• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aklımda pek bir şey yok da erkek tarafını bekliyorum açıkçası hadi gidip alalım demediler daha :KK51:
canım nişanlına söyleseydin birlikte baksaydınız :))) inan bna benimde nişanlım bna demedi:)) zorlaaa söylye sylye götürdüm :KK4:çünkü erkekler pek anlamıyorlar hemen halledilebilcek kolay bişe sanıyorlar:)) daha fazla geç kalma canım bence heleki diktireceksen:)):KK55::KK55:

Cok guzel olur cnm mobilyana gore karar ver ama ben mutfagimi o dedigin gibi yaptim :)

Silinebilir duvar kagidi yaptir :) zor degilmis mesela benimki arap sabunuyla siliniyormus:KK70:
mutfakta tüm duvarımı yaptın canım tas desenli duvar kağıdı:))

model çok güzel canımmm:)) renklerde oldukça iddalı:)) düğünden sonra fotoları bekliyoruzzz mutlaka:)))

o yuzden stresliyim yaa mobilya gelince nasıl olacak acaba inş güzel oluro_O
buranın perdesi de şöyle, tül kayısı renk fon da gri
halıyı da kayısı krem düşünüyorum

canım nişanlına söyleseydin birlikte baksaydınız :))) inan bna benimde nişanlım bna demedi:)) zorlaaa söylye sylye götürdüm :KK4:çünkü erkekler pek anlamıyorlar hemen halledilebilcek kolay bişe sanıyorlar:)) daha fazla geç kalma canım bence heleki diktireceksen:)):KK55::KK55:

diktirmeyi düşünmüyorum canım haftaya kolundan tutup götürmeyi düşünüyorum :)
nişanlımda para kalmadı evin doğalgaz - elektrik - su aboneliğini açtırmak pek tuzluymuş :KK14:

o yuzden stresliyim yaa mobilya gelince nasıl olacak acaba inş güzel oluro_O
buranın perdesi de şöyle, tül kayısı renk fon da gri
halıyı da kayısı krem düşünüyorum
canım sana yardımcı olmayı isterdim ama fikir konusunda inan dekorasyonda iyi dğlm :)) ayrıca renk konusundada çok sadeciyim ve klasik renkleri tercih ettim benn:))) versemde işine yaramaz fikirlerimm kötüyüm yaa bu konuda :((( umarım güzel olur herşey dilediğin gbi olur:)))))

diktirmeyi düşünmüyorum canım haftaya kolundan tutup götürmeyi düşünüyorum :)
nişanlımda para kalmadı evin doğalgaz - elektrik - su aboneliğini açtırmak pek tuzluymuş :KK14:
evet canım bya masraflı oluyor onlar:))) maalesef düğün zamanı olabılcek şeyler:)) iki taraf içinde masraflı oluyor:))) iyi canım diktirmeyi düşünmüyorsan strese grmene gerek yok:)))

mutfakta tüm duvarımı yaptın canım tas desenli duvar kağıdı:))

mutfağın bir duvarı boş sadece dur duvar kağıdı modelimi atayım sana
11043134_10152860276406137_4548491596320334843_n.jpg

Back