- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
Pendikteyim canımSelaaam :) kizlar bisey danisicam acaba pendik kartal tarafinda oturaniniz war mii ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pendikteyim canımSelaaam :) kizlar bisey danisicam acaba pendik kartal tarafinda oturaniniz war mii ?
super gelin sacim makyajim icin kuaför oneriniz war mii :)Pendikteyim canım
Bende araştırma içerisindeyim Kuaför ismi söyleyebilirim ama fiyatları konusunda bilgim yoksuper gelin sacim makyajim icin kuaför oneriniz war mii :)
olur siz soyleyin ben fiyat arastirmami ona gore yapayim :) cunku hic bi yer bilmiyorum kotu bisey bilmemekBende araştırma içerisindeyim Kuaför ismi söyleyebilirim ama fiyatları konusunda bilgim yok
Aydın Taner, Kuaför Ebru Esengül, Kuaför Talat, Kuaför Bülent&Özgür, Nt Kuaför aklıma gelenler bunlar. Pendik merkeze gelirsen zaten bütün kuaförler aynı yerde genelde. Sorsan bile kolayca bulursunolur siz soyleyin ben fiyat arastirmami ona gore yapayim :) cunku hic bi yer bilmiyorum kotu bisey bilmemek
peki en iyileri desem ?Aydın Taner, Kuaför Ebru Esengül, Kuaför Talat, Kuaför Bülent&Özgür, Nt Kuaför aklıma gelenler bunlar. Pendik merkeze gelirsen zaten bütün kuaförler aynı yerde genelde. Sorsan bile kolayca bulursun
Aydın Taner, Kuaför Talat, Kuaför Bülent&Özgür bunlar diyebilirim. Ama fiyatları da ona göre tuzludur haberin olsunpeki en iyileri desem ?
Güle güle oturun canım
Çok güzel eşyaların
Lokumum seçimlerin çok güzel tarzını sevdim retroya bayılırım orta sehpa arıyorum bu tarzlarda sanırım balhome dan bir göz gezdirmeliyim aşkla kullan güle güle inşallah canım
Canım herşey yolunda gider hiçbir aksilik çıkmaz inşallahGeçmiş olsun kendine dikkat et ama sağlık en önemli şey o olsun herşey halledilir
oo canım byaa pahalı tutmuş(( ama ben heryere yaptırmıycam ya tatlkımm:)) oturma odası bi duvar salon bi duvar bide koridor belki yatak odası:)))full ev döşende canım. evde sadece salonda duvar kağıdı vardı geri kalanı full döşettim üstelik daha kaliteli bi kağıt vardı o olsaydı 10bin tutuyomuş
canım çok farklı ve çok hoş :)))sağol canım benim ben de netten mobilyaların fotolarını bulmaya calışıyorum hep
eve yerleşince de gösteririm :)
bu da oturma odamın tv ünitesi, orta sehpası. komidini
Eki Görüntüle 1441152 Eki Görüntüle 1441153 Eki Görüntüle 1441154 Eki Görüntüle 1441155
canım çok güzel yaa:))) yiy günlerde kullan:))) hepside çok tarz :)) ne kadar tuttu mobilyalar merak ettim:))bunlar da yatak odası ve yemek odası benim masam 12 kişilik açılır kapanır masa (salonun oturma grubunun fotosunu da bulmaya çalışıyorum)
Eki Görüntüle 1441173 Eki Görüntüle 1441172 Eki Görüntüle 1441174
oo canım byaa pahalı tutmuş(( ama ben heryere yaptırmıycam ya tatlkımm:)) oturma odası bi duvar salon bi duvar bide koridor belki yatak odası:)))
canım ben çok yoğunluk olmasın biraz daha sade dursun dye yyaptırmıycam :)) ama tatlım tabi senin zevkinde heryer duvar kağıdı göz yormaz mı:))Tamam o zaman cok tutmaz canim:)
Ben kileri bile duvar kagidiyla dosettim hehe:)
canım çok güzel yaa:))) yiy günlerde kullan:))) hepside çok tarz :)) ne kadar tuttu mobilyalar merak ettim:))
ayy canım inş çarçabuk halledersiniz:)))Kızlaaaar İyi geceleer
Yarın nikah işlemlerine başlıyoruz kısmetse. Dua edin de aksilik çıkmasın.
Bir de hastayııım
evet canım ondan sordum zaten :)) kalite heryerde kendini belli ediyor:)) iyi günlerde kullan canım çok hoşşş:))))Hmm valla cnm hatirlamaya calisayim fiyatlari yatak odasi+yatak+oturma odasi oturma grubu+tv unitesi+sehpa+komidin+salon misafir takimi ve oturma grubu+sehpasi+calisma odasi 25bin-30bin tuttu cnm valla avangardlar pek de ucuz degil daha hali perde avize dahil degil buna
Ama sana ozel msjla fln daha ayrintili bilgi verebilirim
canım ben çok yoğunluk olmasın biraz daha sade dursun dye yyaptırmıycam :)) ama tatlım tabi senin zevkinde heryer duvar kağıdı göz yormaz mı:))
evet canım ondan sordum zaten :)) kalite heryerde kendini belli ediyor:)) iyi günlerde kullan canım çok hoşşş:))))