ya aman bi d ona mı kafa yorayım zaten kına taçlarım için demirlerim de geldi onları yapmam lazım, kına hediyeliği mantar tıpalı şişelerimi sipariş etmeliiyim kolonya araştırmalarına çıkmalıyım, bindallı, ev, damatlık ohoo daha çok iş var bi de onu düşünmek istemiyorum
Amin canım inşallahSağol tatlım.
Üzülme bulursunuz mutlaka bi ev içinize sinen.
Çok tatlı canım ağacınız
Evet yapılacak o kadar şey varken eğer kafanda bir söz yoksa arayışa girme yetişmiyor hiçbirşey zaten bizimde o dediklerinden ayrı gelinlik davetiye bile duruyor
Amin canım inşallahSen nasılsın
Biraz yorgunum.Dün hiç yerimden kalkamadım.
Tek taşımdan sonra alyansıma alışmaya çalışıyorum:)
Çeyiz alışverişine devam ediyorum artık.Nişan hazırlıkları bitti:)
Hiç yemedim yağ mantısı he nelerde biliyorAnnemler evde normal mantı yapıyor ya da içi boş kesme makarna gibi üçgen şeklinde var tadından yemeye kıyamıyorum ya yoğurt üstüne yağ ya da yoğurt üstüne salçalı sos canım nasıl çekti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?