Nevresim takımını evden götürcem. Söylemesi ayıp çeyiz zamanı iyi bir para verip aldığım kaliteli bir pamuk saten nevresim takımım var. Ama fazla almışım işte, kullanamadım. Normalde kıyamam onu kimseye verme, ama o çok samimi bir arkadaşım. O yüzden vereyim dedim. Bir de bebeğe herkes hediye getirir diye düşündüm.
Çok güzeller. Güle güle kullan. Ben de ütü masası ve çamaşır askılığını vileda marka aldım, çok kaliteli çıktı.
Lif ve patikleri anneme vercem. Kızı için çeyiz hazırlayan bir komşusuna vercek. Durumları pek yok da.
Ay heyecanlanma. Ben beyaz yazlık tülden bir gömlek ve gri kalem etek giymiştim.
Kızlar bu arada aklıma geldi, yukarı yazarken, çeyizinize fazla aldığınız, beğenmediğiniz, içinize sinmeyen, elinizden çıksa üzülmeyeceğiniz çeyizlikleriniz varsa bana yollayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim annemin komşusuna verebilirim. Ben de kendisine havlular, çerçeveler, mutfak önlük seti falan hediye ettim.
Bana güvenebilirsiniz. Zaten gelirim iyi, ihtiyacım yok. Kendim için istemediğime garanti verebilirim.
Kızlar bu da evimden minik kareler
Eki Görüntüle 1440386 Eki Görüntüle 1440387 Eki Görüntüle 1440389 Eki Görüntüle 1440390 Eki Görüntüle 1440391
ne biliyim çok stres yapıyorum bu isteme işini sonuçta ilk izlenim çok önemli. güzel geçsin istiyorum işte :9Evini çok beğendim.Güle güle oturun inşallah.
Özele bi bakar mısın?
Bizim aldığımızda üstte selesi canım raf gibi çok hoşuma gitmişti alırken öğrendigim iyi oldu sağolBulaşık makinemden çok memnunum. Kaşıklığı en üstte ayrı raf şeklinde çok kullanışlı.
Diğerleri arçelik. Hiç bir eşyamdan memnuniyetsiz kalmadım. Yalnız çamaşır makinesi ilk kurulduğunda çalışmadı. Bunun bir alt modeli idi. Sonra bu üst modeli ile değiştirdiler.
süslencem süslencem :) kayın
çok teşekkür ederim canıminşallah bakalım hele bir istememiz olsun da :)
saol canım inşallahBizim aldığımızda üstte selesi canım raf gibi çok hoşuma gitmişti alırken öğrendigim iyi oldu sağol
İnşallah gönlünce olur herşey
ehhehhe:)Aklıma geldi:)
Yeğenin nasıl:)
kuzuş,evime gittim geldim şimdiii:) hatta kipaya gidip paspaslarımı değiştirdim,aynı model krem rengi aldımNe olacak canım ya
Olur bence olmadı beyaz gri falan kullanırsın herşeyini uyarŞeker gibi olsun banyolarımız
kkoçtaştan bakmalısın böyle şeylere kuzum,secenek çokÇok iyipahalı olacaklar diye korkuyorum çünkü çok eksiğim var
ben karaca pek sevmiyorum gittim emsan aldımKizlar yarin veya cuma günü Karaca magzasina gidecem annemle, nasipse misafir yemek takimi alacaz.
Belki hatirlarsiniz, annem yillar önce 12 kisilik siyah takim almisti. Bende onu kullanmak istiyordum misafirlik olarak. Annem porselen degil onlar, cam gibi ama tamamen siyah (çeyiz topigimin ilk sayfasinda). Porselen alalim diyor... Karaca'dan begendiginiz modeller var mi yuvarlak modellerden ? Bu markayi önerir misiniz ? Bir de gitmisken yatak örtüsü alacagim insaAllah, kalitelidir degil mi ?
