- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
hıı ok canım :)) iyiymiş o zaman:)))Duvar kagitlarim desenli degil ki canim sade modeller :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı ok canım :)) iyiymiş o zaman:)))Duvar kagitlarim desenli degil ki canim sade modeller :)
Cok sagol canim benim cok iyisin
hıı ok canım :)) iyiymiş o zaman:)))
anladım canım :)) bizim evde sade boya ama her renge uyum sağlıyor :)) aradada duvar kağıdı döşetcem bende :)))Duvarlari boyatmak yerine duvar kagidi sectim bi oda krem mesela diger calisma odam kirmizi fln orayi cok degisik yapiyorum cunku salonun duvar kagidi beyaz mesela mutfagim gri fln boyatmak yerine sade duvar kagidi dosettim
anladım canım :)) bizim evde sade boya ama her renge uyum sağlıyor :)) aradada duvar kağıdı döşetcem bende :)))
buradyım canım :)) sen at akşam mutlaka girer bakarım:))gelinliğini hallettinmi canım:))Canim su an telefondayim aksam 10dan sonra burada olursan salonun oturma grubunu atamadim onu da atarim :)
canım doğumgünümü yeni kutladım sayılır 30 oldu:))yaşlandımmı ne senin kaç:))Iyi olur canim ev daha guzel gorunur:)
Bu arada yas kac?
canım bide oturma odası ve salona farklı renklerde taş desenli duvar kağıtları var onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur:))Duvarlari boyatmak yerine duvar kagidi sectim bi oda krem mesela diger calisma odam kirmizi fln orayi cok degisik yapiyorum cunku salonun duvar kagidi beyaz mesela mutfagim gri fln boyatmak yerine sade duvar kagidi dosettim
temizliği zor değildir umarım duvar kağıdının :)) yoksa yandın:))Duvarlari boyatmak yerine duvar kagidi sectim bi oda krem mesela diger calisma odam kirmizi fln orayi cok degisik yapiyorum cunku salonun duvar kagidi beyaz mesela mutfagim gri fln boyatmak yerine sade duvar kagidi dosettim
buradyım canım :)) sen at akşam mutlaka girer bakarım:))gelinliğini hallettinmi canım:))
canım doğumgünümü yeni kutladım sayılır 30 oldu:))yaşlandımmı ne senin kaç:))
canım bide oturma odası ve salona farklı renklerde taş desenli duvar kağıtları var onlardan almayı düşünüyorum nasıl olur:))
temizliği zor değildir umarım duvar kağıdının :)) yoksa yandın:))
çokk iyyiiii canım:))))Cok guzel olur cnm mobilyana gore karar ver ama ben mutfagimi o dedigin gibi yaptim :)
Silinebilir duvar kagidi yaptir :) zor degilmis mesela benimki arap sabunuyla siliniyormus
aldım canım ama modeli yok daha provaya gtcem ozaman atabilirim ancak:))Daha gelinligimi almadim ya mart ortasinda almayi dusunuyoruz sen?
daha küçükmüşsün ya:))kendimi yaşlı hissettim:))Ben de 22 yasimdayim canim tam 22bucuk yasindayim su an :)
canım geç kalmayasın aklında var mı bi model:))Daha gelinligimi almadim ya mart ortasinda almayi dusunuyoruz sen?
canım geç kalmayasın aklında var mı bi model:))
daha küçükmüşsün ya:))kendimi yaşlı hissettim:))
model çok güzel canımmm:)) renklerde oldukça iddalı:)) düğünden sonra fotoları bekliyoruzzz mutlaka:)))canım salonun oturma grubu da bu.. fotodaki koltuk açık gri ama benim verdiğim sipariş koyu gri olacak çünkü yastıklar kayısı ya (sağdaki yastık) açık gri belli etmiyor koyusu daha iyi gösteriyor kayısıyı. Bu fotoda ortadaki yastık yeşil renk o yeşil olmayacak tabi o da kayısı olacak
Eki Görüntüle 1442630