• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:KK19::KK36:

Yeter artık sıra bana gelsin :KK53:daha bir kaç arkadaşımı daha evlendireceğim sonra ben :cool::KK70:
Azcık kaldı kiii :KK17:
Mayısta cok iş var bizim.
Ev temizle, çeyiz götür, evdekilere kıyafet al. Son rütuşlar. İncik cincik kına telaşları mayıs böyle geccek bizim. :KK35:

Son:79 :KK59: Gelin olmuş gidiyoruuuum :KK48:

Azcık kaldı kiii :KK17:
Mayısta cok iş var bizim.
Ev temizle, çeyiz götür, evdekilere kıyafet al. Son rütuşlar. İncik cincik kına telaşları mayıs böyle geccek bizim. :KK35:

Son:79 :KK59: Gelin olmuş gidiyoruuuum :KK48:
Allah kolaylık versin canım ya gerçekten son 1 ay çok zor yoğun tempo bende senin düğün arefende falan acayip bir yoğunluğa girerim sanırım Mayıs ortasından sonra kayıplardayım :KK70:

Bize veda ediyorsun etme ama :KK53:

Günaydınlar herkese :KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın canım:KK54:

Herkes evleniyooooo ben daha isteme evresine bile gelemedim yaaaaa :110::KK34:

Günaydın Kızçeler :KK3:

Şafak 55 Samsun En Büyük TÜRKİYE

VN3N58AX.JPG

Allah kolaylık versin canım ya gerçekten son 1 ay çok zor yoğun tempo bende senin düğün arefende falan acayip bir yoğunluğa girerim sanırım Mayıs ortasından sonra kayıplardayım :KK70:

Bize veda ediyorsun etme ama :KK53:

Günaydın canım:KK54:

Evet senin asıl koşturman o zaman başlayacak :)

Yok kız gitmiyorum bi yere en fazla 1 hafta girmem o da balayında olduğumdan mütevellit :KK8:

Haziran'ın ilk haftası burdayım yani

Günaydın Kızçeler :KK3:

Şafak 55 Samsun En Büyük TÜRKİYE

VN3N58AX.JPG
:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:Nasılsın kuzum:KK19:
Evet senin asıl koşturman o zaman başlayacak :)

Yok kız gitmiyorum bi yere en fazla 1 hafta girmem o da balayında olduğumdan mütevellit :KK8:

Haziran'ın ilk haftası burdayım yani
Gel canım gel güzel bende inşallah düğünden 1 hafta 10 gün sonra buradayım Haziran sonu gibi:KK68:

:KK55::KK55::KK9:

Back