Güle güle kullan canım.Hepsi çok güzel.Ütü araştırmasındayım.Bunu seçmenin nedeni ne?
ben karaca pek sevmiyorum gittim emsan aldımkütahya öneririm kesinlikle şimdi ki aklım olsa kesin kitahya alırdımmm
emsanda güzel.Aynı mağazada emsan'ın ürünleri de satılıyor, bakacam onlara da zaten. Bende kutahya isterdim ama yurtdışında mağazası yok işte...
O tontişi yerim ben ya nasıl ısırılır o şimcikehhehhe:)
yeğenim tam sevilmelik şuançok tontiiişşş
kuzuş,evime gittim geldim şimdiii:) hatta kipaya gidip paspaslarımı değiştirdim,aynı model krem rengi aldım
kkoçtaştan bakmalısın böyle şeylere kuzum,secenek çok
ben karaca pek sevmiyorum gittim emsan aldımkütahya öneririm kesinlikle şimdi ki aklım olsa kesin kitahya alırdımmm
O tontişi yerim ben ya nasıl ısırılır o şimcik
Oo çok hızlısın kuzu kremle daha çok kombinleme şansın var tabi ki
Evet bakmalıyım gerçekten İkea da aklımda buralar uygundur
Zevkli gelini var daha ne olsunbabamla birlikte gittik eve kv.ciğimle serdik paspasları.hoşuna gitti kendi evine de istedi
koçtaş biraz pahalı ama züccaciye gibi yerlere nazaran ama ordaki çeşitlerde her yerde yok o avantajı var
Aslında ilk kez yaptım. Söyleyeceğim tek şey toplam 4 yufka ile incecik oluyormuş onu anladım.
Korkma kız. Kesin yetişir. Nelerin eksik?
Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruz
Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyor
İyiyim muti sen nasılsın
Yetişir canım hayırlısıyla benimde bir sürü eksiğim var daha gelinlik damatlık duruyor düşün elbet yetişecek bak ben korkuyor muyum
2 mayıssss abbooowwww
buralarda görünmüyosun hiç , koşturuyosundur sanıyodum :)
nasıl gidiyor hazırlıkların canıım
Günaydın nehirciiim, bugün nasılsın
Canım niye yetişmesin yetişir.Rahat ol.Stres yapmaaa
Günaydın nehir nasılsın:)
Günaydın canım.Naber?
Sen nasılsın boncuk?Sana bi şey sorcaktım aklımdaydı ama unuttum yaaaa
Canım bornozlarını nerden aldın?Ütün ne marka?Modeli ne?
Günaydın canım.Azıcık kaldı di miii?
Allah bozmasın.En kötü günün böyle olsun.
Insallah :)
Bir de begendigim mobilyalar geldiginde guzel duracak mi ne bileyim duvar kagitlari iyi olacak mi perdeler iyi duracak mi offf puzzle gibi yani bir araya gelince nasil olacak cok merak ediyorum :)
Bu da bana stres yapiyor :)
ayy canım o stres bendede çk var ya nasıl duracak dyeInsallah :)
Bir de begendigim mobilyalar geldiginde guzel duracak mi ne bileyim duvar kagitlari iyi olacak mi perdeler iyi duracak mi offf puzzle gibi yani bir araya gelince nasil olacak cok merak ediyorum :)
Bu da bana stres yapiyor :)
ayy canım o stres bendede çk var ya nasıl duracak dye(ya kötü olursa düşünmeden edemyr insan(((
Renklerini çok aykırı seçmediysen güzel durur neden durmasın ki?
Gerçi şu ara gördüğüm rengi sorgular oldum
renklerin nedir cnm mobilyada merak ettim:))))çok mu meraklıyım ne bendeHeheh valla renklerim cok aykiri acikcasi ben de her seyim farkli olacak ille takintisi var (simarik miyim ne)
Ama her aldigim seyi belli bir konsepte gore almaya calisiyorum umarim guzel olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?