2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyim canım sen nasılsın

Ben de iyiyim canım.
Günaydin kizlarrr bende varim bugünnn
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar ....

Hayirli olsun kuzummm
Cok mutlu oldum senin adina, hayirli olsunnn

Çok teşekkür ederim canımmm.
Nasıl gidiyor son hazırlıklar ?

Günaydın kızlar

Skocum tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin , artık sende nişanlısın Foto eklemicek misin ama merak ediyoruuuuuzzzzz

Sağol tatlımmm.
Benim öyle sosyal medya hesaplarım olmadığı için gösteremiyorum:)

Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık

Kızlaar, beyaz eşyalarımızı aldık, davetiye siparişimizi vermek üzereyiz kararımızı verdik
Canım hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah memnun kalırsınız
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim dediğin gibi aksilikler böyle heyecanlı günlerde muhakkak olur önemli olan anın tadını çıkarmak onlara fazla takılmamak
Kuzum çok kötüsün ama biliyorsun değil mi o mantı nedir öyle ya mantıya bayılırım benŞafağına maşallah kocamanından ama
Günaydin kizlarrr bende varim bugünnn
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar ....
Maşallah canım çok az zamanın kalmış inşallah sorunsuz atlatır çok güzel bir düğün balayı yaparsınız
Günaydın kızlar

Skocum tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin , artık sende nişanlısın Foto eklemicek misin ama merak ediyoruuuuuzzzzz

Günaydın boncuk nasılsın

Bende bayılırım kii çokta güzel yaparım kii

Kızlar davetiye yazısı düşündünüz mü? Ben karar veremedim yani başka bişey düşünsem mi yoksa üstündeki kalsa mı diye.
Şu yazıyor;
'Ömür boyu mutluluğa imzamızı atarken sizlerin de yanımızda olmanızdan büyük mutluluk duyacağız.'

Mantı yapıyor musun kuzum marifetli hatun seni bende isterim güzel güzel yerim ki
Yapmam mı yaa Yapması uzun sürüyo ama yemesi dakikalar Kesinlikle yağ mantısı ya yap yada yapan birini bul ye. Yok böyle bir lezzet

Nikah düğündemi kıyılacaktı sizin mutellam eğer öyleyse çok uygun bir yazı benim aklımda bir söz var ama tam emin değilim düşünüyorum

Yapmam mı yaa Yapması uzun sürüyo ama yemesi dakikalar Kesinlikle yağ mantısı ya yap yada yapan birini bul ye. Yok böyle bir lezzet
Hiç yemedim yağ mantısı he nelerde biliyor Annemler evde normal mantı yapıyor ya da içi boş kesme makarna gibi üçgen şeklinde var tadından yemeye kıyamıyorum ya yoğurt üstüne yağ ya da yoğurt üstüne salçalı sos canım nasıl çekti ya

Diğer cicilerimi ekleyim
Kuşlar hardal sarısı olacak, diğer yazılar mor. Parmak izi boyamız da mor yapraklarımız mor olacak. Oturma odama asmayı planlıyorum.

Nikah düğündemi kıyılacaktı sizin mutellam eğer öyleyse çok uygun bir yazı benim aklımda bir söz var ama tam emin değilim düşünüyorum

Evet canım düğünde kıyılacak nikah. Bu olsun ya aman bi d ona mı kafa yorayım zaten kına taçlarım için demirlerim de geldi onları yapmam lazım, kına hediyeliği mantar tıpalı şişelerimi sipariş etmeliiyim kolonya araştırmalarına çıkmalıyım, bindallı, ev, damatlık ohoo daha çok iş var bi de onu düşünmek istemiyorum

Sağol tatlım.
Üzülme bulursunuz mutlaka bi ev içinize sinen.

Klasik bir şey istiyorsan bence gayet uygun.

Çok tatlı canım ağacınız

Evet yapılacak o kadar şey varken eğer kafanda bir söz yoksa arayışa girme yetişmiyor hiçbirşey zaten bizimde o dediklerinden ayrı gelinlik davetiye bile duruyor

Çok tatlı canım ağacınız

Evet yapılacak o kadar şey varken eğer kafanda bir söz yoksa arayışa girme yetişmiyor hiçbirşey zaten bizimde o dediklerinden ayrı gelinlik davetiye bile duruyor

Aslında vardı aklımda bişeyler ama bulamıyorum nereye kaydettiysem. Şey vardı,
'Birbirimize binlerce kez evet dedik, en özelini de sizinle paylaşmak istedik' Gibi bişey. Hiç sevmediğim bi akrabamız kullanmış soğudum

Biraz yorgunum.Dün hiç yerimden kalkamadım.
Tek taşımdan sonra alyansıma alışmaya çalışıyorum:)
Çeyiz alışverişine devam ediyorum artık.Nişan hazırlıkları bitti:)

Artık düğün hazırlıkları
Belli mi tarihiniz?

Emin ol yağ mantısını yediğin zaman ben bu zamana kadar mantı mı yemişim diyosun

Tepsi mantısını çok güzel yaparım. Dur onunda resmini ekliyim

Şekli böyledir. Salçalı su ilave edilerek fırında pişirilir en son olarak da üstüne yoğurt dökülür offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…