Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapalıyım ben tunik ve pantolon düşünüyorum zayıf gösterir, yemekte etli ve bizim yöremizden hamur işleri yaparım artık ohhh olur biter
O zaman sende o güne özel iyi bi süslen söööyleeeyemek kadar kıyafetim de önemli kayınvalıde adayım çok önem veriyor böle şeylere :)
Bende 2015 gelini olabilirim sanırım :) :)
Hoşgeldin canım aramıza inşallah 2015 gelinlerinden olursunTek derdin bu olsun canım her türlü yardımcı oluruz hepimiz geçtik bu yollardanKK da bir çok konuda da fikir bulabilirsin tabi ki uzaktan gelecekler sanırım bu yüzden yemekli bir menü yakışır ağır olmadan etli bir menüz sarma börek güzel bir çorba rahatça görür işinizi bir de üstüne hafif sütlü bir tatlı ya da baklava getireceklerse ondan ikram edersiniz oldu bitti ee kahve yanına çikolataları da unutmayalım Kıyafet hanımhanımcık olmalı ee kapalısın zaten tunik pantolon olur etek ceket takım olurnisanda istemeye gelecekler ne yemek yapacağım, ne giyeceğim aaaaayyyy şimdiden heyecanlanıyorum
Canım ben pike setini karacadan aldım bence çok güzeller uygunlarda piyasaya göre en azındanYemek bölümünü bilemiyorum çeliklerinden çok şikayet okumuştum ama porseleninde iyi kötü birşey duymadımKizlar yarin veya cuma günü Karaca magzasina gidecem annemle, nasipse misafir yemek takimi alacaz.
Belki hatirlarsiniz, annem yillar önce 12 kisilik siyah takim almisti. Bende onu kullanmak istiyordum misafirlik olarak. Annem porselen degil onlar, cam gibi ama tamamen siyah (çeyiz topigimin ilk sayfasinda). Porselen alalim diyor... Karaca'dan begendiginiz modeller var mi yuvarlak modellerden ? Bu markayi önerir misiniz ? Bir de gitmisken yatak örtüsü alacagim insaAllah, kalitelidir degil mi ?
Olsun biz varız burda
Canım bence çift kişilik nevresim yerine bebeğe nevresim tarzı bi şey alabilirsin ama evdekilerden götürceksen o ayrı.
Patikler, lifler emek ya.Sakla bence.Kullanan birilerine verirsin. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Eki Görüntüle 1440265
Ütü tefal 5325 140 tl ye aldım. bimeksten. özellikleri fena değil işimi görür
Eki Görüntüle 1440266
buda bornozzumuz cemil ipekçii:):):)
Eki Görüntüle 1440267
Eki Görüntüle 1440270
Eki Görüntüle 1440271
bunlarıda ekliyim
Bugün bana bilerek soruyorsunuz dimi sizi gibi hınzırlar sizi İyiyim kuzum sen nasılsın
Canım önemli olan içine sinmesi herşeyin tabi ki
Canım bence çeyrek takıyorsunuz ektradan nevresim takımına gerek yok çok istiyorsan ya arkadaşına lohusa pijama takımı ya da bebegine battaniye tarzında birşey götürebilirsin
Onlar birşey yapılmaz bazen giderken götürürsün birilerine satsan satılmaz arkadaşımında dediği gibi mesela bu arkadaşına koy hediye götüreceksen ayrıca lif ve patik bence işine yarar lohusa şimdi
Evet çok ağır güzel bir model bende 1.ve 4.modeli beğenmiştim en çok ne yalan söyleyeyim
Haklısın canım hazır en mantıklısı sonra olmaz falan uğraş dur hazır giyeceksin olduysa tamamdır Olsun inşallah sende içine sinen güzel gir gelinlik bindallı giyeceksin eminimEkle ekle görelim kuzu
arkadaşlarına , kuzenlerine hediye amaçlı verebilirsin bence.napcan o kadar patiği,lifi.
bence bebek için bi hediye al zaten çeyrek götürüyosun aileye..
nisanda istemeye gelecekler ne yemek yapacağım, ne giyeceğim aaaaayyyy şimdiden heyecanlanıyorum
Canım ben pike setini karacadan aldım bence çok güzeller uygunlarda piyasaya göre en azındanYemek bölümünü bilemiyorum çeliklerinden çok şikayet okumuştum ama porseleninde iyi kötü birşey duymadım
Güzel düşünmüşsün canım ihtiyacı olan faydalanmalı tabi ki ben sık elediğim için fazla birşey almadım konumda görmüşsündür canım ama aklımda haberleşirizLif ve patikleri anneme vercem. Kızı için çeyiz hazırlayan bir komşusuna vercek. Durumları pek yok da.
