• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaar, beyaz eşyalarımızı aldık, davetiye siparişimizi vermek üzereyiz kararımızı verdik :KK68:

Foto yok malesef cekmedim :)
Gelince anlat hemen nasik gecti nisan diye :)

Çok şükür nişanımızı yaptık kızlar.Çok çok eğlenemedim müzik çok iyi değildi ama çok çok güzel anılarım oldu:)
Yüzükleri evde unutmuşlar mesela başkasının yüzüklerini taktık:))))Saatlerce dolaşıp tepsiyi süslemek için malzeme aldım o da yoktu.Tepsiyi tutacak yeğenim de yetişemedi.Bunların hepsi çok tatlı geliyo bana.Yıllar sonra da anıp güleceğiz.Strese girip sorun da edebilirdik ama bakış açısı çok önemli.Aksilikler de güzeldir:KK66:

Saçım,makyajım,elbisem tam istediğim gibi oldu.

Nişanı dışarda yapmak düğün için güzel bi prova oldu.Darısı isteyen herkesin başına:)

Çok şükür nişanımızı yaptık kızlar.Çok çok eğlenemedim müzik çok iyi değildi ama çok çok güzel anılarım oldu:)
Yüzükleri evde unutmuşlar mesela başkasının yüzüklerini taktık:))))Saatlerce dolaşıp tepsiyi süslemek için malzeme aldım o da yoktu.Tepsiyi tutacak yeğenim de yetişemedi.Bunların hepsi çok tatlı geliyo bana.Yıllar sonra da anıp güleceğiz.Strese girip sorun da edebilirdik ama bakış açısı çok önemli.Aksilikler de güzeldir:KK66:

Nişanı dışarda yapmak düğün için güzel bi prova oldu.Darısı isteyen herkesin başına:)

Canımm çok mutlu olun, hayırlı uğurlu olsunn :KK36:

Günaydın kızlaaar

Skocum hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah :KK15:

**

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 38 Kayseri En Büyük TÜRKİYE

Çok sevdiğim bir şehirdir kendileri. Gitmek, görmek doya doya gezmekte nasip oldu çok şükür. Çok sevdiğim, her anımı bilen üniversite arkadaşımın memleketi. Kayseri'ye gitmişken mantı öğrenmemek olmazdı :KK53: Her çeşit mantıyı öğrendim, yaptık ve yedik. Kesinlikle herkesin gitmesi, görmesi gereken bir memleket :KK16:

kayseri1.jpg

kayseri.jpg

79_full.jpeg

burhanettin_akbas_2007_meydan_4.jpg

Son olarakta mantısız olmaz diye :KK53: çok mu kötüyüm :KK53:

b4697.jpg

Ama benim ayrıca bir bayıldığım ve herkese diğer mantılardan daha çok tavsiye ettiğim Yağ Mantısı :KK22:

9038_Ya%C4%9F-Mant%C4%B1s%C4%B1.jpg

**

Çok sevdiğim bir şehirdir kendileri. Gitmek, görmek doya doya gezmekte nasip oldu çok şükür. Çok sevdiğim, her anımı bilen üniversite arkadaşımın memleketi. Kayseri'ye gitmişken mantı öğrenmemek olmazdı :KK53: Her çeşit mantıyı öğrendim, yaptık ve yedik. Kesinlikle herkesin gitmesi, görmesi gereken bir memleket :KK16:

kayseri1.jpg

kayseri.jpg

79_full.jpeg

burhanettin_akbas_2007_meydan_4.jpg

b4697.jpg

Ama benim ayrıca bir bayıldığım ve herkese diğer mantılardan daha çok tavsiye ettiğim Yağ Mantısı :KK22:

9038_Ya%C4%9F-Mant%C4%B1s%C4%B1.jpg

Aminnn canım.Cümlemizi inşallah:)

Şafak harikaaa

günaydın kızlarr

Günaydın kızlaaar

Günaydın kuzularııım :KK15:
Haftaya çok enerjik başladım maşallah bana:KK70:

Haydi herkes canlansııın :KK73::KK75::KK76::KK49:

**

Günaydin kizlarrr bende varim bugünnn :KK25:
Sizi çok özledim yaa geçen hafta çok fazla baglanamadim foruma :KK60:
2 hafta kaldi dugunumuze ve ev ile urasiyoruz bu aralar .... :KK17:

Hayirli olsun kuzummm :KK68:
Cok mutlu oldum senin adina, hayirli olsunnn :KK60:

Günaydın kızlar:KK3:

Skocum tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin , artık sende nişanlısın :KK8:Foto eklemicek misin ama merak ediyoruuuuuzzzzz:rolleyes:

Son düzenleme:
Back