Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı tecrübe oldu araştırdım soruşturdum artık evlenebilirimne güzel işte tecrübe edindin mürvetlerini gördün herkesin![]()
Günaydın boncuk iyiyim sen nasılsınGünaydın herkeslerenasılsınız kızlar, hayırlı cumalar
günaydın bayanlarrr
İyiyim bende canımcımGünaydın boncuk iyiyim sen nasılsın
Günaydın canım![]()
evet sıra sendeBayağı tecrübe oldu araştırdım soruşturdum artık evlenebilirim![]()
İyiyim bende canımcım![]()
evet sıra sende![]()
Azcık kaldı kiii
Yeter artık sıra bana gelsindaha bir kaç arkadaşımı daha evlendireceğim sonra ben
![]()
Allah kolaylık versin canım ya gerçekten son 1 ay çok zor yoğun tempo bende senin düğün arefende falan acayip bir yoğunluğa girerim sanırım Mayıs ortasından sonra kayıplardayımAzcık kaldı kiii![]()
Mayısta cok iş var bizim.
Ev temizle, çeyiz götür, evdekilere kıyafet al. Son rütuşlar. İncik cincik kına telaşları mayıs böyle geccek bizim.![]()
Son:79Gelin olmuş gidiyoruuuum
![]()
Günaydın canımGünaydınlar herkese![]()
hayırlı teskereleeeer :)Günaydın Kızçeler
Şafak 55 Samsun
![]()
Allah kolaylık versin canım ya gerçekten son 1 ay çok zor yoğun tempo bende senin düğün arefende falan acayip bir yoğunluğa girerim sanırım Mayıs ortasından sonra kayıplardayım
Bize veda ediyorsun etme ama
Günaydın canım![]()
Sağol canımmhayırlı teskereleeeer :)
benimki daha gitmedi bide asker yolu beklicem dahaSağol canımm![]()
Günaydın Kızçeler
Şafak 55 Samsun
![]()
Gel canım gel güzel bende inşallah düğünden 1 hafta 10 gün sonra buradayım Haziran sonu gibiEvet senin asıl koşturman o zaman başlayacak :)
Yok kız gitmiyorum bi yere en fazla 1 hafta girmem o da balayında olduğumdan mütevellit
Haziran'ın ilk haftası burdayım yani