2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Heheh valla renklerim cok aykiri acikcasi ben de her seyim farkli olacak ille takintisi var (simarik miyim ne)

Ama her aldigim seyi belli bir konsepte gore almaya calisiyorum umarim guzel olur yaa

Aykırı derken uyumsuz falan demek istedim.
Senin zevkinse güzeldir:)

Dugun gunlerimiz ayni:)
Yaa evet olmazsa bir de haydi degistirelim de diyemezsin ki o kadar masraf yapiliyor sonucta ufff Allah gonlumuze sindirsin hepsini canim
evet canımm:)) vala şimdiden sabırsızlanıyoeum bende :)) benim eşyalar 28 martta gelecek perdelerimin siparişinide verdim sen hallettinmi perde işini fln canım:))

renklerin nedir cnm mobilyada merak ettim:))))çok mu meraklıyım ne bende

Efenim şimdi ben avangard severim onu soyleyeyim ama boyle klasik avangard degil koca koca iri mobilyalar degil
Daha sportif avangard yani
Benim salon takımım(oturma grubu,konsol,gumusluk, orta sehpa, yemek masası ve sandalyeleri) ve yatak odam avangard ve ahşabı kırık beyaz.

Herkes koltuk berjer sandalye kumaşlarını krem seciyor diye ben gri ve kayısı rengi sectim salonum için.
Yatak odamda yatak başlığımı krem yaptırdım ama.

Oturma odam retro tarzı ve hardal-turkuaz rengi ahşabı ise kahve. Tv ünitem, orta sehpa ve komidinim de radyo gorünümlü model ahşabı kahve.

Işte halılar, perdeler,avizeler,duvar kagıtları hep kumaşlara uygun renklerde seçildi bakalım

Foto atabilirim avangard seviyorsan eger

tabi canım aslında bende ilk etapta böyle alacaktım alma pişman olursun dediler ben biraz daha modern aldım :)) pişman dğlm ama yatak odam klasik:))fotoları bekliyorum canım :))

canım benim oturma odamda perdem ve aksesuar seçimim turkuaz ve kahve biraz daha klassik sadece salonum sanırım spor bi model olacak :))

canım bide sorması ayıp perdelerin ne kadar tuttu:))

evet canımm:)) vala şimdiden sabırsızlanıyoeum bende :)) benim eşyalar 28 martta gelecek perdelerimin siparişinide verdim sen hallettinmi perde işini fln canım:))

Benim esyalar da o civarlarda gelecek perdeleri avizeleri siparis ettim halilari en sona biraktik cunku eve getirip deneyecegiz tek tek

tabi canım aslında bende ilk etapta böyle alacaktım alma pişman olursun dediler ben biraz daha modern aldım :)) pişman dğlm ama yatak odam klasik:))fotoları bekliyorum canım :))

Benim de evin her bir odasi ayri tarz oldu valla 4+1 zaten salon avangard oldu yatak odasi da model avangard ama spor oldu ne bileyim mutfak modern baya cocuk odalarindan birini misafir odasi yaptim o da ayri bi tarz cocuk odalarindan digerini calisma odasi yaptim kendime o da ayri bir tarz ne olacak bakalim

Foto atayim simdi 1 dk bekle:)

canım benim oturma odamda perdem ve aksesuar seçimim turkuaz ve kahve biraz daha klassik sadece salonum sanırım spor bi model olacak :))

Oo cok iyi sen turkuaz rengi biliyosun o zaman benim mobilyami gozunde canlandirabilirsin:)

Cnm pc ye geceyim bi sn foto yukleyemiyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…