• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hıı ok canım :)) iyiymiş o zaman:))) :KK66:

Duvarlari boyatmak yerine duvar kagidi sectim bi oda krem mesela diger calisma odam kirmizi fln orayi cok degisik yapiyorum cunku salonun duvar kagidi beyaz mesela mutfagim gri fln boyatmak yerine sade duvar kagidi dosettim

Duvarlari boyatmak yerine duvar kagidi sectim bi oda krem mesela diger calisma odam kirmizi fln orayi cok degisik yapiyorum cunku salonun duvar kagidi beyaz mesela mutfagim gri fln boyatmak yerine sade duvar kagidi dosettim
anladım canım :)) bizim evde sade boya ama her renge uyum sağlıyor :)) aradada duvar kağıdı döşetcem bende :)))

canım bide oturma odası ve salona farklı renklerde taş desenli duvar kağıtları var onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur:))

temizliği zor değildir umarım duvar kağıdının :)) yoksa yandın:))

canım bide oturma odası ve salona farklı renklerde taş desenli duvar kağıtları var onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur:))

Cok guzel olur cnm mobilyana gore karar ver ama ben mutfagimi o dedigin gibi yaptim :)

temizliği zor değildir umarım duvar kağıdının :)) yoksa yandın:))

Silinebilir duvar kagidi yaptir :) zor degilmis mesela benimki arap sabunuyla siliniyormus:KK70:

daha küçükmüşsün ya:))kendimi yaşlı hissettim:))

:KK23: canım salonun oturma grubu da bu.. fotodaki koltuk açık gri ama benim verdiğim sipariş koyu gri olacak çünkü yastıklar kayısı ya (sağdaki yastık) açık gri belli etmiyor koyusu daha iyi gösteriyor kayısıyı. Bu fotoda ortadaki yastık yeşil renk o yeşil olmayacak tabi o da kayısı olacak

11036719_10152860233591137_8532963130488507602_n.jpg

:KK23: canım salonun oturma grubu da bu.. fotodaki koltuk açık gri ama benim verdiğim sipariş koyu gri olacak çünkü yastıklar kayısı ya (sağdaki yastık) açık gri belli etmiyor koyusu daha iyi gösteriyor kayısıyı. Bu fotoda ortadaki yastık yeşil renk o yeşil olmayacak tabi o da kayısı olacak

Eki Görüntüle 1442630
model çok güzel canımmm:)) renklerde oldukça iddalı:)) düğünden sonra fotoları bekliyoruzzz mutlaka:)))

Back