canım nişanlına söyleseydin birlikte baksaydınız :))) inan bna benimde nişanlım bna demedi:)) zorlaaa söylye sylye götürdümaklımda pek bir şey yok da erkek tarafını bekliyorum açıkçası hadi gidip alalım demediler daha
mutfakta tüm duvarımı yaptın canım tas desenli duvar kağıdı:))Cok guzel olur cnm mobilyana gore karar ver ama ben mutfagimi o dedigin gibi yaptim :)
Silinebilir duvar kagidi yaptir :) zor degilmis mesela benimki arap sabunuyla siliniyormus
model çok güzel canımmm:)) renklerde oldukça iddalı:)) düğünden sonra fotoları bekliyoruzzz mutlaka:)))
canım nişanlına söyleseydin birlikte baksaydınız :))) inan bna benimde nişanlım bna demedi:)) zorlaaa söylye sylye götürdümçünkü erkekler pek anlamıyorlar hemen halledilebilcek kolay bişe sanıyorlar:)) daha fazla geç kalma canım bence heleki diktireceksen:))
canım sana yardımcı olmayı isterdim ama fikir konusunda inan dekorasyonda iyi dğlm :)) ayrıca renk konusundada çok sadeciyim ve klasik renkleri tercih ettim benn:))) versemde işine yaramaz fikirlerimm kötüyüm yaa bu konudao yuzden stresliyim yaa mobilya gelince nasıl olacak acaba inş güzel olur
buranın perdesi de şöyle, tül kayısı renk fon da gri
halıyı da kayısı krem düşünüyorum
evet canım bya masraflı oluyor onlar:))) maalesef düğün zamanı olabılcek şeyler:)) iki taraf içinde masraflı oluyor:))) iyi canım diktirmeyi düşünmüyorsan strese grmene gerek yok:)))diktirmeyi düşünmüyorum canım haftaya kolundan tutup götürmeyi düşünüyorum :)
nişanlımda para kalmadı evin doğalgaz - elektrik - su aboneliğini açtırmak pek tuzluymuş
sağolasın canm :)Aydın Taner, Kuaför Talat, Kuaför Bülent&Özgür bunlar diyebilirim. Ama fiyatları da ona göre tuzludur haberin olsun
güzel miş canım:)))mutfağın bir duvarı boş sadece dur duvar kağıdı modelimi atayım sana
Eki Görüntüle 1442659
güzel miş canım:)))
tabi canım ama daha var onları ayarlamak için eşyaların gelmesini bekliyorum ya:))) çünkü nasıl yerleşecek bilemyrm:))) umarım çok geç kalmış olmam o zamandasen de göster bana karar verince :)
tabi canım ama daha var onları ayarlamak için eşyaların gelmesini bekliyorum ya:))) çünkü nasıl yerleşecek bilemyrm:))) umarım çok geç kalmış olmam o zamanda(
Evet bakmalıyım canım sağolSagol canim benim balhome da guzel modeller var mutlaka goz at derim :)
Facede de sayfalari var bakabilirsin
Günaydınn gelin adaylarıı var mı tanıdık bi huu demeye geldim
Evet bakmalıyım canım sağol
Ben varım olur mu
Ahahha peri bile yok kız seneden seneye uğruyorselama nilimm sen zaten topik sahibisin ayrılamazsın dicem de peri kızacak bana
o zaman sensin buranın daimi üyesiAhahha peri bile yok kız seneden seneye uğruyor
Bir ben kaldım bak eskilerdeno zaman sensin buranın daimi üyesiherkesi evlendirdin çünkü
ne güzel işte tecrübe edindin mürvetlerini gördün herkesinBir ben kaldım bak eskilerdenaz kaldı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?