Heheh valla renklerim cok aykiri acikcasi ben de her seyim farkli olacak ille takintisi var (simarik miyim ne)
Ama her aldigim seyi belli bir konsepte gore almaya calisiyorum umarim guzel olur yaa
evet canımm:)) vala şimdiden sabırsızlanıyoeum bende :)) benim eşyalar 28 martta gelecek perdelerimin siparişinide verdim sen hallettinmi perde işini fln canım:))Dugun gunlerimiz ayni:)
Yaa evet olmazsa bir de haydi degistirelim de diyemezsin ki o kadar masraf yapiliyor sonucta ufff Allah gonlumuze sindirsin hepsini canim
renklerin nedir cnm mobilyada merak ettim:))))çok mu meraklıyım ne bende
Aykırı derken uyumsuz falan demek istedim.
Senin zevkinse güzeldir:)
inş canım :)) umarım herşey istediğimiz gbi olur:))Dugun gunlerimiz ayni:)
Yaa evet olmazsa bir de haydi degistirelim de diyemezsin ki o kadar masraf yapiliyor sonucta ufff Allah gonlumuze sindirsin hepsini canim
tabi canım aslında bende ilk etapta böyle alacaktım alma pişman olursun dediler ben biraz daha modern aldım :)) pişman dğlm ama yatak odam klasik:))fotoları bekliyorum canım :))Efenim şimdi ben avangard severim onu soyleyeyim ama boyle klasik avangard degil koca koca iri mobilyalar degil
Daha sportif avangard yani
Benim salon takımım(oturma grubu,konsol,gumusluk, orta sehpa, yemek masası ve sandalyeleri) ve yatak odam avangard ve ahşabı kırık beyaz.
Herkes koltuk berjer sandalye kumaşlarını krem seciyor diye ben gri ve kayısı rengi sectim salonum için.
Yatak odamda yatak başlığımı krem yaptırdım ama.
Oturma odam retro tarzı ve hardal-turkuaz rengi ahşabı ise kahve. Tv ünitem, orta sehpa ve komidinim de radyo gorünümlü model ahşabı kahve.
Işte halılar, perdeler,avizeler,duvar kagıtları hep kumaşlara uygun renklerde seçildi bakalım
Foto atabilirim avangard seviyorsan eger
canım benim oturma odamda perdem ve aksesuar seçimim turkuaz ve kahve biraz daha klassik sadece salonum sanırım spor bi model olacak :))Efenim şimdi ben avangard severim onu soyleyeyim ama boyle klasik avangard degil koca koca iri mobilyalar degil
Benim salon takımım(oturma grubu,konsol,gumusluk, orta sehpa, yemek masası ve sandalyeleri) ve yatak odam avangard ve ahşabı kırık beyaz.
Herkes koltuk berjer sandalye kumaşlarını krem seciyor diye ben gri ve kayısı rengi sectim salonum için.
Oturma odam retro tarzı ve hardal-turkuaz rengi ahşabı ise kahve. Tv ünitem, orta sehpa ve komidinim de radyo gorünümlü model ahşabı kahve.
Işte halılar, perdeler,avizeler,duvar kagıtları hep kumaşlara uygun renklerde seçildi bakalım
canım bide sorması ayıp perdelerin ne kadar tuttu:))Efenim şimdi ben avangard severim onu soyleyeyim ama boyle klasik avangard degil koca koca iri mobilyalar degil
evet canımm:)) vala şimdiden sabırsızlanıyoeum bende :)) benim eşyalar 28 martta gelecek perdelerimin siparişinide verdim sen hallettinmi perde işini fln canım:))
tabi canım aslında bende ilk etapta böyle alacaktım alma pişman olursun dediler ben biraz daha modern aldım :)) pişman dğlm ama yatak odam klasik:))fotoları bekliyorum canım :))
canım benim oturma odamda perdem ve aksesuar seçimim turkuaz ve kahve biraz daha klassik sadece salonum sanırım spor bi model olacak :))
ok canım bekliyorum:))Oo cok iyi sen turkuaz rengi biliyosun o zaman benim mobilyami gozunde canlandirabilirsin:)
Cnm pc ye geceyim bi sn foto yukleyemiyorum burdan
canım bide sorması ayıp perdelerin ne kadar tuttu:))
iyi canım anladım bende bu civarda ödemiştimde acaba çokmu verdik dye düşünmüştüm:))daha fiyat biçmedi perdecimiz ama tahminimiz 4bin tutar yönünde canım
iyi canım anladım bende bu civarda ödemiştimde acaba çokmu verdik dye düşünmüştüm:))
ay canımm bendede o dert varya okadar tutuyormu uffff:)))yandıkkkkyok canım yaaa her şey ateş pahası duvar kağıtlarım da 3.900 tuttu
canım duvarların ne kadar bi kısmına yaptırdın da bu kadar tutu yaayok canım yaaa her şey ateş pahası duvar kağıtlarım da 3.900 tuttu
canım hardal sarısı bu fotodaki renk gri yerine benimki turkuaz olacak
Eki Görüntüle 1441143
canım duvarların ne kadar bi kısmına yaptırdın da bu kadar tutu yaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?