Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto yok malesef cekmedim :)
Gelince anlat hemen nasik gecti nisan diye :)
Çok şükür nişanımızı yaptık kızlar.Çok çok eğlenemedim müzik çok iyi değildi ama çok çok güzel anılarım oldu:)
Yüzükleri evde unutmuşlar mesela başkasının yüzüklerini taktık:))))Saatlerce dolaşıp tepsiyi süslemek için malzeme aldım o da yoktu.Tepsiyi tutacak yeğenim de yetişemedi.Bunların hepsi çok tatlı geliyo bana.Yıllar sonra da anıp güleceğiz.Strese girip sorun da edebilirdik ama bakış açısı çok önemli.Aksilikler de güzeldir
Saçım,makyajım,elbisem tam istediğim gibi oldu.
Nişanı dışarda yapmak düğün için güzel bi prova oldu.Darısı isteyen herkesin başına:)
Canımm çok mutlu olun, hayırlı uğurlu olsunn
günaydın kızlarr
iyim canım sen nasılsınNaber canım?
Günaydın kızlaaar
Skocum hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah
**
Günaydın Hanımlar
Şafak 38 Kayseri
Çok sevdiğim bir şehirdir kendileri. Gitmek, görmek doya doya gezmekte nasip oldu çok şükür. Çok sevdiğim, her anımı bilen üniversite arkadaşımın memleketi. Kayseri'ye gitmişken mantı öğrenmemek olmazdı Her çeşit mantıyı öğrendim, yaptık ve yedik. Kesinlikle herkesin gitmesi, görmesi gereken bir memleket
Son olarakta mantısız olmaz diye çok mu kötüyüm
Ama benim ayrıca bir bayıldığım ve herkese diğer mantılardan daha çok tavsiye ettiğim Yağ Mantısı
günaydın kızlarr
Günaydın kızlaaar
Günaydın kuzularııım
Haftaya çok enerjik başladım maşallah bana
Haydi herkes canlansııın
Skocum hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah
**
Günaydın Hanımlar
Şafak 38 Kayseri
Çok sevdiğim bir şehirdir kendileri. Gitmek, görmek doya doya gezmekte nasip oldu çok şükür. Çok sevdiğim, her anımı bilen üniversite arkadaşımın memleketi. Kayseri'ye gitmişken mantı öğrenmemek olmazdı Her çeşit mantıyı öğrendim, yaptık ve yedik. Kesinlikle herkesin gitmesi, görmesi gereken bir memleket
Son olarakta mantısız olmaz diye çok mu kötüyüm
Ama benim ayrıca bir bayıldığım ve herkese diğer mantılardan daha çok tavsiye ettiğim Yağ Mantısı
Çok şükür nişanımızı yaptık kızlar.Çok çok eğlenemedim müzik çok iyi değildi ama çok çok güzel anılarım oldu:)
Yüzükleri evde unutmuşlar mesela başkasının yüzüklerini taktık:))))Saatlerce dolaşıp tepsiyi süslemek için malzeme aldım o da yoktu.Tepsiyi tutacak yeğenim de yetişemedi.Bunların hepsi çok tatlı geliyo bana.Yıllar sonra da anıp güleceğiz.Strese girip sorun da edebilirdik ama bakış açısı çok önemli.Aksilikler de güzeldir
Saçım,makyajım,elbisem tam istediğim gibi oldu.
Nişanı dışarda yapmak düğün için güzel bi prova oldu.Darısı isteyen herkesin başına:)
Günaydin kizlarrr bende varim bugünnn
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar ....
2 hafta mıııı
Harikaa, hadi bakalım hayırlı olsun canımcım.
Evet kuzummm 2 hafta........
Daha çooook detay var ama daha ilgilenemedigim
Ben de şu an o ayrıntılarla boğuşuyorum canım yaa valla panik oldum.
Günaydın kızlar
Skocum tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin , artık sende nişanlısın Foto eklemicek misin ama merak ediyoruuuuuzzzzz
2 HAftamı ne güzel yaa bizimde gelcek mi o günler yaaGünaydin kizlarrr bende varim bugünnn
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar ....
Gelir gelir insaAllah2 HAftamı ne güzel yaa bizimde gelcek mi o günler yaa