Kızlar bu arada aklıma geldi, yukarı yazarken, çeyizinize fazla aldığınız, beğenmediğiniz, içinize sinmeyen, elinizden çıksa üzülmeyeceğiniz çeyizlikleriniz varsa bana yollayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim annemin komşusuna verebilirim. Ben de kendisine havlular, çerçeveler, mutfak önlük seti falan hediye ettim.
Bana güvenebilirsiniz. Zaten gelirim iyi, ihtiyacım yok. Kendim için istemediğime garanti verebilirim.
evet bende çeliklerin iyi olmadigini duymustum... Ama porselenleri ile ilgili kötü yorum görmedim. Bakalim artik, yarin veya cuma günü paylasirim burdan insaAllah
Güzel düşünmüşsün canım ihtiyacı olan faydalanmalı tabi ki ben sık elediğim için fazla birşey almadım konumda görmüşsündür canım ama aklımda haberleşiriz
Eltim kullanıyor porselenini geçende bir tabağı kırılmıştı ben götürür alırım yerine dedi sanırım öyle tamamlayabiliyorlarda canım
Hadi bakalım bekliyorumOnu duymustum evet, iyi ki hatirlattin, yarin sorarim
Nevresim takımını evden götürcem. Söylemesi ayıp çeyiz zamanı iyi bir para verip aldığım kaliteli bir pamuk saten nevresim takımım var. Ama fazla almışım işte, kullanamadım. Normalde kıyamam onu kimseye verme, ama o çok samimi bir arkadaşım. O yüzden vereyim dedim. Bir de bebeğe herkes hediye getirir diye düşündüm.
Çok güzeller. Güle güle kullan. Ben de ütü masası ve çamaşır askılığını vileda marka aldım, çok kaliteli çıktı.
Lif ve patikleri anneme vercem. Kızı için çeyiz hazırlayan bir komşusuna vercek. Durumları pek yok da.
Ay heyecanlanma. Ben beyaz yazlık tülden bir gömlek ve gri kalem etek giymiştim.
Kızlar bu arada aklıma geldi, yukarı yazarken, çeyizinize fazla aldığınız, beğenmediğiniz, içinize sinmeyen, elinizden çıksa üzülmeyeceğiniz çeyizlikleriniz varsa bana yollayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim annemin komşusuna verebilirim. Ben de kendisine havlular, çerçeveler, mutfak önlük seti falan hediye ettim.
Bana güvenebilirsiniz. Zaten gelirim iyi, ihtiyacım yok. Kendim için istemediğime garanti verebilirim.
aynen çok bakımlı olmalıyım şimdiden diyete başladım yüz maskeleri flan ancak kendimi hazırlarım :)O zaman sende o güne özel iyi bi süslen söööyleee
Çok sıcak güzel bir odanız var canım masanı zigonlarını çok sevdim nereden aldınız acabaAğız tadıyla oturun inşallahKızlar bu da evimden minik kareler
Eki Görüntüle 1440386 Eki Görüntüle 1440387 Eki Görüntüle 1440389 Eki Görüntüle 1440390 Eki Görüntüle 1440391
Çok sıcak güzel bir odanız var canım masanı zigonlarını çok sevdim nereden aldınız acabaAğız tadıyla oturun inşallah
Çok güzel canım herşeyin kahve rengini seviyorsun sanırım bir de o kitaplarını okudunuz mu maşallah ya Bulaşık makinen simens memnun musun bizde eşyaları siemensden aldık
Teşekkürler canım aklıma yazdımOnları Enza dan aldım.
En sondaki kitaplık ve köşe takımı olan odayı da İkea dan
Çok güzel canım herşeyin kahve rengini seviyorsun sanırım bir de o kitaplarını okudunuz mu maşallah ya Bulaşık makinen simens memnun musun bizde eşyaları siemensden aldık
süslencem süslencem :) kayınO zaman sende o güne özel iyi bi süslen söööyleee
çok teşekkür ederim canıminşallah bakalım hele bir istememiz olsun da :)Hoşgeldin canım aramıza inşallah 2015 gelinlerinden olursunTek derdin bu olsun canım her türlü yardımcı oluruz hepimiz geçtik bu yollardanKK da bir çok konuda da fikir bulabilirsin tabi ki uzaktan gelecekler sanırım bu yüzden yemekli bir menü yakışır ağır olmadan etli bir menüz sarma börek güzel bir çorba rahatça görür işinizi bir de üstüne hafif sütlü bir tatlı ya da baklava getireceklerse ondan ikram edersiniz oldu bitti ee kahve yanına çikolataları da unutmayalım Kıyafet hanımhanımcık olmalı ee kapalısın zaten tunik pantolon olur etek ceket takım olur
Canım ben pike setini karacadan aldım bence çok güzeller uygunlarda piyasaya göre en azındanYemek bölümünü bilemiyorum çeliklerinden çok şikayet okumuştum ama porseleninde iyi kötü birşey duymadım
Kuzum benim
hoş bulduuuumAramiza hosgeldin canim