2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aklımda pek bir şey yok da erkek tarafını bekliyorum açıkçası hadi gidip alalım demediler daha
canım nişanlına söyleseydin birlikte baksaydınız :))) inan bna benimde nişanlım bna demedi:)) zorlaaa söylye sylye götürdüm çünkü erkekler pek anlamıyorlar hemen halledilebilcek kolay bişe sanıyorlar:)) daha fazla geç kalma canım bence heleki diktireceksen:))

Cok guzel olur cnm mobilyana gore karar ver ama ben mutfagimi o dedigin gibi yaptim :)

Silinebilir duvar kagidi yaptir :) zor degilmis mesela benimki arap sabunuyla siliniyormus
mutfakta tüm duvarımı yaptın canım tas desenli duvar kağıdı:))

model çok güzel canımmm:)) renklerde oldukça iddalı:)) düğünden sonra fotoları bekliyoruzzz mutlaka:)))

o yuzden stresliyim yaa mobilya gelince nasıl olacak acaba inş güzel olur
buranın perdesi de şöyle, tül kayısı renk fon da gri
halıyı da kayısı krem düşünüyorum

diktirmeyi düşünmüyorum canım haftaya kolundan tutup götürmeyi düşünüyorum :)
nişanlımda para kalmadı evin doğalgaz - elektrik - su aboneliğini açtırmak pek tuzluymuş

o yuzden stresliyim yaa mobilya gelince nasıl olacak acaba inş güzel olur
buranın perdesi de şöyle, tül kayısı renk fon da gri
halıyı da kayısı krem düşünüyorum
canım sana yardımcı olmayı isterdim ama fikir konusunda inan dekorasyonda iyi dğlm :)) ayrıca renk konusundada çok sadeciyim ve klasik renkleri tercih ettim benn:))) versemde işine yaramaz fikirlerimm kötüyüm yaa bu konuda (( umarım güzel olur herşey dilediğin gbi olur:)))))

diktirmeyi düşünmüyorum canım haftaya kolundan tutup götürmeyi düşünüyorum :)
nişanlımda para kalmadı evin doğalgaz - elektrik - su aboneliğini açtırmak pek tuzluymuş
evet canım bya masraflı oluyor onlar:))) maalesef düğün zamanı olabılcek şeyler:)) iki taraf içinde masraflı oluyor:))) iyi canım diktirmeyi düşünmüyorsan strese grmene gerek yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…