• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

olur siz soyleyin ben fiyat arastirmami ona gore yapayim :) cunku hic bi yer bilmiyorum kotu bisey bilmemek :KK43:
Aydın Taner, Kuaför Ebru Esengül, Kuaför Talat, Kuaför Bülent&Özgür, Nt Kuaför aklıma gelenler bunlar. Pendik merkeze gelirsen zaten bütün kuaförler aynı yerde genelde. Sorsan bile kolayca bulursun

Günaydın Hanımlar :KK54:

Şafak 56 Siirt En Büyük TÜRKİYE

1.jpg

**
PembeLokum PembeLokum Mobilyaların hayırlı olsun tatlım :KK15:

Sagol tatlim:KK19:
Safak cok guzel cok az kaldi masallah:)

Son düzenleme:
Lokumum seçimlerin çok güzel tarzını sevdim retroya bayılırım orta sehpa arıyorum bu tarzlarda sanırım balhome dan bir göz gezdirmeliyim aşkla kullan güle güle inşallah canım :nazar::KK68:

Canım herşey yolunda gider hiçbir aksilik çıkmaz inşallah:nazar::KK60:Geçmiş olsun kendine dikkat et ama sağlık en önemli şey o olsun herşey halledilir:KK68:

Sagol canim benim balhome da guzel modeller var mutlaka goz at derim :)
Facede de sayfalari var bakabilirsin

full ev döşende canım. evde sadece salonda duvar kağıdı vardı geri kalanı full döşettim üstelik daha kaliteli bi kağıt vardı o olsaydı 10bin tutuyomuş:KK51:
oo canım byaa pahalı tutmuş:((( ama ben heryere yaptırmıycam ya tatlkımm:)) oturma odası bi duvar salon bi duvar bide koridor belki yatak odası:)))

Tamam o zaman cok tutmaz canim:)
Ben kileri bile duvar kagidiyla dosettim hehe:)
canım ben çok yoğunluk olmasın biraz daha sade dursun dye yyaptırmıycam :)) ama tatlım tabi senin zevkinde heryer duvar kağıdı göz yormaz mı:))

canım çok güzel yaa:))) yiy günlerde kullan:))) hepside çok tarz :)) ne kadar tuttu mobilyalar merak ettim:))

Hmm valla cnm hatirlamaya calisayim fiyatlari yatak odasi+yatak+oturma odasi oturma grubu+tv unitesi+sehpa+komidin+salon yemek masasi sandalyeleri konsol gumusluk ve oturma grubu+sehpasi+calisma odasi 25bin-30bin tuttu cnm valla avangardlar pek de ucuz degil daha hali perde avize dahil degil buna
Ama sana ozel msjla fln daha ayrintili bilgi verebilirim

Hmm valla cnm hatirlamaya calisayim fiyatlari yatak odasi+yatak+oturma odasi oturma grubu+tv unitesi+sehpa+komidin+salon misafir takimi ve oturma grubu+sehpasi+calisma odasi 25bin-30bin tuttu cnm valla avangardlar pek de ucuz degil daha hali perde avize dahil degil buna
Ama sana ozel msjla fln daha ayrintili bilgi verebilirim
evet canım ondan sordum zaten :)) kalite heryerde kendini belli ediyor:)) iyi günlerde kullan canım çok hoşşş:))))

Back